119 Resultaten
 1. Go to start
 2. Vorige
 3. 1
 4. 2
 5. 3
 6. 4
 7. 5
 8. Go to end
 • Quick view Bugaboo Cameleon 3 Kinderwagen Black Frame

  Bugaboo Cameleon³ Kinderwagen

  Uit voorraad leverbaar
  879,-
 • Quick view Joolz Day 2 Quadro Kinderwagen

  Joolz Day³ Quadro Kinderwagen

  Uit voorraad leverbaar
  1.099,-
 • Quick view Joolz Geo 2 Studio Kinderwagen

  Joolz Geo² Studio Kinderwagen

  Uit voorraad leverbaar
  1.099,-
 • Quick view Bugaboo Fox Classic Kinderwagen Alu Frame

  Bugaboo Fox Classic Kinderwagen Alu Frame

  Uit voorraad leverbaar
  1.219,-
 • Quick view Bugaboo Fox Classic Kinderwagen Zwart Frame

  Bugaboo Fox Classic Kinderwagen Zwart Frame

  Uit voorraad leverbaar
  1.279,-
 • Quick view Maxi-Cosi Zelia Kinderwagen

  Maxi-Cosi Zelia Kinderwagen

  Uit voorraad leverbaar
  299,-
 • Quick view Topmark Dex Kinderwagen

  Topmark Dex Kinderwagen

  Uit voorraad leverbaar
  369,-
119 Resultaten
 1. Go to start
 2. Vorige
 3. 1
 4. 2
 5. 3
 6. 4
 7. 5
 8. Go to end

Kinderwagens 3 in 1

 

Als ouder met een klein kind kom je handen te kort en daarom moeten de spullen zo praktisch mogelijk zijn. Bekijk daarom onze 3 in 1 kinderwagens (ook wel combi kinderwagen genoemd). Een dergelijke kinderwagen is op drie manieren te gebruiken: Als kinderwagen, reiswieg en wandelwagen. Zo kun je een kinderwagenstoeltje monteren om de kinderwagen later als wandelwagen te gebruiken. Je kunt ook een baby autostoeltje (groep 0 of 0+) monteren (al dan niet met behulp van een adapter) waardoor je jouw kind met stoel en al vanuit de auto op de wandelwagen monteert. Bijzonder praktisch dus wanneer je jouw kind overzet van de auto op de wandelwagen. Vooral als hij of zij dan net lekker slaapt, hoef je de slaap niet te verstoren. En uiteraard scheelt het weer een reiswieg of zitje wat je mee moet nemen.

 

Kinderwagens 3 in 1 voordelig bij Babypark

Door een kinderwagen ook als wandelwagen te kunnen gebruiken, verleng je ook de levensduur van jouw kinderwagen. Een kinderwagen 3 in 1 kun je zo drie jaar lang gebruiken. Dat maakt een combiwagen een verstandige investering. En wanneer je dit bestelt bij Babypark.nl weet je ook zeker dat je niet teveel betaalt want onze prijsmeters controleren elke dag de prijzen bij babywinkels zodat wij altijd het voordeligste aanbod kunnen bieden. Het aanbod is daarnaast ook zeer breed met alle topmerken die vaak direct uit voorraad leverbaar zijn.

 

Kinderwagen 3 in 1 accessoires

Wij hebben daarnaast ook een brede collectie aan kinderwagen accessoires zoals voetenzakken, parasols en verschillende beschermkappen. Kijk gerust even rond in onze overzichtelijke webshop of bezoek een van onze 10 megastores om alle producten in het echt te bekijken! Heb je nog vragen over 3 in 1 kinderwagens, neem dan gerust even contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag verder.