Inbakerdoeken

Is jouw baby een onrustige slaper? Dan kan een inbakerdoek of inbakerslaapzak een uitkomst zijn. Doordat je kindje stevig wordt ingepakt kan hij/zij zich niet uit de slaap houden met rondmaaiende armpjes. Op deze pagina vind je ons uitgebreide assortiment inbakerdoeken van bekende merken.

Lees meer...

Het assortiment inbakerdoeken

Alle inbakerdoeken op deze pagina zijn gemaakt van ademend materiaal waardoor je kindje het niet te warm krijgt. De zachte doek voelt voor je kindje heel comfortabel aan en biedt je kindje een veilig en geborgen gevoel. Door inbakeren komen veel kindjes tot rust wat ervoor zorgt dat baby's beter slapen.

Inbakeren afbouwen

Als je kindje gewend is aan inbakeren is het belangrijk om na verloop van tijd het inbakeren voorzichtig weer af te bouwen. Hiervoor zijn speciale afbouwdoeken verkrijgbaar van bijvoorbeeld het merk Pacco. Een afbouwdoek verkleint de overstap van inbakerdoek naar een gewone slaapzak.

Lees minder...
30 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Puckababy The Original Piep 0-3 Mnd

  Met deze Puckababy The Original Piep 0-3 Mnd stimuleer je een gezond slaap- en voedingsritme bij je kindje. De inbakerslaapzak is geschikt voor baby's van 0-3 maanden en biedt een veilig en geborgen gevoel.
  49,95
 • Quick view

  Puckababy The Original Mini 3-6 Mnd

  Met deze Puckababy The Original Mini 3-6 Mnd stimuleer je een gezond slaap- en voedingsritme bij je kindje. De inbakerslaapzak is geschikt voor baby's van 3-6 maanden en biedt een veilig en geborgen gevoel.

  49,95

  49,46

 • Quick view

  Jollein Olive Multidoek Hydrofiel Large Leaf Green

  De Jollein Olive Multidoek Hydrofiel Large Leaf Green kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Een echte musthave voor iedere ouder. De doek is gemaakt van katoen en voorzien van een stijlvolle print.
  11,99
 • Quick view

  Done By Deer Sea Friends Wikkeldeken Beige

  De Done By Deer Sea Friends Wikkeldeken Beige bestaat uit een lekkere zachte en ademende stof wat heerlijk aanvoelt op de babyhuid. De wikkeldeken heeft een afmeting van 100 x 100 cm en heeft een vrolijk motief.
  44,95
 • Quick view

  Jollein Dotted Multidoek Hydrofiel Large Nougat

  De Jollein Dotted Multidoek Hydrofiel Large Nougat kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Een echte musthave voor iedere ouder. De doek is gemaakt van katoen en voorzien van een stijlvolle print.
  11,99
 • Quick view

  Jollein Sun Multidoek Hydrofiel Large Biscuit

  De Jollein Pointelle Multidoek Hydrofiel Large Biscuit kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Een echte musthave voor iedere ouder. De doek is gemaakt van katoen en voorzien van een stijlvolle print.
  11,99
 • Quick view

  Jollein Pointelle Multidoek Hydrofiel Large Biscuit

  De Jollein Pointelle Multidoek Hydrofiel Large Biscuit kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Een echte musthave voor iedere ouder. De doek is gemaakt van katoen en voorzien van een stijlvolle print.
  11,99
 • Quick view

  Laessig Little Forest Swaddle 3 Stuks

  De Laessig Little Forest Swaddle 3 Stuks zijn gemaakt van zacht en absorberend materiaal. De swaddles kunnen gewassen worden op 60 °C en worden geleverd in een set van 3 stuks met verschillende printjes.
  26,95
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Lierre Hydrofiele Doek 100 x 100 cm

  De Cam Cam Copenhagen Lierre Hydrofiele Doek 100 x 100 cm is een veelzijdige doek dat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. De hydrofiele doek is gemaakt van hoogwaardige materialen en is extra groot.
  49,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Windflower Hydrofiele Doek Creme 100 x 100 cm

  De Cam Cam Copenhagen Windflower Hydrofiele Doek Creme 100 x 100 cm is een veelzijdige doek dat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. De doek is gemaakt van hoogwaardige materialen en is extra groot.
  49,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Green Leaves Hydrofiele Doek 100 x 100 cm

  De Cam Cam Copenhagen Green Leaves Hydrofiele Doek 100 x 100 cm is een veelzijdige doek dat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. De hydrofiele doek is gemaakt van hoogwaardige materialen en is extra groot.
  49,-
 • Quick view

  Jollein Wild Flowers Inbakerdoek 0-3 Mnd

  Met de Jollein Wild Flowers Inbakerdoek 0-3 Mnd voelt je kindje zich warm en geborgen. De inbakerdoek voelt comfortabel aan en beschikt over een ritssluiting zodat je je kindje eenvoudig kan inbakeren.

  24,99

  19,99

 • Quick view

  Puckababy The Original Mini Teddy 3-6 Mnd

  Met de Puckababy The Original Mini Teddy 3-6 Mnd stimuleer je een gezond slaap- en voedingsritme bij je kindje. De inbakerslaapzak is geschikt voor baby's van 3-6 maanden en biedt een heerlijk geborgen gevoel.

  64,95

  49,46

 • Quick view

  Koeka Royan Inbakerslaapzak 0-3 Mnd

  Met deze Koeka Royan Inbakerslaapzak 0-3 Mnd stimuleer je een gezond slaap- en voedingsritme bij je kindje. De slaapzak is geschikt voor baby's van 0-3 maanden en biedt een veilig en geborgen gevoel.
  44,95
 • Quick view

  Puckababy The Original Piep Teddy 0-3 Mnd

  Met de Puckababy The Original Piep Teddy 0-3 Mnd stimuleer je een gezond slaap- en voedingsritme bij je kindje. De inbakerslaapzak is geschikt voor baby's van 0-3 maanden en houdt je kindje heerlijk warm.
  54,95
 • Quick view

  Jollein Stargaze Multidoek Hydrofiel Large 2 Stuks

  De stijlvolle Jollein Stargaze Multidoek Hydrofiel Large 2 Stuks wordt geleverd per 2 stuks zodat je er lang plezier van hebt. De doeken zijn geschikt voor verschillende doeleinden en voelen heerlijk zacht aan.
  14,99
 • Quick view

  Jollein Dotted Multidoek Hydrofiel Large 2 Stuks

  De Jollein Dotted Multidoek Hydrofiel Large 2 Stuks kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Een echte musthave voor iedere ouder. De doek is gemaakt van katoen en voorzien van een stijlvolle print.
  14,99
 • Quick view

  Jollein Rabbit Multidoek Hydrofiel Large Nougat

  De Jollein Rabbit Multidoek Hydrofiel Large Nougat kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Een echte musthave voor iedere ouder. De doek is gemaakt van katoen en voorzien van een stijlvolle print.
  11,99
 • Quick view

  Jollein Stripe Multidoek Hydrofiel Large Leaf Green

  De Jollein Stripe Multidoek Hydrofiel Large Leaf Green kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Een echte musthave voor iedere ouder. De doek is gemaakt van katoen en voorzien van een stijlvolle print.
  11,99
 • Quick view

  Done By Deer Wally Wikkeldeken

  De stijlvolle Done By Deer Wally Wikkeldeken bestaat uit een lekkere zachte en ademende stof wat heerlijk aanvoelt op de babyhuid. De wikkeldeken heeft een afmeting van 100 x 100 cm en heeft een vrolijk motief.

  44,95

  19,95

 • Quick view

  Meyco Panter Swaddle Inbakerdoek Neutral

  Met de Meyco Panter Swaddle Inbakerdoek Neutral voelt je kindje zich warm en geborgen. De inbakerdoek voelt comfortabel aan en beschikt over een klittenbandsluiting zodat je je kindje eenvoudig kan inbakeren.
  14,95
 • Quick view

  Meyco Dots Swaddle Inbakerdoek

  Met de Meyco Dots Swaddle Inbakerdoek voelt je kindje zich warm en geborgen. De inbakerdoek voelt comfortabel aan en beschikt over een klittenbandsluiting zodat je je kindje eenvoudig kan inbakeren.
  15,95
 • Quick view

  Meyco Animal Swaddle Inbakerdoek

  Met de Meyco Animal Swaddle Inbakerdoek voelt je kindje zich warm en geborgen. De inbakerdoek voelt comfortabel aan en beschikt over een klittenbandsluiting zodat je je kindje eenvoudig kan inbakeren.

  Normale prijs: 12,71

  Special Price 9,53

 • Quick view

  Jollein Goose Inbakerdoek 0-3 Mnd

  Met de stijlvolle Jollein Goose Inbakerdoek 0-3 Mnd voelt je kindje zich warm en geborgen. De inbakerdoek voelt comfortabel aan en beschikt over een ritssluiting zodat je je kindje eenvoudig kan inbakeren.

  Normale prijs: 24,99

  Special Price 19,99

30 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot