Babyweegschalen

Bekijk de babyweegschalen in de collectie van Babypark en bestel de gewenste weegschaal direct online. Elke weegschaal heeft weer zijn eigen unieke kenmerken, dus het is goed om deze te vergelijken.

Lees meer...

De groei van je baby volgen

Met behulp van een babyweegschaal kun je de groei van je baby volgen. Je kunt bijvoorbeeld nagaan hoeveel voeding de baby opgenomen heeft door de baby voor en na de voeding te wegen. Het is belangrijk dat de babyweegschaal het gewicht nauwkeurig vastlegt en daarvoor kun je het beste een digitale babyweegschaal kopen. Bij Babypark vind je een aantal goede babyweegschalen die je online kunt bestellen

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Alecto BC-30 Babyweegschaal

  De Alecto BC-30 Babyweegschaal is een handige weegschaal waarmee je het groeiproces van je kindje van dag tot dag kan blijven volgen. Weegt zeer nauwkeurig en is geschikt tot maximaal 20 kilogram.

  74,99

  64,99

 • Quick view

  Reer Babyweegschaal Met Muziek

  De Reer Babyweegschaal Met Muziek is erg praktisch bij het wegen van je kindje tot 30 kg (tot 10g nauwkeurig). Deze babyweegschaal kan muziek afspelen en heeft diverse extra opties voor veel gebruiksgemak.
  84,99
2 Resultaten
Vaderdag
Trustpilot