6 Resultaten
 • Nieuw
  Quick view

  Liewood Dante Strandset Light Lavender Multi Mix

  Met dit Liewood Dante Strandset Light Lavender Multi Mix kan je kindje je leukste figuren maken in het zand! De emmer wordt geleverd met een schepje en 4 zandfiguurtjes. Draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.

  44,-

  39,60

 • Nieuw
  Quick view

  Liewood Dante Vehicles Strandset Dove Blue Mix

  Met dit Liewood Dante Vehicles Strandset Dove Blue Mix kan je kindje je leukste figuren maken in het zand! De emmer wordt geleverd met een schepje en 4 zandfiguurtjes. Draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.

  44,-

  39,60

 • Quick view

  Baby's Only Strandset Grijs

  Met dit Baby's Only Strandset Grijs kan je kindje de leukste figuren maken in het zand! De emmer wordt geleverd met een schepje en 3 figuren in de vorm van een krabje, schelpje, schildpadje en zeester.
  32,95
 • Quick view

  Liewood Dante Cat Strandset Rose Multi Mix

  Met dit Liewood Dante Cat Strandset Rose Multi Mix kan je kindje je leukste figuren maken in het zand! De emmer wordt geleverd met een schepje en 4 figuren in de vorm van een krabje, schelpje, visje en zeepaardje.

  44,-

  39,60

 • Quick view

  Rubotoys Woezel En Pip Strandbal

  Met de Rubotoys Woezel en Pip Strandbal kan je kindje heerlijk spelen. De bal is leuk om mee te nemen naar het strand of voor thuis. Verder heeft de bal een vrolijk ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  4,99

  3,99

 • Quick view

  BamBam Football

  Deze hippe BamBam Football is echt een musthave voor je baby, de bal is een leuk speeltje om mee te spelen in de box of op de grond.
  11,95
6 Resultaten
Trustpilot