22 Resultaten
 • Quick view

  Vtech Rijd & Leer Letterlocomotief

  Met de Vtech Rijd & Leer Letterlocomotief kan je kindje urenlang spelen en leren. De trein is voorzien van allerlei kleuren, speeltjes en muziekjes en wordt geleverd inclusief batterijen. Geschikt vanaf 1 jaar.

  80,-

  69,99

 • Quick view

  Vtech Dierenvriendjes Touch Tablet

  Met de Vtech Dierenvriendjes Touch Tablet leert je kindje allerlei kleuren, cijfers, letters, vormen en muziekjes. De tablet is gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt voor kindjes vanaf 1 jaar.
  23,-
 • Quick view

  Vtech Dierenvriendjes Activiteitenboekje

  Met het Vtech Dierenvriendjes Activiteitenboekje kan je kindje op een leuke manier kennis maken met allerlei kleuren, dieren en liedjes. Door te spelen met het boek wordt de ontwikkeling van je kindje gestimuleerd.

  23,-

  22,99

 • Quick view

  Little Dutch Regenboog Telraam

  De Little Dutch Regenboog Telraam bestaat uit 4 bogen met kralen waarmee je kindje kan leren tellen. Het vrolijke telraam is gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt voor kindjes vanaf 12 maanden.
  14,07
 • Quick view

  Little Dutch Memo Zoo

  Het Little Dutch Memo Zoo is leuk om met je kindje te spelen. Het spel bestaat uit 20 kaartjes met vrolijke plaatjes en kleurtjes die je kindje bij elkaar kan zoeken. Het spel wordt geleverd met opbergdoosje.

  10,95

  9,92

 • Quick view

  Smallstuff Elephant Houten Vormenstoof

  Met de Smallstuff Elephant Houten Vormenstoof kan je kindje heerlijk spelen. Het vrolijke spel is goed voor de ontwikkeling van je kindje. De vormenstoof beschikt verder over 7 blokken in verschillende vormen.

  37,95

  32,-

 • Quick view

  Fresk Dierenpuzzel

  Met de Fresk Dierenpuzzel hoeft je kindje zich niet te vervelen! Dankzij de puzzel leert je kindje tot dieren herkennen én tien tellen. De puzzel bestaat uit tien kleine puzzeltjes en is gemaakt van stevig materiaal.
  11,95
 • Quick view

  Fresk Telpuzzel

  Met de Fresk Telpuzzel hoeft je kindje zich niet te vervelen! Dankzij de puzzel leert je kindje tot tien tellen én dieren herkennen. De telpuzzel bestaat uit tien kleine puzzeltjes en is gemaakt van stevig materiaal.
  11,95
 • Quick view

  Little Dutch Dieren Kwartet

  Het Little Dutch Dieren Kwartet is leuk om met je kindje te spelen. Het spel bestaat uit 36 kaartjes met vrolijke kleurtjes en plaatsjes die je kindje bij elkaar kan verzamelen. Het spel wordt met doosje geleverd.

  7,95

  6,76

 • Quick view

  Snoozebaby Rainbow Knuffelpuzzel Boy

  Met deze zachte Snoozebaby Rainbow Knuffelpuzzel Boy kan je kindje lekker knuffelen en puzzelen. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  12,95
 • Quick view

  Snoozebaby Rainbow Knuffelpuzzel Girl

  Met deze zachte Snoozebaby Rainbow Knuffelpuzzel Girl kan je kindje lekker knuffelen en puzzelen. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  19,95
 • Quick view

  Vtech Mijn Eerste 100 Woordjes Boek

  Met het Vtech Mijn Eerste 100 Woordjes kan je kindje op een leuke en speelse manier zijn of haar woordenschat vergroten. Het boek zit vol grappige weetjes en geluiden en is geschikt vanaf 1,5 tot 4 jaar.

  29,-

  28,95

 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Geluidenpuzzel

  De schattige Little Dutch Little Goose Geluidenpuzzel draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. De puzzel bestaat uit 7 stukjes met verschillende diertjes erop. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

  19,95

  16,56

 • Quick view

  Little Dutch Little Goose 4-in-1 Puzzel

  De Little Dutch Little Goose 4-in-1 Puzzel draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. De set bestaat uit 4 verschillende soorten puzzels gemaakt van stevig karton. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

  9,95

  8,26

 • Quick view

  Janod Verzamelpuzzels Jungle

  Met de Janod Verzamelpuzzels Jungle kan je kindje eindeloos combinaties maken of ervoor kiezen om één grote puzzel te maken. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bevordert de ontwikkeling van je kindje.
  6,50
 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Lotto

  Met de Little Dutch Little Goose Lotto kan je kindje spelenderwijs zijn of haar concentratie en sociale vaardigheden verbeteren. Het spel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

  10,95

  9,34

 • Quick view

  Janod Voelpuzzel Boerderijdieren

  Met de kleurrijke Janod Voelpuzzel Boerderijdieren kan je kindje heerlijk puzzelen. Hierdoor ontwikkeld je kind de puzzelvaardigheden en de motoriek. De puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar oud.
  19,99
 • Quick view

  Janod Blokken Badpuzzels

  Met de Janod Blokken Badpuzzels leert je kindje spelen en puzzelen. De puzzel bestaat uit 4 blokjes en bevordert de vaardigheden van je kindje. Verder is de puzzel gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  11,99
 • Quick view

  Janod Chunky Puzzel Bosdieren

  Met deze Janod Chunky Puzzel Bosdieren leert je kindje spelen en puzzelen. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, bestaat uit 7 stukjes en bevordert de motorische vaardigheden van je kindje.

  19,99

  15,99

 • Quick view

  Tiny Love 2-in-1 Vormenstoof en Puzzel

  De Tiny Love 2-in-1 Vormenstoof en Puzzel heeft zeven functies en geluiden die op verschillende manieren gebruikt kunnen worden. De puzzel is voorzien van een kleurrijk ontwerp en bevordert de ontwikkeling.

  24,99

  22,99

 • Quick view

  Done by Deer Deer Friends Puzzel

  Met de Done by Deer Deer Friends Puzzel leert je kindje spelen en puzzelen. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, bestaat uit 7 vrolijke stukjes en bevordert de motorische vaardigheden van je kindje.

  10,95

  8,49

 • Quick view

  Janod Houten Vormenstoof

  De Janod Houten Vormenstoof beschikt over verschillende openingen waardoor de vormen gedaan kunnen worden. Een leuk speeltje wat leert om vormen en kleuren te herkennen!
  31,99
22 Resultaten
Trustpilot