Easywalker

Easywalker kinderwagen

Zoek jij een praktische en compacte kinderwagen? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment met Easywalker kinderwagens! Ieder model heeft z'n eigen unieke eigenschappen. Meer hierover vindt je bij de uitgebreide productbeschrijvingen. In veel gevallen vind je hier ook plus- en minpunten en een handige uitlegvideo van één van onze productspecialisten. Zo weet jij in een mum van tijd welke Easywalker kinderwagen bij jouw levensstijl past.

Lees meer...

Adapters voor jouw Easywalker kinderwagen

Vooral als je even snel weg wilt gaan met je kindje is het fijn als je de autostoel van je kindje op het frame van jouw Easywalker kinderwagen kunt plaatsen. Je hoeft dan tenminste de reiswieg niet mee te nemen. Bovendien kan je kindje, eenmaal op de plaats van bestemming aangekomen, gewoon doorslapen. Je hoeft je kindje dan niet wakker te maken en uit de autostoel te tillen. In plaats daarvan zet je de autostoel met kind en al op het frame van de Easywalker kinderwagen.

Over Easywalker

Easywalker is een merk met onder andere kinderwagens. De naam ‘Easywalker’ zegt het al: het doel van dit merk is om het ouders zo gemakkelijk mogelijk te maken om met hun kindje op pad te gaan. Met veel Easywalker kinderwagens rijd je zelfs over oneffen terrein heel comfortabel. Easywalker staat ook voor betaalbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Een Easywalker kinderwagen bestel je heel eenvoudig online via onze webshop. Indien wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur ontvangen, bezorgen wij de kinderwagen in de regel al de volgende dag bij je thuis. Voorwaarde is wel dat de kinderwagen bij ons op voorraad is. Bij Babypark profiteer je niet alleen van een aantrekkelijke bezorgservice, maar ook van de Laagste Prijsgarantie. Ook in onze winkels profiteer je van deze voordelen.

Lees minder...
11 Resultaten
 • Quick view

  Easywalker Harvey 2 Premium Kinderwagen

  De Easywalker Harvey 2 Premium Kinderwagen is comfortabel en praktisch in gebruik en geschikt tot 22 kg. Met de apart verkrijgbare reiswieg en autostoeladapters kun je de kinderwagen al vanaf de geboorte gebruiken.

  824,99

  749,99

 • Quick view

  Easywalker Harvey 2 Premium Kinderwagen 2-in-1

  De Easywalker Harvey 2 Premium Kinderwagen 2-in-1 is comfortabel en praktisch in gebruik en geschikt tot 22 kg. Met de reiswieg en autostoeladapters kun je de kinderwagen al vanaf de geboorte gebruiken.

  Normale prijs: 999,98

  Special Price 998,98

 •  
  Stokke® Xplory® X
  kinderwagen
 • Quick view

  Easywalker Harvey 3 Kinderwagen

  De Easywalker Harvey 3 Kinderwagen is comfortabel en praktisch in gebruik en geschikt tot 22 kg. Met de apart verkrijgbare reiswieg en autostoeladapters kun je de kinderwagen al vanaf de geboorte gebruiken.
  719,99
 • Quick view

  Easywalker Harvey 3 Premium Kinderwagen

  De Easywalker Harvey 3 Premium Kinderwagen is comfortabel en praktisch in gebruik en geschikt tot 22 kg. Met de apart verkrijgbare reiswieg en autostoeladapters kun je de kinderwagen al vanaf de geboorte gebruiken.
  844,99
 • Quick view

  Easywalker Harvey 3 Premium Kinderwagen 2-in-1

  De Easywalker Harvey 3 Premium Kinderwagen 2-in-1 is comfortabel en praktisch in gebruik en geschikt tot 22 kg. Met de reiswieg en autostoeladapters kun je de kinderwagen van al vanaf de geboorte gebruiken.
  1.029,98
 • Quick view

  Easywalker Harvey 3 Kinderwagen 2-in-1

  De Easywalker Harvey 3 Kinderwagen 2-in-1 is comfortabel en praktisch in gebruik en geschikt tot 22 kg. Met de reiswieg en autostoeladapters kun je de kinderwagen al vanaf de geboorte gebruiken.
  879,98
 •  
  Cybex Priam
  10% korting!
 • Exclusief bij Babypark
  Quick view

  Easywalker Harvey 2 Kinderwagen Exclusive Grey

  De Easywalker Harvey 2 Kinderwagen Exclusive Grey is comfortabel en praktisch in gebruik en geschikt tot 22 kg. Met de apart verkrijgbare reiswieg en autostoeladapters kun je de kinderwagen al vanaf de geboorte gebruiken.
  649,99
 • Quick view

  Easywalker MINI Kinderwagen Soho Grey

  De Easywalker MINI Kinderwagen Soho Grey valt direct op door de typische MINI-stijl. Maar kijk vooral verder, want deze compacte kinderwagen zit vol praktische snufjes zoals een in hoogte verstelbaar zitje.
  599,99
 • Quick view

  Easywalker MINI Kinderwagen Oxford Black

  De Easywalker MINI Kinderwagen Oxford Black valt direct op door de typische MINI-stijl. Maar kijk vooral verder, want deze compacte kinderwagen zit vol praktische snufjes zoals een in hoogte verstelbaar zitje.
  599,99
 • Quick view

  Easywalker MINI Kinderwagen 2-in-1 Soho Grey

  De Easywalker MINI Kinderwagen 2-in-1 Soho Grey valt direct op door de typische MINI-stijl. Maar kijk vooral verder, want deze compacte kinderwagen zit vol praktische snufjes zoals een in hoogte verstelbaar zitje.
  769,-
 • Quick view

  Easywalker MINI Kinderwagen 2-in-1 Oxford Black

  De Easywalker MINI Kinderwagen 2-in-1 Oxford Black valt direct op door de typische MINI-stijl. Maar kijk vooral verder, want deze compacte kinderwagen zit vol praktische snufjes zoals een in hoogte verstelbaar zitje.
  769,98
11 Resultaten
Trustpilot