Bedbanken en slaapbanken

Een slaapbank is een bank en bed in één, oftewel een bedbank. Heb je een kleine kamer en wil je toch zowel een bed als een bank neerzetten, kies dan voor een bedbank. Overdag gebruik je deze als bank en ’s nachts als bed.

Lees meer...

Slaapbank kinderkamer, als extra bed

Ook als je wel al een bed in je kamer hebt staan, is een slaapbank ideaal. Je gebruikt deze allereerst als bank. Komt er een logé, dan bouw je de slaapbank heel gemakkelijk om tot bed. Zo ben je overal op voorbereid.

Een grote variatie

Babypark verkoopt bedbanken van verscheidene merken, in allerlei stijlen. Neem de tijd om ons assortiment te bekijken en kies de slaapbank die past bij jouw inrichting. Kun je wel wat extra opbergruimte gebruiken, zoek dan een bedbank met lade uit. Fleur de bedbank tenslotte op met sfeervolle kussens. Deze vind je in onze webshop bij kinderkamer accessoires.

Lees minder...
27 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Woood Bedbank Robin Wit 90 x 200 cm

  Chicque bed en bank ineen! Gemaakt van grenen en wordt geleverd exclusief lattenbodem en matras, deze dien je er los bij te bestellen.

  299,-

  249,-

 • Quick view

  Flexa Classic Bedbank

  De Flexa Classic Bedbank biedt veel mogelijkheden. Het is uiteraard heerlijk om in te slapen of te relaxen. Onder het bed bevind zich nog een onderschuifbed met daaronder twee opbergladen.
  748,-
 • Quick view

  Life Time Kajuitbed Luxe

  Het Life Time Kajuitbed Luxe kan vele jaren mee. Daarnaast over een luxe lattenbodem wat extra comfort biedt. Creëer het bed naar jou stijl om verschillende modules er onder te schuiven die los te bestellen zijn.
  603,-
 • Quick view

  Life Time Kajuitbed Met Kastmodule

  Dit Life Time Kajuitbed Met Kastmodule is erg praktisch en biedt de mogelijkheid om lekker te slapen of te relaxen maar je kunt onder het bed ook allerlei spullen opbergen in de kastmodule. Het bed is gemaakt van grenenhout.
  1.060,-
 • Quick view

  Life Time Kajuitbed Met Kastmodule Luxe

  Het Life Time Kajuitbed Met Kastmodule Luxe is erg praktisch en biedt de mogelijkheid om lekker te slapen of te relaxen maar je kunt onder het bed ook allerlei spullen opbergen in de kastmodule.
  1.137,-
 • Quick view

  Life Time Kajuitbed Met Opbergmodule

  it kajuitbed is erg praktisch en biedt de mogelijkheid om lekker te slapen of te relaxen maar je kunt onder het bed ook allerlei spullen opbergen in de kastmodule. Boven voorzien van een mooi dakmodule.
  1.466,-
 • Quick view

  Vipack Kajuitbed Bonny

  Creëer je kajuitbed uit de Bonny serie van Vipack helemaal naar eigen stijl en smaak!

  390,-

  379,-

 • Quick view

  Bopita Belle Bedbank Wit 90 x 200 cm

  De Bopita Belle Bedbank 90 x 200 cm is een leuk en sierlijk meidenbed waarop je heerlijk kan liggen maar wat tegelijkertijd ook een bank is om gezellig met je vriendinnen op te kletsen! Gemaakt van MDF in combinatie met beuken.

  475,-

  429,-

 • Quick view

  Bopita Narbonne Bedbank Wit 90 x 200 cm

  De bedbank Narbonne Wit is een kwalitatief bed . De reliëfstructuur en andere details geven dit bed een landelijke uitstraling. Gemaakt van MDF waardoor het lang mee gaat. Een bank om te slapen en te relaxen!

  525,-

  475,-

 • Quick view

  Bopita Basic Wood Bedbank 90 x 200 cm

  De Bopita Basic Wood Bedbank 90 x 200 cm is een praktisch bed in een robuuste vormgeving. Het is een bed en tegelijk ook een bank. Gemaakt van kwalitatief grenenhout.
  379,-
 • Quick view

  Woood Huisie Bedstee Wit

  De Woood Huisie Bedstee Wit is een leuk bed in de vorm van een huis. Een eigen huis waar je in kan slapen! Het is vervaardigd van grenen en heeft een geborstelde afwerking. Het wordt geleverd exclusief lattenbodem en matras.
  599,-
 • Quick view

  Bopita Lynn Bedbank Wit 90 x 200 cm

  Het Bopita Lynn Bedbank Wit 90 x 200 cm heeft een Scandinavische look wat komt door de strakke belijning en schuine poten. Het is vervaardigd van kwalitatief MDF gecombineerd met beukenhout. Een bed met een unieke look!

  529,-

  479,-

 • Quick view

  Bopita Boris Bedbank Wit 90 x 200 cm

  De Bopita Boris Bedbank Wit 90 x 200 cm kenmerkt zich aan de kwaliteit en de afgeronde hoge rugleuning. Het is een lade dat is vervaardigd van kwalitatief MDF waardoor het lang mee gaat.
  375,-
 • Quick view

  Bopita Tom Bedbank Wit 70 x 150 cm

  De Bopita Tom Bedbank Wit 70 x 150 cm kenmerkt zich aan de kwaliteit en de afgeronde hoge rugleuning. Het is een lade dat is vervaardigd van kwalitatief MDF waardoor het lang mee gaat.

  255,-

  229,-

 • Quick view

  Bopita Charlotte Bedbank 90 x 200 cm

  De Bopita Charlotte Bedbank 90 x 200 cm heeft een stijlvolle uitstraling en kenmerkt zich aan de sierlijke omlijsting op het hoofdbord en voetenbord. Gemaakt van kwalitatief MDF-materiaal. Word met lattenbodem geleverd.

  659,-

  599,-

 • Quick view

  Flexa Popsicle Bedbank 90 x 200 cm

  Het Flexa Popsicle Bedbank 90 x 200 cm is een gekleurd éénpersoonsbed met een eikenhouten frame. Het is een strak en eigentijds bed van Flexa wat is bestemd voor ieder kind. Een kwalitatief bed wat lang mee gaat.
  649,-
27 Resultaten
 1. 1
 2. 2