Kinderwagen adapter

Er zijn accessoires die vrijwel iedereen bij zijn kinderwagen erbij koopt. Eén van deze accessoires zijn autostoel / kinderwagen adapters. Hiermee bevestig je een groep 0 autostoeltje op het frame van je kinderwagen. In plaats van de reiswieg ligt je kindje dan dus in de autostoel. Ideaal als je een autorit wilt combineren met een wandeling, bijvoorbeeld bij een bezoekje aan de supermarkt. Je kindje kan in het autostoeltje blijven liggen terwijl jij je boodschappen doet.

Lees meer...

Adapters voor je kinderwagen

Adapters maken je kinderwagen nog veelzijdiger. Voor iedere kinderwagen zijn unieke autostoel adapters beschikbaar. Met behulp van de filters op deze pagina kun je de selectie verfijnen en vind je de adapters die geschikt zijn voor jouw kinderwagen. Niet iedere baby autostoel is geschikt om met adapters op een kinderwagen te bevestigen. Twijfel je of jouw kinderwagen en autostoel geschikt zijn? Neem dan via 0488 488 888 (telefonisch of via WhatsApp) contact met ons op.

Autostoel adapters online kopen

De autostoel adapters op deze pagina zijn allemaal eenvoudig online te bestellen. Alle bestellingen vanaf 20 euro worden gratis bij jou thuisbezorgd. Heb jij nog geen adapters voor je kinderwagen en autostoel in huis? Bestel deze dan vandaag nog via deze pagina. De meeste adapters zijn uit voorraad leverbaar zodat je snel van je aankoop kunt gaan genieten.

Lees minder...
73 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Quick view

  ABC Design Zoom Reiswieg Adapters

  Met deze handige ABC Design Zoom Reiswieg Adapters zorg je ervoor dat je de ABC Design Zoom Reiswieg op het frame van jouw ABC Design Zoom kinderwagen kan bevestigen. De adapters zijn eenvoudig te bevestigen.
  39,90
 • Quick view

  Mima Zigi Autostoel Adapters

  De Mima Zigi Adapterset maakt het mogelijk om een baby autostoeltje te bevestigen op het frame van de Mima Zigi kinderwagen. De adapters zijn bovendien ook te gebruiken voor de bijbehorende Mima Zigi reiswieg.
  35,50
 • Quick view

  Cybex Gazelle S Adapter Black

  De Cybex Gazelle S Adapter Black voor het Cybex baby-autostoeltje is een onmisbaar accessoire bij deze kinderwagen. Door deze adapterset klik je het Cybex baby autostoeltje eenvoudig en snel op je Gazelle S onderstel.

  39,-

  34,90

 • Quick view

  Joolz Hub Autostoel Adapters

  Met de Joolz Hub Adapterset kun je een baby autostoeltje van vrijwel alle merken op het frame van jouw Joolz Hub kinderwagen bevestigen. Zo kan je kindje na de autorit rustig verder slapen.
  42,95
 • Quick view

  Qute Q-Rider Maxi-Cosi Adapterset

  Met de Qute Q-Rider Maxi-Cosi Adapterset kan je een Maxi-Cosi baby autostoeltje op het frame van de Qute Q-Rider kinderwagen bevestigen.

  24,95

  18,95

 • Quick view

  Topmark Dex Autostoel Adapters Black

  Met de Topmark Dex Maxi-Cosi Adapterset bevestig je stevig en snel een Maxi-Cosi baby autostoeltje op het onderstel van de Topmark Dex kinderwagen. Ideaal voor een korte wandeling of snelle boodschap!
  12,95
 • Quick view

  UPPAbaby Vista / Cruz V2 Upper Autostoel Adapter

  Met de UPPAbaby Vista / Cruz V2 Upper Autostoel Adapter plaats je heel eenvoudig een baby autostoeltje op het frame van de kinderwagen. Heel handig wanneer je er met de auto op uit gaat voor een korte boodschap of wandeling.
  45,-
 • Quick view

  Cybex Eezy S Line Adapter

  De Cybex Eezy S Line Adapter voor het Cybex baby autostoeltje is een onmisbaar accessoire bij deze kinderwagen. Door het adapterset klik je het autostoeltje eenvoudig en snel op je Cybex Eezy S Line onderstel.

  39,95

  34,95

 • Quick view

  Römer Smile III Autostoel Adapters Voor Maxi-Cosi en Cybex

  Met de Römer Smile III Autostoel Adapters Voor Maxi-Cosi en Cybex bevestig je stevig en snel een Maxi-Cosi of Cybex baby autostoeltje op het onderstel van de Römer Smile III kinderwagen. Ideaal voor een korte wandeling of snelle boodschap.
  29,90
 • Quick view

  Silver Cross Coast Simplicity Adapters

  Met deze Silver Cross Coast Simplicity Adapters zorg je ervoor dat je de Silver Cross Simplicity reiswieg op het frame van jouw Silver Cross Coast kinderwagen kan bevestigen. De adapters zijn eenvoudig te bevestigen.
  30,-
 • Quick view

  Thule Sleek Autostoel Adapters

  De Thule Sleek Autostoel Adapters maken het mogelijk om een Maxi-Cosi baby autostoeltje te bevestigen op het frame van de Thule Sleek Kinderwagen. De adapters zijn geschikt voor de meeste autostoelen.
  49,95
 • Quick view

  Mima Xari Autostoel Adapters

  Met de Mima Xari Adapters bevestig je moeiteloos een groep 0 autostoeltje op het onderstel van jouw Mima kinderwagen. Ideaal voor een snelle boodschap of wanneer je kindje in slaap is gevallen.

  37,50

  32,50

 • Quick view

  GB Pockit+ All-Terrain Adapter Black

  De GB Pockit+ All-Terrain Adapter Black voor de GB en Cybex autostoeltjes is een onmisbaar accessoire bij deze kinderwagen. Door de adapterset klik je het autostoeltje eenvoudig en snel op je GB Pockit+ All-Terrain buggy.
  34,95
 • Quick view

  GB Pockit+ All-City Adapter Black

  De GB Pockit+ All-City Adapter Black voor de GB en Cybex autostoeltjes is een onmisbaar accessoire bij deze kinderwagen. Door de adapterset klik je het autostoeltje eenvoudig en snel op je GB Pockit+ All-City buggy.
  34,95
 • Quick view

  GB Qbit+ All-Terrain Adapter Black

  De GB Qbit+ All-Terrain Adapter Black voor de GB en Cybex autostoeltjes is een onmisbaar accessoire bij deze kinderwagen. Door de adapterset klik je het autostoeltje eenvoudig en snel op je GB Q-Bit+ All-Terrain buggy.
  34,95
 • Quick view

  Thule Spring Meerijdplankje Adapter

  De Thule Spring Meerijdplankje Adapter is een onmisbare accessoire als je jouw Thule Spring kinderwagen wilt uitbreiden met een meerijdplankje. De adapter is eenvoudig te bevestigen en gemaakt van stevig materiaal.
  14,95
 • Quick view

  GB Q-Bit + All-City Adapter

  De GB Q-Bit + All-City Adapter voor de GB en Cybex autostoeltjes is een onmisbaar accessoire bij deze kinderwagen. Door de adapterset klik je het autostoeltje eenvoudig en snel op je GB Q-Bit + All-City buggy.
  34,95
 • Quick view

  Joolz Day 2 / Day 3 / Day Plus Autostoel Adapters

  Met de Joolz Day² / Day³ / Day+ Autostoel Adapters kun je een baby autostoeltje van vrijwel alle merken op het frame van jouw Joolz Day² / Day³ / Day+ kinderwagen bevestigen. Zo kan je kindje na de autorit rustig verder slapen.
  42,95
 • Quick view

  Silver Cross Coast Tweede Autostoel Adapters

  De Silver Cross Coast Tweede Adapter is compatibel met groep 0 autostoeltjes van bekende merken. Met deze adapter plaats je een tweede autostoeltje onderop het frame van de Silver Cross Coast kinderwagen.
  30,-
 • Quick view

  Silver Cross Coast Simplicity Tweede Adapter

  Met de Silver Cross Coast Simplicity Tweede Adapter kun je een tweede Silver Cross Simplicity autostoeltje op het frame van de Silver Cross Coast kinderwagen bevestigen. Een heel handige uitbreiding!
  30,-
 • Quick view

  Easywalker Harvey Hoogte Adapters

  Met de Easywalker Harvey Hoogte Adapters verhoog je eenvoudig het zitgedeelte of de reiswieg van jouw Easywalker Harvey kinderwagen. Hierdoor ligt of zit je kindje gezellig op tafelhoogte tijdens het tafelen.
  24,99
 • Quick view

  Easywalker Harvey Autostoel Adapters

  Met de Easywalker Harvey Autostoel Adapters kun je de babyautostoeltje van vrijwel alle merken op het frame van jouw Easywalker Harvey kinderwagen bevestigen. Zo kan je kindje na de autorit rustig verder slapen.
  44,99
 • Quick view

  Dubatti® One Autostoel Adapters

  Ben jij de eigenaar van een Dubatti One? Dan zijn deze adapters een onmisbare accessoire. Hiermee plaats jij een autostoeltje met één klik op je kinderwagen. Reizen was nog nooit zo eenvoudig!
  29,95
 • Quick view

  UPPAbaby VISTA Upper Adapters

  Met de UPPAbaby VISTA Upper Adapters zorg je ervoor dat er meer ruimte tussen het onderste en het bovenste zitje van de UPPAbaby VISTA Kinderwagen wordt gecreëerd. De adapters zijn eenvoudig te bevestigen.
  35,-
73 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Trustpilot