Manden

Berg de spulletjes van je kindje op in een leuk mandje. Wij verkopen allerlei soorten manden, in allerlei kleuren en formaten. Sommige zijn handig voor het opbergen van de luiers, andere zijn ideaal voor rondslingerend speelgoed.

Lees meer...

Handed By

Wij verkopen onder andere manden van het bekende merk Handed By. Deze manden zijn met de hand gevlochten door vrouwen in China en Vietnam, landen met een eeuwenoude handwerktraditie. Handed By manden zijn van goede kwaliteit en zien er heel trendy uit. Wij verkopen de manden in allerlei leuke kleuren. Het is leuk om in de kamer van je kindje meerdere manden van Handed By neer te zetten.

Stoffen manden

Een stoffen mandje is ook heel leuk, bijvoorbeeld om neer te zetten op de commode. Veel merken ontwerpen steeds weer sfeervolle, stoffen manden, speciaal voor de babykamer. Je vindt deze terug in onze uitgebreide collectie met manden op deze pagina.

Lees minder...
167 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 7
 • Quick view

  KidsDepot Original Opbergbak

  Bevrijdt de kinderkamer van alle rondslingende spullen met één of meerdere KidsDepot original opbergbakken. Verkrijgbaar in meerdere kleuren en tevens te gebruiken als decoratie.
  34,95
 • Quick view

  Baby's Only Sparkle Opbergmand

  De Baby's Only Sparkle Opbergmand is een praktische en stevige mand voor het opbergen van spullen. De opbergmand is gemaakt van hoogwaardig materiaal en eenvoudig af te nemen met een vochtige doek.
  74,95
 • Quick view

  Done by Deer Opbergdoos Round Blue

  In deze Done by Deer opbergdoos ruim je snel de kleine spulletjes van je kindje op, zodat er geen rondslingerende spullen meer op de grond slingeren. De doos is gemaakt van stevig karton en wordt geleverd als set van 3.

  26,95

  18,87

 • Quick view

  Handed By Opbergmand Bari

  De Handed By opbergmand Bari is een praktische mand voor het opbergen van kleine spullen. De opbergmand is gemaakt van gevlochten materialen, makkelijk schoon te maken en 100% kinderarbeidvrij.
  17,95
 • Quick view

  Kidsdepot Mand Metaal

  De Kidsdepot Mand Metaal heeft een eenvoudig design maar door het metalen materiaal is het zeer uniek. Het biedt opbergruimte maar als decoratie is het ook leuk om ergens neer te zetten.
  19,95
 • Quick view

  Handed By Opbergmand Milan

  De Handed By opbergmand Milan is een praktische mand voor het opbergen van spullen. De mand is gemaakt van gevlochten materialen, makkelijk schoon te maken en 100% kinderarbeidvrij.
  8,50
 • Quick view

  Done by Deer Canvas Opbergmand

  De Done by Deer Canvas Opbergmand is erg handig om spulletjes in op te bergen. In een handomdraai heb je het hierin opgeruimd. De opbergmand is gemaakt van kwalitatieve stof wat uit een erg vrolijk motief bestaat.
  16,95
 • Quick view

  Jollein Vilt Bear Commodemandje

  Het Jollein Vilt Bear Commodemandje is een stijlvolle accessoire voor de babykamer. Het mandje is ideaal om bijvoorbeeld luiers of verzorgingsproducten in te bewaren zodat je deze altijd bij de hand hebt.

  9,95

  8,95

 • Quick view

  Roommate Multi Box

  In deze Roommate Multi Box berg je snel de kleine spulletjes van je kindje op, zodat er geen spullen meer in de kamer rondslingeren. Je kan de multibox gebruiken als wandrek maar ook als kapstok.
  50,-
 • Quick view

  Handed By Nimes Opbergmand

  De Handed By Nimes opbergmand is een praktische mand voor het opbergen van spullen. De mand is gemaakt van gevlochten materialen, makkelijk schoon te maken en 100% kinderarbeidvrij.
  68,22
 • Quick view

  Coming Kids PomPom Mand

  Een mooie decoratiemand voor op de babykamer van de allerkleinsten. Geschikt voor verschilllende doeleinden.
  19,95
 • Quick view

  Nijntje Paperbag Mt. M

  Deze Nijntje Paperbag is erg handig om al je kleine spulletjes in op te bergen. Ook is het leuk om de opbergzak als decoratie ergens neer te zetten. De zak is gemaakt van 3 lagen stevig kraftpapier.

  8,99

  7,99

 • Quick view

  KidsDepot Hyacint TY Set Van 3 Manden

  KidsDepot Hyacint TY Set Van 3 Manden is een mooi setje mandjes voor op de babykamer of kinderkamer. De mandjes hebben drie verschillende groottes en zijn leuk te combineren met de andere accessoires van het merk KidsDepot.
  39,95
 • Quick view

  Handed By Opbergmand Florence

  De Handed By opbergmand Florence is een praktische mand voor het opbergen van spullen. De mand is gemaakt van gevlochten materialen, makkelijk schoon te maken en 100% kinderarbeidvrij.
  19,47
 • Quick view

  Childhome Mand Gold Dots Small

  De Childhome Mand Gold Dots Small is een stijlvolle en praktische accessoire voor de kinderkamer. In het mandje kan je spulletjes van je kindje opbergen en is de kamer snel opgeruimd.
  17,95
 • Quick view

  Done by Deer Elphee Opbergbak

  In deze Done by Deer Elphee Opbergbak ruim je snel de kleine spulletjes van je kindje op, zodat er geen rondslingerende spullen meer in de kamer slingeren. De bak is gemaakt van stevig metaal.
  29,95
 • Quick view

  Little Dutch Little Stars Commodemandje Klein

  Het Little Dutch Little Stars Commodemandje Klein is het ideale mandje, waarin je de verzorgingsspullen van je kindje kan opbergen. Het mandje is gemaakt van 100% katoen en wasbaar in de wasmachine.
  14,95
 • Quick view

  Handed By Opbergmand Udine

  De Handed By opbergmand Udine is een praktische mand voor het opbergen van spullen. De opbergmand is gemaakt van gevlochten materialen, makkelijk schoon te maken en 100% kinderarbeidvrij.
  18,50
 • Quick view

  Little Dutch Leaves Commodemandje Klein

  Het Little Dutch Leaves Commodemandje Klein is het ideale mandje, waarin je de verzorgingsspullen van je kindje kan opbergen. Het mandje is gemaakt van 100% katoen en wasbaar in de wasmachine.
  12,95
 • Quick view

  Luma Racoon Pink Opbergmand Large

  De Luma Racoon Pink Opbergmand Large is een praktische en stevige mand voor het opbergen van spullen. De opbergmand is gemaakt van hoogwaardige materialen en beschikt over 2 lederlook handvatten.

  29,99

  23,99

 • Quick view

  Handed By Opbergmand Pisa

  De Handed By opbergmand Pisa is een praktische mand voor het opbergen van spullen. De mand is gemaakt van gevlochten materialen, makkelijk schoon te maken en 100% kinderarbeidvrij.
  9,43
 • Quick view

  Laessig 4Kids Opbergmand

  De Laessig 4Kids Opbergmand is onmisbaar op een stoere kinderkamer. De mand beschikt over een dierenprint en is erg makkelijk om speelgoed en andere accessoires in op te bergen.
  39,95
 • Quick view

  Jollein Vilt Bear Mand XL

  De Jollein Vilt Bear Mand XL is een stijlvolle opbergmand voor babyspullen. De mand is perfect voor de babykamer maar is ook geschikt als opbergmand voor het speelgoed van je kindje in de buurt van de box.

  18,95

  16,95

 • Quick view

  Jollein Diamond Knit Commodemandje

  Met het Jollein Diamond Knit Commodemandje ziet de commode er altijd opgeruimd uit. Dit mandje biedt namelijk opbergruimte aan luiers en verzorgingsproducten van je kindje zodat je deze altijd bij de hand hebt.
  22,50
167 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 7