ABC Design, ABC Design Kinderwagens

ABC Design

ABC Design maakt gebruiksvriendelijke, wendbare kinderwagens en andere producten voor kinderen, zoals autostoeltjes. Dankzij de aantrekkelijke eigenschappen, zoals gebruiksgemak, comfort en een mooie vormgeving, zijn de kinderwagens van ABC Design geliefd.

Lees meer...

ABC Design kinderwagens

De ABC Design kinderwagens rijden comfortabel en zijn heel gebruiksvriendelijk. Soms wil je niet één maar twee kinderen vervoeren, bijvoorbeeld na de komst van een tweede kind. Veel duo kinderwagens van ABC Design zijn bedoeld voor een tweeling óf twee kinderen van verschillende leeftijden. Meestal zitten de kinderen achter elkaar. Dit is ideaal, want zo blijft de wagen lekker smal.

Handige kinderwagen accessoires

Bij kinderwagens horen leuke en handige accessoires. In de zomer is een parasol bij de kinderwagen heel fijn. In de winter geeft een dikke voetenzak je kindje onderweg lekker veel warmte. Wij verkopen vaak ook een ABC Design autostoeltje dat aan het frame van een ABC Design kinderwagen past. Zo’n autostoeltje is ideaal voor een snelle boodschap. Je plaatst het autostoeltje met je kindje even snel op het kinderwagenframe, en hup, je gaat even snel naar de winkel.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  ABC Design Fashion Luiertas

  De ABC Design Fashion Luiertas is praktisch in gebruik. De luiertas heeft een groot hoofdvak en diverse kleine opbergvakken. Ruimte genoeg dus! De tas wordt geleverd inclusief een hygiënisch verschoningsmatje.
  59,90
 • Quick view

  ABC Design Voetenzak

  De ABC Design Voetenzak past op alle ABC Design kinderwagens en heeft een heerlijk warme voering die heel zacht en wollig aanvoelt. Met deze voetenzak is je kindje helemaal klaar voor de koude wintermaanden!
  64,90
 • Quick view

  ABC Design Beenzak

  De ABC Design Beenzak is heerlijk warm dankzij de gewatteerde voering en kan worden gecombineerd met iedere ABC Design Kinderwagen. Daarnaast is de beenzak in lengte verstelbaar zodat hij met je kindje meegroeit.
  31,95
 • Quick view

  ABC Design Salsa / Zoom Reiswieg Coal

  De ABC Design Reiswieg is perfect te combineren met de Zoom Style duo kinderwagen of de Salsa kinderwagen en wordt geleverd inclusief matras en klamboe. In deze reiswieg kun je je kindje veilig vervoeren.

  174,90

  149,90

 • Quick view

  ABC Design Sunny Parasol Street

  De ABC Design Sunny Parasol is gemakkelijk te bevestigen op een ABC Design buggy of kinderwagen. De parasol heeft een doorsnede van 60 cm en beschermt je kindje tegen felle zonnestralen uit iedere richting.
  24,90
5 Resultaten