Kinderwagen adapter

Er zijn accessoires die vrijwel iedereen bij zijn kinderwagen erbij koopt. Eén van deze accessoires zijn autostoel / kinderwagen adapters. Hiermee bevestig je een groep 0 autostoeltje op het frame van je kinderwagen. In plaats van de reiswieg ligt je kindje dan dus in de autostoel. Ideaal als je een autorit wilt combineren met een wandeling, bijvoorbeeld bij een bezoekje aan de supermarkt. Je kindje kan in het autostoeltje blijven liggen terwijl jij je boodschappen doet.

Lees meer...

Adapters voor je kinderwagen

Adapters maken je kinderwagen nog veelzijdiger. Voor iedere kinderwagen zijn unieke autostoel adapters beschikbaar. Met behulp van de filters op deze pagina kun je de selectie verfijnen en vind je de adapters die geschikt zijn voor jouw kinderwagen. Niet iedere baby autostoel is geschikt om met adapters op een kinderwagen te bevestigen. Twijfel je of jouw kinderwagen en autostoel geschikt zijn? Neem dan via 0488 488 888 (telefonisch of via WhatsApp) contact met ons op.

Autostoel adapters online kopen

De autostoel adapters op deze pagina zijn allemaal eenvoudig online te bestellen. Alle bestellingen vanaf 20 euro worden gratis bij jou thuisbezorgd. Heb jij nog geen adapters voor je kinderwagen en autostoel in huis? Bestel deze dan vandaag nog via deze pagina. De meeste adapters zijn uit voorraad leverbaar zodat je snel van je aankoop kunt gaan genieten.

Lees minder...
69 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Cybex Avi Adapter Black

  De Cybex Avi Adapter Black maakt het mogelijk om een Cybex of GB autostoeltje op de sportieve Cybex Avi kinderwagen te bevestigen. Zo ontstaat een handig reissysteem.
  39,95
 • Quick view

  Qtus DuetPro Autostoel Adapterset Black

  Met de Qtus DuetPro Autostoel Adapterset Black kun je een baby autostoeltje eenvoudig op het frame van jouw Qtus DuetPro kinderwagen bevestigen. Zo kan je kindje na de autorit rustig verder slapen.
  30,-
 • Quick view

  Joolz Hub Autostoel Adapters

  Met de Joolz Hub Adapterset kun je een baby autostoeltje van vrijwel alle merken op het frame van jouw Joolz Hub kinderwagen bevestigen. Zo kan je kindje na de autorit rustig verder slapen.
  42,95
 • Quick view

  Topmark Dex Autostoel Adapters Black

  Met de Topmark Dex Maxi-Cosi Adapterset bevestig je stevig en snel een Maxi-Cosi baby autostoeltje op het onderstel van de Topmark Dex kinderwagen. Ideaal voor een korte wandeling of snelle boodschap!
  12,95
 • Quick view

  Mima Xari Autostoel Adapters

  Met de Mima Xari Adapters bevestig je moeiteloos een groep 0 autostoeltje op het onderstel van jouw Mima kinderwagen. Ideaal voor een snelle boodschap of wanneer je kindje in slaap is gevallen.

  37,50

  32,50

 • Quick view

  Thule Sleek Autostoel Adapters

  De Thule Sleek Autostoel Adapters maken het mogelijk om een Maxi-Cosi baby autostoeltje te bevestigen op het frame van de Thule Sleek Kinderwagen. De adapters zijn geschikt voor de meeste autostoelen.

  44,95

  39,90

 • Quick view

  Mima Zigi Autostoel Adapters

  De Mima Zigi Adapterset maakt het mogelijk om een baby autostoeltje te bevestigen op het frame van de Mima Zigi kinderwagen. De adapters zijn bovendien ook te gebruiken voor de bijbehorende Mima Zigi reiswieg.
  35,50
 • Quick view

  Bugaboo Donkey 2 Twin Adapter Britax Römer autostoel

  De Bugaboo Donkey 2 Twin Adapter Britax Römer autostoel maakt het mogelijk om een Römer Baby-Safe Plus SHR II® baby autostoeltje te bevestigen op het frame van de Bugaboo Donkey 2 kinderwagen.

  79,95

  79,-

 • Quick view

  Cybex M-Line Adapter Black

  De Cybex M-Line Adapter Black voor de Cybex baby-autostoeltjes is een onmisbaar accessoire bij de Cybex kinderwagen. Door het adapterset klik je het autostoeltje eenvoudig en snel op je Cybex Balios, Agis en Iris kinderwagen.
  39,95
 • Quick view

  Easywalker Charley Hoogte Adapters

  Met de Easywalker Charley Hoogte Adapters verhoog je het zitgedeelte van jouw Easywalker Charley kinderwagen in een handomdraai. Hierdoor ligt of zit je kindje gezellig op tafelhoogte. Handig!
  24,99
 • Quick view

  Titaniumbaby Beeyu Orion Adapterset

  De Titaniumbaby Beeyu Orion Adapterset maakt het mogelijk om een baby autostoeltje van Maxi-Cosi, BeSafe of Cybex op het frame van de veelzijdige Titaniumbaby Orion Beeyu Duowagen te bevestigen.
  11,95
 • Quick view

  Stokke® Kinderwagen Autostoel Adapter Multi

  Met deze Stokke® Kinderwagen Autostoel Adapter Multi bevestig je stevig en snel een baby-autostoeltje op het onderstel van de Stokke® kinderwagen. De adapters zijn klein van formaat en eenvoudig op te bergen.

  45,-

  44,99

 • Quick view

  GB Pockit+ All-Terrain Adapter Black

  De GB Pockit+ All-Terrain Adapter Black voor de GB en Cybex autostoeltjes is een onmisbaar accessoire bij deze kinderwagen. Door de adapterset klik je het autostoeltje eenvoudig en snel op je GB Pockit+ All-Terrain buggy.
  34,95
 • Quick view

  GB Pockit+ All-City Adapter Black

  De GB Pockit+ All-City Adapter Black voor de GB en Cybex autostoeltjes is een onmisbaar accessoire bij deze kinderwagen. Door de adapterset klik je het autostoeltje eenvoudig en snel op je GB Pockit+ All-City buggy.
  34,95
 • Quick view

  GB Qbit+ All-Terrain Adapter Black

  De GB Qbit+ All-Terrain Adapter Black voor de GB en Cybex autostoeltjes is een onmisbaar accessoire bij deze kinderwagen. Door de adapterset klik je het autostoeltje eenvoudig en snel op je GB Q-Bit+ All-Terrain buggy.
  34,95
 • Quick view

  Thule Spring Meerijdplankje Adapter

  De Thule Spring Meerijdplankje Adapter is een onmisbare accessoire als je jouw Thule Spring kinderwagen wilt uitbreiden met een meerijdplankje. De adapter is eenvoudig te bevestigen en gemaakt van stevig materiaal.
  14,95
 • Quick view

  GB Q-Bit + All-City Adapter

  De GB Q-Bit + All-City Adapter voor de GB en Cybex autostoeltjes is een onmisbaar accessoire bij deze kinderwagen. Door de adapterset klik je het autostoeltje eenvoudig en snel op je GB Q-Bit + All-City buggy.
  34,95
 • Quick view

  Joolz Day 2 / Day 3 / Day Plus Autostoel Adapters

  Met de Joolz Day² / Day³ / Day+ Autostoel Adapters kun je een baby autostoeltje van vrijwel alle merken op het frame van jouw Joolz Day² / Day³ / Day+ kinderwagen bevestigen. Zo kan je kindje na de autorit rustig verder slapen.
  42,95
 • Quick view

  EVE Kids Kid-Sit Adapter

  De EVE Kids Kid-Sit Adapter is een accessoire voor het Kid-Sit meerijdplankje. De Kid-Sit adapter is ook te gebruiken in combinatie met een kinderwagen zonder horizontale achteras.
  29,95
 • Quick view

  Easywalker Charley Autostoel Adapters

  De Easywalker Charley Autostoel Adapters maken het mogelijk om een Maxi-Cosi baby autostoeltje te bevestigen op het frame van de Easywalker Charley kinderwagen. Een echte musthave accessoire voor je kinderwagen!

  44,99

  39,99

 • Quick view

  Bugaboo Fox / Buffalo / Lynx Autostoel Adapters

  Met deze handige Bugaboo Fox / Buffalo / Lynx Autostoel Adapters kun je een baby autostoeltje van vrijwel alle merken eenvoudig op het frame van jouw Bugaboo Fox / Buffalo / Lynx kinderwagen bevestigen.

  44,95

  40,46

 • Quick view

  Joolz Geo 2 / Geo Boven Autostoel Adapters

  Met de Joolz Geo 2 / Geo Adapterset Boven ben je voorzien van ongekende mogelijkheden. Je plaatst snel en eenvoudig een baby-autostoeltje op het onderstel. Ideaal voor een snelle boodschap of korte wandeling.
  42,95
 • Quick view

  UPPAbaby Vista / Cruz V2 Upper Autostoel Adapter

  Met de UPPAbaby Vista / Cruz V2 Upper Autostoel Adapter plaats je heel eenvoudig een baby autostoeltje op het frame van de kinderwagen. Heel handig wanneer je er met de auto op uit gaat voor een korte boodschap of wandeling.
  45,-
 • Quick view

  UPPAbaby VISTA Upper Adapters

  Met de UPPAbaby VISTA Upper Adapters zorg je ervoor dat er meer ruimte tussen het onderste en het bovenste zitje van de UPPAbaby VISTA Kinderwagen wordt gecreëerd. De adapters zijn eenvoudig te bevestigen.
  30,-
69 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Trustpilot