Easywalker

 

Welkom in de Easywalker shop

 

De prijswinnende kinderwagens en buggy’s van Easywalker staan bekend om hun rijcomfort, compactheid, gebruiksvriendelijkheid, mooie ontwerp en scherpe prijs. De Easywalker buggy's en kinderwagens nodigen uit om samen met je kindje op stap te gaan. De stad in, de natuur in, het maakt niet uit, zolang het maar samen is.

 

Life is glorious. Let’s go.

Bij Easywalker zijn we ervan overtuigd dat geluk zit in de ervaringen die je met je kindje deelt, en de herinneringen die je samen maakt. Onze buggy's en kinderwagens moeten stimuleren om er mét je kind op uit te gaan. Ontdek de wereld opnieuw door de ogen van je kindje. Wij maken jullie WALK zo EASY mogelijk door kinderwagens en buggy's van hoge kwaliteit te produceren die gemakkelijk in gebruik zijn, en soepel rijden. Dus ga er lekker op uit!

 

63 Resultaten
 1. Go to start
 2. Vorige
 3. 1
 4. 2
 5. 3
 6. Go to end
 • Quick view Easywalker Harvey Kinderwagen

  Easywalker Harvey Kinderwagen

  Uit voorraad leverbaar
  449,-
 • Quick view Easywalker Mosey+ Kinderwagen

  Easywalker Mosey+ Kinderwagen

  Uit voorraad leverbaar
  529,99
 • Quick view Easywalker Buggy+ Silver Circle

  Easywalker Buggy+ Silver Circle

  Uit voorraad leverbaar

  199,99

  159,-

 • Quick view Easywalker MINI Reiswieg

  Easywalker MINI Reiswieg

  Uit voorraad leverbaar
  119,99
 • Quick view Easywalker Verzorgingstas

  Easywalker Luiertas

  Uit voorraad leverbaar

  89,99

  75,95

63 Resultaten
 1. Go to start
 2. Vorige
 3. 1
 4. 2
 5. 3
 6. Go to end
 

 

Easywalker kinderwagens

De kinderwagens van Easywalker worden geroemd om hun gebruiksvriendelijkheid en soepele rijgedrag. Zo is de Easywalker Harvey door de Consumentenbond uitgeroepen tot beste kinderwagen ooit met score 9,2. De Easywalker Charley is het compactere broertje van de Harvey, ideaal voor als je wat minder opbergruimte hebt. Shop hier...

 

 

 

 

Easywalker Buggy's

De buggy’s van Easywalker zijn gemakkelijk in gebruik, lichtgewicht en comfortabel voor je kindje. Omdat Easywalker naast haar eigen merk ook buggy’s maakt in samenwerking met MINI en Disney, is er altijd een buggy te vinden die volledig bij jouw stijl past.

Shop hier...