86 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Quick view

  Kid's Concept Edvin Houten Hamerspel

  De Kid's Concept Edvin Houten Hamerspel draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Met het houten hamerspel zal je kindje eindeloos speelplezier beleven. Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.
  29,95
 • Quick view

  Sebra Woodland Pop Up Speelgoed

  Met dit Sebra Woodland Pop Up Speelgoed wordt oog-hand coördinatie van je kindje spelenderwijs gestimuleerd. Je kindje zal zich urenlang kunnen vermaken met dit speelgoed. Het is geschikt vanaf ongeveer 10 maanden.
  45,-
 • Quick view

  Vtech Dierenvriendjes Activiteitenboekje

  Met het Vtech Dierenvriendjes Activiteitenboekje kan je kindje op een leuke manier kennis maken met allerlei kleuren, dieren en liedjes. Door te spelen met het boek wordt de ontwikkeling van je kindje gestimuleerd.

  23,-

  19,55

 • Quick view

  Vtech Dierenvriendjes Touch Tablet

  Met de Vtech Dierenvriendjes Touch Tablet leert je kindje allerlei kleuren, cijfers, letters, vormen en muziekjes. De tablet is gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt voor kindjes vanaf 1 jaar.

  23,-

  19,55

 • Quick view

  Vtech Rijd & Leer Letterlocomotief

  Met de Vtech Rijd & Leer Letterlocomotief kan je kindje urenlang spelen en leren. De trein is voorzien van allerlei kleuren, speeltjes en muziekjes en wordt geleverd inclusief batterijen. Geschikt vanaf 1 jaar.
  80,-
 • Quick view

  Sophie De Giraf Opvouwbaar Speelboek

  Het Sophie De Giraf Opvouwbaar Speelboek prikkelt met verschillende activiteiten en contrasterende structuren de ontwikkeling van je kindje. Het boekje kan eenvoudig bevestigd worden aan een bed of box.

  26,99

  21,99

 • Quick view

  Sophie De Giraf Speelbal

  Deze Sophie De Giraf Speelbal is leuk voor de allerkleinsten. Door de felle kleurtjes en geluidjes worden de zintuigen van je kindje geprikkeld. De speelbal is gemakkelijk vast te houden met kleine kinderhandjes.
  31,99
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Ladybug Activiteitenspeeltje

  De Cam Cam Copenhagen Ladybug Activiteitenspeeltje is een vrolijk speeltje in de vorm van een lieveheersbeestje. Het beschikt over verschillende activiteiten die de ontwikkeling van je kindje zullen stimuleren.
  27,-
 • Quick view

  Trixie Houten Visspel

  Met dit vrolijke Trixie Houten Visspel kan je kindje heerlijk spelen en leren tegelijk! De 8 dierenvriendjes zijn voorzien van verschillende kleurtjes. Het spel draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  19,95
 • Quick view

  Trixie Houten Dierenauto Set

  Met de Trixie Houten Dierenauto Set kan je kindje zich urenlang vermaken. Door het spelen met de auto's wordt de fijne motoriek van je kindje gestimuleerd. Het speelgoed van Trixie is gemaakt van hout.
  24,95
 • Quick view

  Trixie Houten Dieren Vliegtuig

  Met het Trixie Houten Dieren Vliegtuig kan je kindje zich urenlang vermaken. Door het spelen met het vliegtuig wordt de fijne motoriek van je kindje gestimuleerd. Het speelgoed van Trixie is gemaakt van hout.
  24,95
 • Quick view

  Trixie Houten Dieren Appartement

  Met het Trixie Houten Dieren Appartement kan je kindje zich urenlang vermaken. Door het spelen met het appartement wordt de fijne motoriek van je kindje gestimuleerd. Het speelgoed van Trixie is gemaakt van hout.
  29,95
 • Quick view

  Baby's Only Circles Vormenpuzzel Earth

  De Baby's Only Circles Vormenpuzzel Earth is een leuke puzzel met cirkels in verschillende groottes en kleuren. Het stimuleert je kindje om kleuren te herkennen en het bevordert de motorische ontwikkeling.
  18,95
 • Quick view

  Baby's Only Vormenpuzzel Earth

  De stijlvolle Baby's Only Vormenpuzzel Earth is een leuke puzzel met verschillende vormen en kleuren. Het stimuleert je kindje om vormen en kleuren te herkennen en het bevordert de motorische ontwikkeling.
  17,95
 • Quick view

  Vtech Dierenpret Reuzenrad

  Met het vrolijke Vtech Dierenpret Reuzenrad kan je kindje zich uitstekend vermaken. Er zijn allemaal verschillende kleuren, geluiden en dieren te zien, waardoor je kindje geprikkeld wordt om er mee te spelen.
  19,-
 • Quick view

  Kid's Concept Kleuren En Vormen Spel

  Het Kid's Concept Kleuren En Vormen Spel draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Het leuke spel bestaat uit een spelbord en 6 kaarten met verschillende kleuren en vormen. Geschikt vanaf 12 maanden.

  24,95

  20,-

 • Quick view

  BamBam Bamboo Vormenstoof

  De stijlvolle BamBam Bamboo Vormenstoof is een leuke vormenstoof met verschillende vormen en kleuren. Het stimuleert je kindje om vormen en kleuren te herkennen en het bevordert de motorische ontwikkeling.
  19,95
 • Quick view

  Dantoy Tiny BIO Vormensorteerder

  Met de Dantoy Tiny BIO Vormensorteerder kan je kindje zich urenlang vermaken. Door het spelen met de vormensorteerder wordt de motoriek van je kindje gestimuleerd. Het speelgoed is gemaakt van duurzaam materiaal.

  36,-

  26,78

 • Quick view

  Little Dutch Torenspel

  Het Little Dutch Torenspel draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Bouw eerst een toren en speel vervolgens het spannende spel. Het spel is geschikt voor het hele gezin en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  14,95
 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Balanceerspel

  Met het Little Dutch Little Goose Balanceerspel kan je kindje urenlang spelen met alle vriendjes en vriendinnetjes. Ook stimuleert het spel de motoriek van je kindje. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  14,95
 • Quick view

  Liewood Mark Vormenstoof Tuscany Rose Multi Mix

  Met de prachtige Liewood Mark Vormenstoof Tuscany Rose Multi Mix kan je kindje heerlijk spelen. Het spel is goed voor de ontwikkeling van je kindje. De vormenstoof beschikt verder over 12 blokken.
  53,10
 • Quick view

  Sebra Activiteitenroller

  Met de Sebra Activiteitenroller wordt ontwikkeling van je kindje spelenderwijs gestimuleerd. Naarmate je kindje zich ontwikkeld wordt telkens een nieuwe activiteit interessant. Geschikt vanaf de geboorte.
  59,-
 • Quick view

  Liewood Gary Vormenstoof Safari / Golden Caramel Multi Mix

  Met de prachtige Liewood Gary Vormenstoof Safari / Golden Caramel Multi Mix kan je kindje heerlijk spelen. Het spel is goed voor de ontwikkeling van je kindje. De vormenstoof beschikt verder over 12 blokken.
  51,30
 • Quick view

  Sebra Woodland Hamerbank

  Met de Sebra Woodland Hamerbank kan je kindje zich uren vermaken. De hand-oogcoördinatie wordt met dit speelgoed spelenderwijs gestimuleerd. Het speelgoed bevat 3 ballen en een hamertje in de vorm van Milo de beer.
  35,-
86 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Trustpilot