1 Resultaten
  • Quick view Bugaboo Tas

    Bugaboo Tas

    Uit voorraad leverbaar
    82,46
1 Resultaten

Bugaboo verzorgingstas online te vinden op Babypark.nl

 

Bugaboo
Bugaboo is een merk dat in 1999 is Nederland is opgericht. Alhoewel het merk veelal met name bekend staat om de kwalitatief hoogwaardige en praktische kinderwagens en buggy's die het onwerpt, maken tevens andere producten deel uit van de collectie. Bugaboo richt zich namelijk op ouders die op reis zijn. Zoals je zelf tijdens het reizen zult ervaren, komen niet alleen buggy's en kinderwagens op dat moment van pas. Ook andere accessoires zal je dan nodig hebben indien je goed voorbereid op pad wilt.

 

Bugaboo verzorgingstassen voordelig in de aanbieding bij Babypark
Iets dat erg goed van pas komt tijdens je reis is natuurlijk een tas waarin je alles kwijt kunt dat je maar voor je kindje nodig kunt hebben. Daarom kun je onder andere de verzorgingstassen van Bugaboo bij ons kopen. In iedere verzorgingstas van Bugaboo kan je alles kwijt dat je nodig hebt wanneer je de deur uit bent. Zo passen luiers erin, maar ook verzorgingsdoekjes, speentjes, drinkbekers en zelfs een extra setje kleren.

 

Bij Babypark hebben we een ruim aanbod van verzorgingstassen. Ook merken als Beaba en Babymel kan je in onze collectie van verzorgingstassen terugvinden.