Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Kinderwagen adapter

Er zijn accessoires die vrijwel iedereen bij zijn kinderwagen erbij koopt. Eén van deze accessoires zijn autostoel / kinderwagen adapters. Hiermee bevestig je een groep 0 autostoeltje op het frame van je kinderwagen. In plaats van de reiswieg ligt je kindje dan dus in de autostoel. Ideaal als je een autorit wilt combineren met een wandeling, bijvoorbeeld bij een bezoekje aan de supermarkt. Je kindje kan in het autostoeltje blijven liggen terwijl jij je boodschappen doet.

Lees meer...

Adapters voor je kinderwagen

Adapters maken je kinderwagen nog veelzijdiger. Voor iedere kinderwagen zijn unieke autostoel adapters beschikbaar. Met behulp van de filters op deze pagina kun je de selectie verfijnen en vind je de adapters die geschikt zijn voor jouw kinderwagen. Niet iedere baby autostoel is geschikt om met adapters op een kinderwagen te bevestigen. Twijfel je of jouw kinderwagen en autostoel geschikt zijn? Neem dan via 0488 488 888 (telefonisch of via WhatsApp) contact met ons op.

Autostoel adapters online kopen

De autostoel adapters op deze pagina zijn allemaal eenvoudig online te bestellen. Alle bestellingen vanaf 20 euro worden gratis bij jou thuisbezorgd. Heb jij nog geen adapters voor je kinderwagen en autostoel in huis? Bestel deze dan vandaag nog via deze pagina. De meeste adapters zijn uit voorraad leverbaar zodat je snel van je aankoop kunt gaan genieten.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren
Pagina

1-36 van 70 producten 70 producten

Populariteit
Filteren
Pagina

1-36 van 70 producten 70 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader