ABC Design, ABC Design Kinderwagens

ABC Design

ABC Design maakt gebruiksvriendelijke, wendbare kinderwagens en andere producten voor kinderen, zoals autostoeltjes. Dankzij de aantrekkelijke eigenschappen, zoals gebruiksgemak, comfort en een mooie vormgeving, zijn de kinderwagens van ABC Design geliefd.

Lees meer...

ABC Design kinderwagens

De ABC Design kinderwagens rijden comfortabel en zijn heel gebruiksvriendelijk. Soms wil je niet één maar twee kinderen vervoeren, bijvoorbeeld na de komst van een tweede kind. Veel duo kinderwagens van ABC Design zijn bedoeld voor een tweeling óf twee kinderen van verschillende leeftijden. Meestal zitten de kinderen achter elkaar. Dit is ideaal, want zo blijft de wagen lekker smal.

Handige kinderwagen accessoires

Bij kinderwagens horen leuke en handige accessoires. In de zomer is een parasol bij de kinderwagen heel fijn. In de winter geeft een dikke voetenzak je kindje onderweg lekker veel warmte. Wij verkopen vaak ook een ABC Design autostoeltje dat aan het frame van een ABC Design kinderwagen past. Zo’n autostoeltje is ideaal voor een snelle boodschap. Je plaatst het autostoeltje met je kindje even snel op het kinderwagenframe, en hup, je gaat even snel naar de winkel.

Lees minder...
32 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  ABC Design Maxi-Cosi / Cybex Autostoel Adapters

  Met de ABC Design Maxi-Cosi / Cybex Adapter kun je heel gemakkelijk een autostoeltje van de merken Maxi-Cosi of Cybex op het frame van je ABC Design kinderwagen bevestigen. Ideaal voor een snelle boodschap!
  39,90
 • Quick view

  ABC Design Salsa 4 Air Kinderwagen 2-in-1 Fashion

  De ABC Design Salsa 4 Air 2-in-1 Kinderwagen Fashion wordt geleverd inclusief een reiswieg met optimale luchtcirculatie. De elegante kinderwagen kan worden gebruikt totdat je kindje maximaal 22 kg weegt.

  Normale prijs: 939,90

  Special Price 799,90

 • Incl. accessoires
  Quick view

  ABC Design Salsa 4 Air Kinderwagen Home Set Fashion Braid

  De ABC Design Salsa 4 Air Kinderwagen Home Set Fashion Braid wordt geleverd inclusief een reiswieg met optimale luchtcirculatie. De elegante kinderwagen kan worden gebruikt totdat je kindje maximaal 22 kg weegt.
  1.499,90
 • Quick view

  ABC Design Fashion Winter Voetenzak

  In de ABC Design Fashion Winter Voetenzak zit je kindje heerlijk comfortabel en warm in jouw ABC Design kinderwagen. De voetenzak open en sluit je eenvoudig met een rits en is voorzien van gordel openingen.
  79,90
 • Quick view

  ABC Design Zoom Reiswieg Adapters

  Met deze handige ABC Design Zoom Reiswieg Adapters zorg je ervoor dat je de ABC Design Zoom Reiswieg op het frame van jouw ABC Design Zoom kinderwagen kan bevestigen. De adapters zijn eenvoudig te bevestigen.
  39,90
 • Quick view

  ABC Design Limbo Autostoel Adapters

  Met de ABC Design Limbo Autostoel Adapters kun je heel gemakkelijk een autostoeltje van de merken Maxi-Cosi of Cybex op het frame van je ABC Design kinderwagen bevestigen. Ideaal voor een snelle boodschap!
  39,90
 • Quick view

  ABC Design Diamond Voetendekje

  Het ABC Design Diamond Voetendekje is een leuke aanvulling op jouw ABC Design kinderwagen en is gemakkelijk te bevestigen. Leuk voor als je eens wilt wisselen van kleur of een reserve dekje wilt hebben!
  34,90
 • Quick view

  ABC Design Fashion Voetendekje

  Het ABC Design Fashion Voetendekje is een leuke aanvulling op jouw ABC Design kinderwagen en is gemakkelijk te bevestigen. Leuk voor als je eens wilt wisselen van kleur of een reserve dekje wilt hebben!
  34,90
 • Quick view

  ABC Design Classic Voetendekje

  Het ABC Design Classic Voetendekje is een leuke aanvulling op jouw ABC Design kinderwagen en is gemakkelijk te bevestigen. Leuk voor als je eens wilt wisselen van kleur of een reserve dekje wilt hebben!
  34,90
 • Quick view

  ABC Design Samba Kinderwagen 2-in-1 Fashion

  De ABC Design Samba Kinderwagen 2-in-1 Fashion wordt geleverd inclusief een reiswieg met optimale luchtcirculatie. De praktische kinderwagen kan worden gebruikt vanaf de geboorte van je kindje tot maximaal 22 kg.
  869,90
 • Quick view

  ABC Design Samba Kinderwagen 2-in-1 Diamond

  De ABC Design Samba Kinderwagen 2-in-1 Diamond wordt geleverd inclusief een reiswieg met optimale luchtcirculatie. De praktische kinderwagen kan worden gebruikt vanaf de geboorte van je kindje tot maximaal 22 kg.
  869,90
 • Quick view

  ABC Design Classic Winter Voetenzak

  In de ABC Design Classic Winter Voetenzak zit je kindje heerlijk comfortabel en warm in jouw ABC Design kinderwagen. De voetenzak open en sluit je eenvoudig met een rits en is voorzien van gordel openingen.
  69,90
 • Quick view

  ABC Design Condor Regenscherm

  Het ABC Design Condor Regenscherm is geschikt voor de ABC Design Kinderwagens. Het regenscherm is in een paar tellen over de reiswieg te bevestigen. Zo is je kindje goed beschermd tegen weer en wind.

  19,90

  15,90

 • Quick view

  ABC Design Kiddie Ride On Meerijdplankje

  Met dit ABC Design Kiddie Ride On Meerijdplankje neem je makkelijk 2 kinderen mee als je erop uitgaat. Je maakt het meerijdplankje vast aan het onderstel van de kinderwagen of buggy en je kunt gaan wandelen.

  69,90

  59,90

 • Quick view

  ABC Design Salsa 4 Kinderwagen 2-in-1 Fashion

  De ABC Design Salsa 4 Kinderwagen 2-in-1 Fashion kan vanaf de geboorte van je kindje worden gebruikt om samen te wandelen. De urban wagen wordt inclusief reiswieg en zitting geleverd en is geschikt tot 22 kg.
  799,90
 • Quick view

  ABC Design Salsa 4 Air Kinderwagen 2-in-1 Diamond

  De ABC Design Salsa 4 Air 2-in-1 Kinderwagen Diamond wordt geleverd inclusief een reiswieg met optimale luchtcirculatie. De elegante kinderwagen kan worden gebruikt totdat je kindje maximaal 22 kg weegt.
  889,90
 • Quick view

  ABC Design Mingo Diamond Poppenwagen 2-in-1

  Met de ABC Design Mingo Diamond Poppenwagen 2-in-1 is het net of je kindje een echte kinderwagen heeft! De poppenwagen heeft allerlei handige opties en functies en is geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar.

  159,90

  149,90

 • Quick view

  ABC Design Tour Luiertas Rugzak

  De ABC Design Tour Luiertas Rugzak is een musthave voor iedere ouder die op pad gaat met zijn kindje. Deze ruime verzorgingstas wordt geleverd met handig verschoningsmatje en geïsoleerde flessenhouder.
  109,90
 • Quick view

  ABC Design Classic Zoom Duowagen

  In de ABC Design Classic Zoom Duowagen vervoer je moeiteloos twee kindjes. De duo / twin wagen van ABC Design is gemakkelijk aan te passen in iedere gewenste positie zodat je kindjes altijd comfortabel zitten.
  649,90
 • Quick view

  ABC Design Lamp

  Met de ABC Design Lamp kan je ook in het donker veilig op pad met je kindje. Je hebt zelf beter zicht op de weg voor je en ook voor anderen ben je beter zichtbaar. Het lampje is eenvoudig te bevestigen.
  44,90
 • Quick view

  ABC Design Diamond Winter Voetenzak

  In de ABC Design Diamond Winter Voetenzak zit je kindje heerlijk comfortabel en warm in jouw ABC Design kinderwagen. De voetenzak open en sluit je eenvoudig met een rits en is voorzien van gordel openingen
  72,90
 • Quick view

  ABC Design Ping Two Buggy

  De ABC Design Ping Two Buggy is perfect voor de ouders die veel onderweg zijn met hun kindje. De compact opgevouwen buggy van ABC Design klap je eenvoudig met één hand uit en je bent direct klaar om te gaan.
  249,90
 • Quick view

  ABC Design Limbo Kinderwagen

  De ABC Design Limbo Kinderwagen is van alle gemakken voorzien die kind en ouder nodig hebben voor een comfortabele rit. Het zitje van de kinderwagen is omkeerbaar en verstelbaar in verschillende standen.
  399,90
 • Quick view

  ABC Design Zoom Reiswieg

  De ABC Design Zoom Reiswieg is perfect te combineren met de Zoom en Zoom Air duo of tweeling kinderwagen en wordt geleverd inclusief comfortabel matras. In deze reiswieg kun je je kindje veilig vervoeren.
  189,90
32 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Vaderdag
Trustpilot