36 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Swim Essentials Leopard Zwembad Old Pink 24+ Mnd

  Het Swim Essentials Leopard Zwembad Old Pink 24+ Mnd is een musthave tijdens de warme zomerdagen. Je kindje kan heerlijk spetteren, spelen en afkoelen. Verder is het badje voorzien van een leuke en vrolijke print.

  12,95

  9,95

 • Quick view

  Banwood First Go Loopfiets Chrome

  Deze Banwood First Go Loopfiets Chrome is perfect om je kindje te leren lopen en bevorderd de motoriek van je kindje.

  195,-

  156,-

 • Quick view

  Berg Biky Retro Loopfiets

  Deze Berg Biky Retro Loopfiets is perfect om je kindje te leren fietsen en bevorderd de motoriek van je kindje. Het loopfietsje heeft een luxe uitstraling en is gemaakt van hoogwaardig en licht materiaal.

  165,-

  139,-

 • Quick view

  Baby's Only Strandset Grijs

  Met dit Baby's Only Strandset Grijs kan je kindje de leukste figuren maken in het zand! De emmer wordt geleverd met een schepje en 3 figuren in de vorm van een krabje, schelpje, schildpadje en zeester.
  32,95
 • Quick view

  Liewood Dante Strandset Light Lavender Multi Mix

  Met dit Liewood Dante Strandset Light Lavender Multi Mix kan je kindje je leukste figuren maken in het zand! De emmer wordt geleverd met een schepje en 4 zandfiguurtjes. Draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  44,-
 • Quick view

  Done by Deer Friends Strandset 3 Stuks

  Met de schattige Done by Deer Friends Strandset 3 Stuks kan je kindje je leukste figuren maken in het zand! De set bestaat uit een schepje en 2 dierenvormpjes. Draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  14,95
 • Quick view

  Done by Deer Friends Strandset 5 Stuks

  Met de Done by Deer Friends Strandset 5 Stuks kan je kindje de leukste figuren maken in het zand! De set bestaat uit een emmer, zeef, schepje en 2 dierenvormpjes. Draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  34,95
 • Quick view

  Banwood First Go Loopfiets

  Deze Banwood First Go Loopfiets is perfect om je kindje te leren lopen en bevorderd de motoriek van je kindje.

  Normale prijs: 149,-

  Special Price 119,20

 • Quick view

  Banwood First Go Loopfiets Bonton

  Deze Banwood First Go Loopfiets Bonton is perfect om je kindje te leren lopen en bevorderd de motoriek van je kindje.

  Normale prijs: 175,-

  Special Price 139,95

 • Quick view

  Banwood First Go Loopfiets Marest

  Deze Banwood First Go Loopfiets Marest is perfect om je kindje te leren lopen en bevorderd de motoriek van je kindje. Het loopfietsje heeft een luxe uitstraling en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  Normale prijs: 175,-

  Special Price 140,-

 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Strandbal

  Met de Little Dutch Flowers & Butterflies Strandbal kan je kindje heerlijk spelen. De bal is leuk om mee te nemen naar het strand of voor thuis. Verder heeft de bal een vrolijk ontwerp geschikt vanaf 2 jaar.
  6,99
 • Quick view

  Banwood Step

  Met deze Banwood Step kan je kindje urenlang rond rijden. De step van het merk Banwood is voorzien van een stijlvol ontwerp met unieke details waardoor je kindje comfortabel en veilig op avontuur kan gaan.

  Normale prijs: 129,-

  Special Price 99,-

 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Zwembad 80 cm

  Het Little Dutch Sailors Bay Zwembad 80 cm is een musthave tijdens de warme zomerdagen. Je kindje kan heerlijk spetteren, spelen en afkoelen. Verder is het badje voorzien van een leuke en vrolijke print.
  17,99
 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Zwembad 80 cm

  Het Little Dutch Flowers & Butterflies Zwembad 80 cm is een musthave tijdens de warme zomerdagen. Je kindje kan heerlijk spetteren, spelen en afkoelen. Verder is het badje voorzien van een leuke en vrolijke print.
  17,99
 • Quick view

  Dantoy Tiny BIO Zand & Water Set

  Met de Dantoy Tiny BIO Zand & Water Set kan je kindje zich urenlang vermaken. Door het spelen met de set wordt de motoriek van je kindje gestimuleerd. Het speelgoed van Dantoy is gemaakt van duurzaam materiaal.

  19,50

  14,25

 • Quick view

  Dantoy BIO Zand & Water Set

  Met de Dantoy BIO Zand & Water Set kan je kindje zich urenlang vermaken. Door het spelen met de set wordt de motoriek van je kindje gestimuleerd. Het speelgoed van Dantoy is gemaakt van duurzaam materiaal.
  25,-
 • Quick view

  Swim Essentials Panter Zwembad Beige 24+ Mnd

  Het Swim Essentials Panter Zwembad Beige 24+ Mnd is een musthave tijdens de warme zomerdagen. Je kindje kan heerlijk spetteren, spelen en afkoelen. Verder is het badje voorzien van een leuke en vrolijke print.
  12,95
 • Quick view

  Bo Jungle Jumpy Loopfiets

  Met de stijlvolle Bo Jungle Jumpy Loopfiets kan je kindje alvast oefenen met fietsen. Dit loopfietsje is maakt de stap naar een echte fiets kleiner. Geschikt vanaf 18 maanden. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  49,99
 • Quick view

  Kid's Concept NEO Loopfiets

  Met de Kid's Concept NEO Loopfiets leert je kindje op de juiste manier zijn of haar evenwicht bewaren. Het stijlvolle loopfietsje heeft een houten frame, volrubberen banden en is uitgevoerd in neutrale kleuren.
  109,95
 • Quick view

  Little Dutch Loopfiets Mat

  Met de Little Dutch Loopfiets Mat kan je kindje zowel binnen als buiten rond lopen! Het fietsje beschikt over een comfortabel zadel, stijlvol ontwerp, zachte handvatten en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  Normale prijs: 101,96

  Special Price 99,95

 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Strandbal

  Met de schattige Little Dutch Sailors Bay Strandbal kan je kindje heerlijk spelen. De bal is leuk om mee te nemen naar het strand of voor thuis. Verder heeft de bal een vrolijk ontwerp geschikt vanaf 2 jaar.
  6,99
 • Quick view

  Banwood Driewieler

  Met de Banwood Driewieler kan je kindje zowel binnen als buiten heerlijk fietsen! Het fietsje beschikt over een comfortabel zadel, stijlvol design, zachte handvatten en is gemaakt van veilig materiaal.

  Normale prijs: 149,-

  Special Price 119,20

 • Quick view

  Liewood Hazel Gieter

  Met de schattige Liewood Hazel Gieter kan je urenlang spelen in de tuin of op het strand. De gieter is gemaakt van hoogwaardig materiaal en veilig om te gebruiken. Voorzien van een stijlvol ontwerp.

  22,-

  20,70

 • Quick view

  Micro Step Mini Deluxe Eco Step Groen

  Met deze Micro Step Mini Deluxe Eco Step Groen kan je kindje urenlang rond rijden. De step is voorzien van een stijlvol ontwerp met unieke details waardoor je kindje comfortabel en veilig op avontuur kan gaan.
  109,95
36 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot