Alondra

Alondra

In de Alondra webshop vind je alles wat je nodig hebt voor een babykamer. Van kasten en ledikanten tot diverse accessoires om je babykamer op te leuken.

Lees meer...

Leuke meubels van Alondra kopen

Qua meubels heb je bij Alondra de keuze uit diverse kasten, ledikantjes en commodes. Op deze manier kan je zelf een leuk set bij elkaar zoeken, zodat je babykamer niet alleen compleet, maar ook nog eens op en top functioneel zal zijn. Overal is aan gedacht, zodat je er zeker van bent dat je niets vergeet.

Alondra aanbieding van accessoires

Naast meubels biedt Alondra ook allerlei accessoires aan. Het assortiment is zeer uitgebreid en omvat mooie fotolijstjes, stalampen, tafellampen en zelfs heerlijk zachte vloerkleden. Deze accessoires passen prachtig bij de meubels van Alondra, maar uiteraard ook bij alle andere merken die Babypark aanbiedt. Bij Alondra wordt op een tactische wijze rekening gehouden met het ontwerp voor de babykamer. Daarom vind je op de accessoires allerlei leuke toevoegingen als sterretjes en maantjes. Met al deze spulletjes zal de babykamer een waar rustoord voor zowel jou als je baby worden.

Lees minder...
 

Welkom in de Alondra shop


Hier vind je alles voor een originele design babykamer. De moderne meubels hebben zijn
gemaakt van gemelanizeerd hout en leverbaar in heel veel verschillende kleuren. Hierdoor creëer
je de perfecte babykamer die past bij jouw stijl en interieur.

 

 

 

 

22 Resultaten
 • Quick view

  Alondra Babykamer Orbit

  De Alondra Babykamer Orbit maakt van iedere ruimte een gezellige en knusse babykamer. De meubels zijn van uitstekende kwaliteit zoals we van Alondra gewend zijn en zijn ook los verkrijgbaar.
  2.030,-
 • Quick view

  Alondra Babykamer Paris

  Zie jij wat ik zie? Op de Alondra Babykamer Paris zie je een afbeelding van de Eiffeltoren! De meubels hebben een elegante uitstraling door het gelakte MDF en de hoge pootjes van staal.
  3.930,-
 • Quick view

  Alondra Babykamer Clip

  Met de Alondra Babykamer Clip haal je degelijke meubels met een speels design in huis. De details in het middel van elk meubelstuk geven een knipoog aan deze bijzonder stevige meubelset.
  2.585,-
 • Quick view

  Alondra Babykamer Evolutive

  De uitstekende materialen en subtiele versierselen sieren de Alondra Babykamer Evolutive. Met deze meubels maak jij een heerlijke plaats voor je kindje. De meubels gaan jaren mee en zijn praktisch in gebruik.
  1.960,-
 • Quick view

  Alondra Ledikant Orbit 60 x 120 cm

  Het Alondra Ledikant Orbit is van uitstekende kwaliteit gelakt MDF gemaakt. Het bedje is in hoogte verstelbaar en gemakkelijk te verplaatsen vanwege de wieltjes die onder elke poot zitten.
  610,-
 • Quick view

  Alondra Babybed Clip 60 x 120 cm

  Met het Alondra Babybed Clip heb je een praktisch ledikant met een origineel design. Daarnaast is het ledikant van uitstekende kwaliteit zoals we van Alondra gewend zijn. Met dit ledikantje heb je echt iets exclusiefs!
  645,-
 • Quick view

  Alondra Ledikant Paris 60 x 120 cm

  Het Alondra Ledikant Paris is gemaakt van gelakt MDF en voorzien van het silhouet van de Eiffeltoren. De hoogte van dit ledikantje is verstelbaar en dankzij de wieltjes is het bedje eenvoudig te verplaatsen.
  595,-
 • Quick view

  Alondra Ledikant Evolutive 60 x 120 cm

  Het Alondra Ledikant Evolutive maakt deel uit de van Evolutive serie van Alondra. Deze moderne meubels zijn van uitstekende kwaliteit. Het ledikant is in hoogte verstelbaar en voorzien van handige wieltjes.
  625,-
 • Quick view

  Alondra Commode Clip

  De Alondra Commode Clip is een aanwinst voor de babykamer. Dit kwaliteitsmeubel heeft een strak design met een speelse knipoog en is voorzien van extra's zoals soft closing en een extra binnenlade.
  840,-
 • Quick view

  Alondra Commode Paris

  Breng Parijs naar je huis met de Alondra Commode Paris! Op deze commode zie je het silhouet van de Eiffeltoren terug. De commode is gemaakt van gelakt MDF en is voorzien van stalen poten.
  1.395,-
 • Quick view

  Alondra Commode Evolutive

  De Alondra Commode Evolutive beschikt over 4 handige lades en een verstelbare legplank. In deze commode vind je dus gemakkelijk een plekje voor alle spullen van je kindje.
  585,-
 • Quick view

  Alondra Commode Orbit

  De Alondra Commode Orbit biedt veel opbergruimte voor alle babyspulletjes van je kindje. Achter het deurtje met soft closing vind je en verstelbare legplank. Daarnaast zijn er nog 4 ruime lades.
  585,-
 • Quick view

  Alondra Kledingkast 2-Deurs Clip

  Met de Alondra Kast Clip hoef je niet bang te zijn dat je te weinig ruimte hebt! Achter de deuren met soft closing vind je 2 lades en 2 hangroedes waar je alle kleding van je kindje op kunt bergen.
  1.100,-
 • Quick view

  Alondra Kast Evolutive

  De Alondra Kast Evolutive maakt deel uit van de Evolutive serie van Alondra. Deze kwaliteitsmeubels maken van iedere babykamer een heerlijke plek. Deze kast biedt veel opbergmogelijkheden.
  750,-
 • Quick view

  Alondra Kast Paris

  De Alondra Kast Paris heeft 2 deuren en 2 grote lades met soft closing. Op de kast is het silhouet van de Franse Eiffeltoren te zien wat de kast beslist origineel maakt. De kast is voorzien van een hangroede en legplank.
  1.940,-
 • Quick view

  Alondra Kast Orbit

  De Alondra Kast Orbit is gemaakt van hoogwaardig, gelakt MDF en is voorzien van zowel een hangroede, legplank en 2 ruime lades. De deuren zijn voorzien van soft closing.
  835,-
22 Resultaten