Nuna, Nuna Oxford

Kidsriver Daya kinderwagen

De Kidsriver Daya is een stijlvolle kinderwagen met praktische details, zoals een handige boodschappenmand. Je hebt de keus uit meerdere, trendy kleuren. Op deze pagina vind je alle mogelijke kleurencombinaties van de Kidsriver Daya en de extra accessoires.

Lees meer...

Soepel te besturen

Aan de voorkant van de kinderwagen zitten kleine foam zwenkwieltjes. Hierdoor bestuur je de wagen heel soepel de bocht om. Aan de achterkant heeft de Kidsriver Daya grote wielen met luchtbanden. Bij de kinderwagen zit een luchtpompje inbegrepen. De Kidsriver Daya rijd je gemakkelijk over zowel verhard als onverhard terrein.

Verstelbaar

Zowel de rugleuning als de voetensteun zijn verstelbaar in meerdere posities. Dit geeft je kindje extra comfort. Het kan altijd in de meest gewenste positie zitten. Ook de duwbeugel is verstelbaar, zodat iedereen, van welke lengte ook, heel comfortabel achter de wagen loopt.

Lees minder...
4 Resultaten
 • + Gratis accessoires t.w.v. 119,92
  Quick view

  Kidsriver Daya Kinderwagen 2-in-1 Zwart - Bruin

  De Kidsriver Daya Kinderwagen 2-in-1 Zwart - Bruin is een comfortabele, veelzijdige kinderwagen. De kleine zwenkwielen aan de voorkant sturen soepel en de grote luchtbanden achter zijn ideaal bij oneffen terrein.

  574,-

  469,-

 • + Gratis accessoires t.w.v. 119,92
  Quick view

  Kidsriver Daya Kinderwagen 2-in-1 Zwart - Cognac

  De Kidsriver Daya Kinderwagen 2-in-1 Zwart - Cognac is een comfortabele, veelzijdige kinderwagen. De kleine zwenkwielen aan de voorkant sturen soepel en de grote luchtbanden achter zijn ideaal bij oneffen terrein.

  574,-

  469,-

 • + Gratis accessoires t.w.v. 119,92
  Quick view

  Kidsriver Daya Kinderwagen 2-in-1 Zilver - Cognac

  De Kidsriver Daya Kinderwagen 2-in-1 Zilver - Cognac is een comfortabele, veelzijdige kinderwagen. De kleine zwenkwielen aan de voorkant sturen soepel en de grote luchtbanden achter zijn ideaal bij oneffen terrein.

  574,-

  469,-

 • - 16 % + Gratis accessoires t.w.v. 119,92
  Quick view

  Kidsriver Daya Kinderwagen 2-in-1 Zwart / Bruin / Grijs Melange

  De Kidsriver Daya Kinderwagen 2-in-1 Zwart / Bruin / Grijs Melange is een comfortabele, veelzijdige kinderwagen. De kleine zwenkwielen aan de voorkant sturen soepel en de grote luchtbanden achter zijn ideaal bij oneffen terrein.

  599,-

  499,-

4 Resultaten