Commodemandjes

Een commodemandje is ideaal voor het opbergen van verzorgingsspullen van je kindje, zoals een kam en een borstel. Als je het mandje op de commode zet, heb je alle benodigdheden meteen bij de hand bij het verzorgen van je kindje. Doordat het commodemandje aan de bovenkant open is, pak je de spulletjes er heel gemakkelijk uit.

Lees meer...

Commodemandjes in diverse modellen en dessins

Commodemandjes zijn niet alleen handig, maar zien er ook heel leuk uit. De vrolijke stofjes met sierlijke motiefjes komen heel gezellig over. Als je iets speciaals zoekt, kun je ook kiezen voor een ronde verzorgingsmand in plaats van een meer gangbaar, vierkant model.

Een commodemandje schoon maken

Katoenen commodemandjes zijn vaak vanbinnen geplastificeerd. Hierdoor blijft de mand lang schoon en trekt er nauwelijks viezigheid in de stof. Sommige commodemandjes kunnen gewoon worden uitgewassen in de wasmachine, wanneer dat nodig is. Dat is nog eens handig!

Lees minder...
54 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Nieuw
  Quick view

  Cam Cam Copenhagen Poppies Commodemandje

  Het Cam Cam Copenhagen Poppies Commodemandje beschikt over 3 ruime vakken waar je alle benodigde spullen in kwijt kan. De organizer is voorzien van handvaten waardoor hij ook erg handig is voor onderweg.
  53,-
 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Commodemandje Klein Roze

  Het Little Dutch Flowers & Butterflies Commodemandje Klein Roze is het ideale mandje, waarin je de verzorgingsspullen van je kindje kan opbergen. Het mandje is gemaakt van 100% katoen en wasbaar in de wasmachine.

  15,95

  13,56

 • Quick view

  Meyco Panter Commodemandje Medium Camel

  In dit Meyco Panter Commodemandje Medium Camel kan je de verzorgingsspullen van je kindje opbergen. Je kunt het mandje op de commode neerzetten, zodat je alle benodigdheden voor de verzorging bij de hand hebt.

  14,95

  12,71

 • Quick view

  Meyco Knots Commodemandje Small

  In dit Meyco Knots Commodemandje Small kan je de verzorgingsspullen van je kindje opbergen. Je kunt het mandje op de commode neerzetten, zodat je alle benodigdheden voor de verzorging van je kindje bij de hand hebt.

  Normale prijs: 14,95

  Special Price 12,71

 • Quick view

  Luma Bow Deco Verzorgingsmand

  Met deze Luma Bow Deco Verzorgingsmand heb je geen last meer van rondslingerende spullen op de commode, zo blijft het opgeruimd en overzichtelijk. De verzorgingsmand is gemaakt van stevig en hoogwaardig materiaal.

  14,99

  13,64

 • Quick view

  Luma Sunset Shapes Verzorgingsmand

  Met deze Luma Sunset Shapes Verzorgingsmand heb je geen last meer van rondslingerende spullen op de commode, zo blijft het opgeruimd en overzichtelijk. De mand is gemaakt van stevig en hoogwaardig materiaal.
  14,99
 • Quick view

  Koeka Cairo Commodemandje

  Het Koeka Cairo Commodemandje zorgt ervoor dat je alle benodigde verzorgingsspullen van je kindje bij de hand hebt tijdens het badderen of het verschonen. Zo blijft het opgeruimd en overzichtelijk op de commode.
  29,95
 • Quick view

  Bamboom Commodemandje Met Rits

  Het stijlvolle Bamboom Commodemandje Met Rits zorgt ervoor dat je alle benodigde verzorgingsspullen van je kindje bij de hand hebt tijdens het badderen of het verschonen. Zo blijft het opgeruimd op de commode.
  29,95
 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Commodemandje Groot

  Het Little Dutch Little Goose Commodemandje Groot is het ideale mandje, waarin je de verzorgingsspullen van je kindje kan opbergen. Het mandje is gemaakt van 100% katoen en wasbaar in de wasmachine.

  21,95

  19,95

 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Commodemandje Klein

  Het Little Dutch Little Goose Commodemandje Klein is het ideale mandje, waarin je de verzorgingsspullen van je kindje kan opbergen. Het mandje is gemaakt van 100% katoen en wasbaar in de wasmachine.

  15,95

  14,95

 • Quick view

  Baby's Only Reef Commodemandje

  Met dit Baby's Only Reef Commodemandje heb je geen last meer van rondslingerende spullen op de commode, zo blijft het opgeruimd en overzichtelijk. Het commodemandje is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  39,95
 • Quick view

  Jollein Corduroy Commodemandje

  Met het Jollein Corduroy Commodemandje heb je geen last meer van losse spullen op de commode. Het commodemandje is leuk te combineren met andere producten van Jollein en gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  Normale prijs: 17,95

  Special Price 16,95

 • Quick view

  Baby's Only River Commodemandje

  Met dit Baby's Only River commodemandje dat gemaakt is van zachte materialen heb je geen last meer van rondslingerende spullen op de commode, zo blijft het opgeruimd en overzichtelijk.
  44,95
 • Quick view

  Baby's Only Commodemandje Sun

  Met dit Baby's Only commodemandje Sun dat gemaakt is van zachte materialen heb je geen last meer van rondslingerende spullen op de commode, zo blijft het opgeruimd en overzichtelijk.
  34,95
 • Quick view

  Baby's Only Classic Commodemandje

  Met de Baby's Only Classic Commodemandje heb je genoeg ruimte voor de losse spulletjes van je kindje. Het mandje is ook leuk als decoratie op de babykamer. Verder is de mand gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  36,95
 • Quick view

  Koeka Antwerp Commodemandje

  Het Koeka Antwerp Commodemandje zorgt ervoor dat je alle benodigde verzorgingsspullen van je kindje bij de hand hebt tijdens het badderen of het verschonen. Zo blijft het opgeruimd en overzichtelijk op de commode.
  29,95
 • Quick view

  Baby's Only Commodemandje Kabel Uni

  Met dit stijlvolle Baby's Only commodemandje Kabel heb je geen last meer van rondslingerende spullen op de commode, zo blijft het heerlijk opgeruimd en overzichtelijk. Gemaakt van hoogwaardige materialen.

  Normale prijs: 27,95

  Special Price 27,16

 • Quick view

  Baby's Only Sense Commodemandje

  Het stijlvolle Baby's Only Sense Commodemandje is het ideale mandje, waarin je de verzorgingsspullen van je kindje kan opbergen. Het mandje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  26,95
 • Quick view

  Little Dutch Pure Commodemandje Groot

  Het Little Dutch Pure Commodemandje Groot is het ideale mandje, waarin je de verzorgingsspullen van je kindje kan opbergen. Het mandje is gemaakt van 100% katoen, dat zacht en comfortabel aanvoelt en is wasbaar in de wasmachine.

  Normale prijs: 19,95

  Special Price 15,36

 • Quick view

  Baby's Only Sparkle Commodemandje

  Met de Baby's Only Sparkle Commodemandje heb je genoeg ruimte voor de losse spulletjes van je kindje. Het mandje is ook leuk als decoratie op de babykamer. Verder is de mand gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  37,95
 • Quick view

  Jollein River Knit Commodemandje

  Met het stijlvolle Jollein River Knit Commodemandje heb je geen last meer van losse spullen op de commode. Het mandje is leuk te combineren met andere producten van Jollein en gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  Normale prijs: 19,95

  Special Price 14,99

 • Quick view

  Noppies Botanical Commodemandje

  Het stijlvolle Noppies Botanical Commodemandje is het ideale mandje, waarin je de verzorgingsspullen van je kindje kan opbergen. Het mandje is gemaakt van 100% biologisch katoen en wasbaar in de wasmachine.

  19,99

  12,74

 • Quick view

  Meyco Knit Basic Commodemandje Medium

  In dit Meyco Knit Basic Commodemandje Medium kan je de verzorgingsspullen van je kindje opbergen. Je kunt het mandje op de commode neerzetten, zodat je alle benodigdheden voor de verzorging van je kindje bij de hand hebt.

  Normale prijs: 13,95

  Special Price 11,01

 • Quick view

  Koeka Vik Commodemandje

  Het Koeka Vik Commodemandje zorgt ervoor dat je alle benodigde verzorgingsspullen van je kindje bij de hand hebt tijdens het badderen of het verschonen. Zo blijft het opgeruimd en overzichtelijk op de commode.
  29,95
54 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Trustpilot