Kinderwagen adapter

Er zijn accessoires die vrijwel iedereen bij zijn kinderwagen erbij koopt. Eén van deze accessoires zijn autostoel / kinderwagen adapters. Hiermee bevestig je een groep 0 autostoeltje op het frame van je kinderwagen. In plaats van de reiswieg ligt je kindje dan dus in de autostoel. Ideaal als je een autorit wilt combineren met een wandeling, bijvoorbeeld bij een bezoekje aan de supermarkt. Je kindje kan in het autostoeltje blijven liggen terwijl jij je boodschappen doet.

Lees meer...

Adapters voor je kinderwagen

Adapters maken je kinderwagen nog veelzijdiger. Voor iedere kinderwagen zijn unieke autostoel adapters beschikbaar. Met behulp van de filters op deze pagina kun je de selectie verfijnen en vind je de adapters die geschikt zijn voor jouw kinderwagen. Niet iedere baby autostoel is geschikt om met adapters op een kinderwagen te bevestigen. Twijfel je of jouw kinderwagen en autostoel geschikt zijn? Neem dan via 0488 488 888 (telefonisch of via WhatsApp) contact met ons op.

Autostoel adapters online kopen

De autostoel adapters op deze pagina zijn allemaal eenvoudig online te bestellen. Alle bestellingen vanaf 20 euro worden gratis bij jou thuisbezorgd. Heb jij nog geen adapters voor je kinderwagen en autostoel in huis? Bestel deze dan vandaag nog via deze pagina. De meeste adapters zijn uit voorraad leverbaar zodat je snel van je aankoop kunt gaan genieten.

Lees minder...
71 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Dubatti Two Autostoel Adapters

  De Dubatti Two Autostoel Adapters maken het nog gemakkelijker om er met je kindje op uit te gaan. Met behulp van de adapters kun je het baby autostoeltje met één klik bevestigen op het frame van je kinderwagen.
  49,99
 • Quick view

  Cybex Gazelle S Adapter Black

  De Cybex Gazelle S Adapter Black voor het Cybex baby-autostoeltje is een onmisbaar accessoire bij deze kinderwagen. Door deze adapterset klik je het Cybex baby autostoeltje eenvoudig en snel op je Gazelle S onderstel.

  49,95

  38,29

 • Quick view

  Titaniumbaby Beeyu Orion Adapterset

  De Titaniumbaby Beeyu Orion Adapterset maakt het mogelijk om een baby autostoeltje van Maxi-Cosi, BeSafe of Cybex op het frame van de veelzijdige Titaniumbaby Orion Beeyu Duowagen te bevestigen.
  14,95
 • Quick view

  Stokke® Kinderwagen Autostoel Adapter Multi

  Met deze Stokke® Kinderwagen Autostoel Adapter Multi bevestig je stevig en snel een baby-autostoeltje op het onderstel van de Stokke® kinderwagen. De adapters zijn klein van formaat en eenvoudig op te bergen.
  45,-
 • Quick view

  Bugaboo Fox / Buffalo / Lynx Autostoel Adapters

  Met deze handige Bugaboo Fox / Buffalo / Lynx Autostoel Adapters kun je een baby autostoeltje van vrijwel alle merken eenvoudig op het frame van jouw Bugaboo Fox / Buffalo / Lynx kinderwagen bevestigen.

  54,95

  49,-

 • Quick view

  Thule Spring Autostoel Adapters Chicco

  De Thule Spring Autostoel Adapters Chicco maken het mogelijk om een Chicco baby autostoeltje te bevestigen op het frame van de Thule Spring Kinderwagen. De adapters zijn geschikt voor Chicco autostoelen.
  54,95
 • Quick view

  Thule Spring Autostoel Adapters Maxi-Cosi

  De Thule Spring Autostoel Adapters Maxi-Cosi maken het mogelijk om een Maxi-Cosi baby autostoeltje te bevestigen op het frame van de Thule Spring Kinderwagen. De adapters zijn geschikt voor Maxi-Cosi autostoelen.
  54,95
 • Quick view

  Maxi-Cosi Gia Autostoel Adapters Black

  Met de Maxi-Cosi Gia Autostoel Adapters Black kun je een baby autostoeltje van vrijwel alle merken op het frame van jouw Maxi-Cosi Gia buggy bevestigen. Zo kan je kindje na de autorit rustig verder slapen.
  39,99
 • Quick view

  Easywalker Harvey Hoogte Adapters

  Met de Easywalker Harvey Hoogte Adapters verhoog je eenvoudig het zitgedeelte of de reiswieg van jouw Easywalker Harvey kinderwagen. Hierdoor ligt of zit je kindje gezellig op tafelhoogte tijdens het tafelen.

  29,99

  25,19

 • Quick view

  Cybex Balios S / Talos S Adapter Black

  De Cybex Balios S / Talos S Adapter Black voor het Cybex baby-autostoeltje is een onmisbaar accessoire bij deze kinderwagen. Door de adapterset klik je het autostoeltje eenvoudig en snel op je Cybex Balios S / Talos S onderstel.

  49,95

  43,90

 • Quick view

  Thule Sleek Adapter Kit

  De Thule Sleek Adapter Kit is een handige accessoire voor het ombouwen van een enkele naar een dubbele Thule Sleek kinderwagen. De adapter kit wordt geleverd met boven-en onder adapters.

  49,95

  42,90

 • Quick view

  Cybex Melio Adapter Black

  De Cybex Melio Adapter Black voor het Cybex en GB baby-autostoeltje is een onmisbaar accessoire bij deze kinderwagen. Door de adapterset klik je het autostoeltje eenvoudig en snel op je Cybex Melio onderstel.

  49,95

  34,49

 • Quick view

  GB Pockit+ All-City Adapter Black

  De GB Pockit+ All-City Adapter Black voor de GB en Cybex autostoeltjes is een onmisbaar accessoire bij deze kinderwagen. Door de adapterset klik je het autostoeltje eenvoudig en snel op je GB Pockit+ All-City buggy.

  39,95

  29,95

 • Quick view

  GB Qbit+ All-Terrain Adapter Black

  De GB Qbit+ All-Terrain Adapter Black voor de GB en Cybex autostoeltjes is een onmisbaar accessoire bij deze kinderwagen. Door de adapterset klik je het autostoeltje eenvoudig en snel op je GB Q-Bit+ All-Terrain buggy.
  39,95
 • Quick view

  GB Q-Bit + All-City Adapter

  De GB Q-Bit + All-City Adapter voor de GB en Cybex autostoeltjes is een onmisbaar accessoire bij deze kinderwagen. Door de adapterset klik je het autostoeltje eenvoudig en snel op je GB Q-Bit + All-City buggy.

  39,95

  36,29

 • Quick view

  Joolz Day 2 / Day 3 / Day Plus Autostoel Adapters

  Met de Joolz Day² / Day³ / Day+ Autostoel Adapters kun je een baby autostoeltje van vrijwel alle merken op het frame van jouw Joolz Day² / Day³ / Day+ kinderwagen bevestigen. Zo kan je kindje na de autorit rustig verder slapen.

  49,95

  34,14

 • Quick view

  Silver Cross Coast Tweede Autostoel Adapters

  De Silver Cross Coast Tweede Adapter is compatibel met groep 0 autostoeltjes van bekende merken. Met deze adapter plaats je een tweede autostoeltje onderop het frame van de Silver Cross Coast kinderwagen.
  39,-
 • Quick view

  Silver Cross Coast Simplicity Tweede Adapter

  Met de Silver Cross Coast Simplicity Tweede Adapter kun je een tweede Silver Cross Simplicity autostoeltje op het frame van de Silver Cross Coast kinderwagen bevestigen. Een heel handige uitbreiding!
  39,-
 • Quick view

  EVE Kids Kid-Sit Adapter

  De EVE Kids Kid-Sit Adapter is een accessoire voor het Kid-Sit meerijdplankje. De Kid-Sit adapter is ook te gebruiken in combinatie met een kinderwagen zonder horizontale achteras.

  32,50

  29,95

 • Quick view

  Easywalker Charley Autostoel Adapters

  De Easywalker Charley Autostoel Adapters maken het mogelijk om een Maxi-Cosi baby autostoeltje te bevestigen op het frame van de Easywalker Charley kinderwagen. Een echte musthave accessoire voor je kinderwagen!
  44,99
 • Quick view

  Qute Q-Rider Maxi-Cosi Adapterset

  Met de Qute Q-Rider Maxi-Cosi Adapterset kan je een Maxi-Cosi baby autostoeltje op het frame van de Qute Q-Rider kinderwagen bevestigen.

  24,95

  18,95

 • Quick view

  UPPAbaby Vista / Cruz V2 Upper Autostoel Adapter

  Met de UPPAbaby Vista / Cruz V2 Upper Autostoel Adapter plaats je heel eenvoudig een baby autostoeltje op het frame van de kinderwagen. Heel handig wanneer je er met de auto op uit gaat voor een korte boodschap of wandeling.
  45,-
 • Quick view

  Easywalker Harvey / Jimmey Autostoel Adapters

  Met de Easywalker Harvey / Jimmey Autostoel Adapters kun je de babyautostoeltje van vrijwel alle merken op het frame van jouw Easywalker Harvey kinderwagen bevestigen. Zo kan je je kindje eenvoudig vervoeren.
  44,99
 • Quick view

  UPPAbaby VISTA Lower Adapters

  Met deze handige UPPAbaby VISTA Lower Adapters zorg je ervoor dat je de UPPAbaby Reiswieg op het frame van jouw UPPAbaby VISTA kinderwagen kan bevestigen. De adapters zijn eenvoudig te bevestigen.
  35,-
71 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Trustpilot