Stokke

Joolz Day³ Kinderwagen

Ontdek de veelzijdige Joolz Day 3 kinderwagen, perfect voor jullie familieavontuur! De kinderwagen is met de (apart verkrijgbare) uitbreidingsset uit te breiden. De Joolz Day 3 kinderwagen is in drie verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, namelijk als Joolz Earth, Joolz Studio of Joolz Quadro. Iedere uitvoering heeft unieke eigenschappen. Welke is jouw favoriet? Ga je voor

Lees meer...

strakke rechte lijnen of ben je vooral fan van romantische stiksels? Van iedere uitvoering zijn verschillende kleuren verkrijgbaar zodat er altijd wel een Joolz Day 3 kinderwagen is die bij jou in de smaak valt.

Ontdek alle praktische eigenschappen van de Joolz Day 3 kinderwagen

De Joolz Day 3 heeft een grote, afneembare boodschappenmand. Ideaal als je er met je kindje op uit gaat! Bovendien is de kinderwagen heel soepel te besturen.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Joolz Day³ Kinderwagen 2-in-1

  De Joolz Day³ Kinderwagen 2-in-1 is verbeterd en vernieuwd. De kinderwagen is nu nog slimmer, makkelijker en beter dan z’n voorganger. De Joolz Day³ zit vol met stijlvolle, romantische details.

  1.099,-

  1.049,-

 • Exclusief bij Babypark
  Quick view

  Joolz Day³ Special Edition Kinderwagen 2-in-1

  Met de Joolz Day³ Special Edition Kinderwagen 2-in-1 genieten jij én je kindje van een comfortabele wandeling. De kinderwagen is stijlvol en heeft handige eigenschappen. Zo heb je ieder dag plezier van Dutch Design!
  999,-
 • Quick view

  Joolz Day³ Tailor Kinderwagen 2-in-1 Mix and Match

  De Joolz Day³ Tailor Kinderwagen 2-in-1 is verbeterd en vernieuwd. De kinderwagen is nu nog slimmer, makkelijker en beter dan z’n voorganger. Met de Joolz Day³ Tailor kun je eindeloos mixen en matchen.
  1.399,-
 • Quick view

  Joolz Day³ Studio Kinderwagen 2-in-1

  De Joolz Day³ Studio Kinderwagen 2-in-1 is verbeterd en vernieuwd. De kinderwagen is nu nog slimmer, makkelijker en beter dan z’n voorganger. De Joolz Day³ Studio zit vol met stijlvolle, romantische details.
  1.099,-
4 Resultaten