Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Maxi-Cosi kinderwagens

Maxi-Cosi is vooral bekend van hun autostoeltjes, maar wist je dat je voor een veilige en comfortabele kinderwagen ook bij Maxi-Cosi terecht kunt? De kinderwagens zijn allemaal heel eenvoudig te gebruiken als compleet reissysteem omdat de baby autostoeltjes van Maxi-Cosi moeiteloos te combineren zijn met de kinderwagens van dit merk. Wanneer je kindje in de auto in slaap gevallen is kun je het autostoeltje zo uit de auto halen en direct op het frame van jouw Maxi-Cosi kinderwagen bevestigen zonder je kindje wakker te maken.

Lees meer...

Maxi-Cosi kinderwagens voor in de stad en daarbuiten

Begeef je je vaak met je kindje in de stad, dan zoek je waarschijnlijk een compacte en wendbare kinderwagen die je gemakkelijk kunt inklappen. Ben je van plan om met de kinderwagen ook regelmatig te gaan wandelen op een zand- of bospad, dan is het belangrijk dat je een kinderwagen kiest met wat grotere wielen die soepel over oneffenheden heen rijden. In ons assortiment Maxi-Cosi kinderwagens vind je voor ieder wat wils!

Een kinderwagen van Maxi-Cosi bestellen

Bij de meeste Maxi-Cosi kinderwagens kan de zitting zowel voorwaarts als achterwaarts op het frame geplaatst worden. De rugleuning is vaak verstelbaar in meerdere posities, waaronder een slaappositie. Ook zijn alle kinderwagens uitgevoerd met een handige boodschappenmand. Zowel via onze webshop als in onze megastores kun je jouw favoriete Maxi-Cosi kinderwagen eenvoudig bestellen. De kinderwagen is uit te breiden met handige accessoires en wordt gratis bij jou thuisbezorgd op een tijdstip dat het voor jou handig uitkomt.

 

Lees minder...

Filters

Prijs
Uit te breiden tot duowagen
Geschikt vanaf geboorte
Filteren

8 producten

 • Maxi-Cosi Adorra 2 Kinderwagen
  Waardering:
  50%
  0,- 373,87
 • Maxi-Cosi Leona Kinderwagen
  Waardering:
  85%
  0,- 314,-
 • Maxi-Cosi Plaza Plus Kinderwagen 2-in-1
  0,- 699,99
 • Maxi-Cosi Street Plus Kinderwagen 2-in-1
  0,- 519,99
  Winnaar Beste Koop Consumentenbond!
 • Maxi-Cosi Zelia 3 Kinderwagen 2-in-1
  0,- 313,95
 • Maxi-Cosi Lila XP Kinderwagen 2-in-1
  0,- 949,99
 • Filteren

  8 producten

  Oval loader