Manden

Berg de spulletjes van je kindje op in een leuk mandje. Wij verkopen allerlei soorten manden, in allerlei kleuren en formaten. Sommige zijn handig voor het opbergen van de luiers, andere zijn ideaal voor rondslingerend speelgoed.

Lees meer...

Handed By

Wij verkopen onder andere manden van het bekende merk Handed By. Deze manden zijn met de hand gevlochten door vrouwen in China en Vietnam, landen met een eeuwenoude handwerktraditie. Handed By manden zijn van goede kwaliteit en zien er heel trendy uit. Wij verkopen de manden in allerlei leuke kleuren. Het is leuk om in de kamer van je kindje meerdere manden van Handed By neer te zetten.

Stoffen manden

Een stoffen mandje is ook heel leuk, bijvoorbeeld om neer te zetten op de commode. Veel merken ontwerpen steeds weer sfeervolle, stoffen manden, speciaal voor de babykamer. Je vindt deze terug in onze uitgebreide collectie met manden op deze pagina.

Lees minder...
112 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Quick view

  Little Dutch Vintage Sunny Stripes Commodemandje Klein

  Het Little Dutch Vintage Sunny Stripes Commodemandje Klein is het ideale mandje, waarin je de verzorgingsspullen van je kindje kan opbergen. Het mandje is gemaakt van 100% katoen en wasbaar in de wasmachine.
  17,95
 • Quick view

  Little Dutch Little Pink Flowers Commodemandje Klein Donkerroze

  Het Little Dutch Little Pink Flowers Commodemandje Klein Donkerroze is het ideale mandje, waarin je de verzorgingsspullen van je kindje kan opbergen. Het mandje is gemaakt van 100% katoen en wasbaar in de wasmachine.

  17,95

  15,95

 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Lierre Opbergmand 2 Stuks

  De praktische Cam Cam Copenhagen Lierre Opbergmand 2 Stuks zijn stijlvolle accessoires voor de babykamer. De mandjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zorgen ervoor dat je de kamer snel hebt opgeruimd.
  47,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Green Leaves Opbergmand 2 Stuks

  De Cam Cam Copenhagen Green Leaves Opbergmand 2 Stuks zijn stijlvolle accessoires voor de babykamer. De mandjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zorgen ervoor dat je de kamer snel hebt opgeruimd.
  47,-
 • Quick view

  KidsDepot Bowie Manden

  De KidsDepot Bowie Manden zijn een vrolijke accessoires voor in de baby- en kinderkamer. Daarnaast beschikken de deksels van de manden over een leuk fruit detail. De Bowie manden zijn praktisch in gebruik.
  29,95
 • Quick view

  KidsDepot Boaz Opbergmand Creme / Wit

  De KidsDepot Boaz Opbergmand Creme / Wit is een vrolijke en praktische accessoire voor de kinderkamer. In de opbergmand kan je makkelijk de spulletjes van je kindje opbergen, zo is de kamer snel opgeruimd.
  24,95
 • Quick view

  Ferm Living Paper Pulp Opbergbox Small 2 Stuks

  De Ferm Living Paper Pulp Opbergbox Small 2 Stuks is een stijlvolle en praktische accessoire voor de kinderkamer. In de box kan je makkelijk de spulletjes van je kindje opbergen, zo is de kamer snel opgeruimd.
  35,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Opbergbox

  De LIFETIME Kidsrooms Opbergbox is gemaakt van hoogwaardig berken. De opbergbox is voorzien van een stijlvol design en beschikt over voldoende opbergruimte. Verder is de opbergbox ook aan de muur te bevestigen.
  95,-
 • Quick view

  Noppies Botanical Commodemandje

  Het stijlvolle Noppies Botanical Commodemandje is het ideale mandje, waarin je de verzorgingsspullen van je kindje kan opbergen. Het mandje is gemaakt van 100% biologisch katoen en wasbaar in de wasmachine.

  19,99

  14,99

 • Quick view

  Manish-h Robot Opbergzakken

  De Manish-h Robot Opbergzakken beschikken over voldoende opbergruimte en zijn een mooie aanvulling op de kinderkamer. Verder zijn de Manis-h opbergzakken eenvoudig te bevestigen dankzij het klittenband.
  79,-
 • Quick view

  Manish-h Streep En Driehoek Opbergzakken

  De Manish-h Streep En Driehoek Opbergzakken beschikken over voldoende opbergruimte en zijn een mooie aanvulling op de kinderkamer. Verder zijn de opbergzakken eenvoudig te bevestigen dankzij het klittenband.
  79,-
 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Commodemandje Groot

  Het Little Dutch Sailors Bay Commodemandje Groot is het ideale mandje, waarin je de verzorgingsspullen van je kindje kan opbergen. Het commodemandje is gemaakt van 100% katoen en wasbaar in de wasmachine.
  21,95
 • Quick view

  KidsDepot Korbo Set Opbergmanden

  De KidsDepot Korbo Set Opbergmanden is een mooie mand wat is gevlochten van katoen. De leuke lederen details maken deze mand compleet. Er kunnen allerlei spullen in opgeborgen worden.
  39,95
 • Quick view

  Koeka Antwerp Commodemandje

  Het Koeka Antwerp Commodemandje zorgt ervoor dat je alle benodigde verzorgingsspullen van je kindje bij de hand hebt tijdens het badderen of het verschonen. Zo blijft het opgeruimd en overzichtelijk op de commode.
  29,95
 • Quick view

  Baby's Only Sense Opbergzak

  De Baby's Only Sense Opbergzak is ideaal om spulletjes in op te bergen. De opbergzak is goed te combineren met andere Sense producten van Baby’s Only. De opbergzak is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal.
  42,95
 • Quick view

  KidsDepot Billie Opbergmanden 3 stuks

  De KidsDepot Billie Opbergmanden 3 stuks is een vrolijke en praktische accessoire voor de kinderkamer. In de mandjes kan je makkelijk de spulletjes van je kindje opbergen, zo is de kamer snel opgeruimd.
  24,95
 • Quick view

  Baby's Only Kabel Uni Opbergzak

  Deze stijlvolle Baby's Only Kabel Uni Opbergzak is erg praktisch om de spulletjes van je kindje in op te bergen. De gebreide opbergzak is eenvoudig te bevestigen aan de box of aan het bed van je kindje.
  57,95
 • Quick view

  KidsDepot Kwando Opbergmand

  Deze stijlvolle KidsDepot Kwando Opbergmand is een mooie en praktische mand die is gevlochten van katoen koord. Er kunnen allerlei spulletjes in opgeborgen worden waardoor iedere ruimte netjes blijft.
  34,95
 • Quick view

  Done by Deer Canvas Opbergmand

  De Done by Deer Canvas Opbergmand is erg handig om spulletjes in op te bergen. In een handomdraai heb je het hierin opgeruimd. De opbergmand is gemaakt van kwalitatieve stof wat uit een erg vrolijk motief bestaat.

  Normale prijs: 16,11

  Special Price 11,89

 • Quick view

  KidsDepot Ewa Opbergmand

  De KidsDepot Ewa Opbergmand is een mooie mand wat is gevlochten van katoen draad. De handvatten maken deze mand praktisch. Er kunnen verschillende spullen in opgeborgen worden zodat het opgeruimd blijft.
  12,95
 • Quick view

  Baby's Only Commodemandje Kabel Uni

  Met dit stijlvolle Baby's Only commodemandje Kabel heb je geen last meer van rondslingerende spullen op de commode, zo blijft het heerlijk opgeruimd en overzichtelijk. Gemaakt van hoogwaardige materialen.
  31,95
 • Quick view

  KidsDepot Nouk Opbergmand

  De KidsDepot Nouk Opbergmand is een mooie mand wat is gevlochten van riet. Er kunnen allerlei spullen in opgeborgen worden waardoor iedere ruimte opgeborgen blijft. Het is afgewerkt met een lederen detail.
  14,95
 • Quick view

  KidsDepot Original Opbergbak

  Bevrijdt de kinderkamer van alle rondslingende spullen met één of meerdere KidsDepot original opbergbakken. Verkrijgbaar in meerdere kleuren en tevens te gebruiken als decoratie.
  34,95
 • Quick view

  Koeka Vik Commodemandje

  Het Koeka Vik Commodemandje zorgt ervoor dat je alle benodigde verzorgingsspullen van je kindje bij de hand hebt tijdens het badderen of het verschonen. Zo blijft het opgeruimd en overzichtelijk op de commode.
  29,95
112 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Trustpilot