ABC Design, ABC Design Kinderwagens

ABC Design

ABC Design maakt gebruiksvriendelijke, wendbare kinderwagens en andere producten voor kinderen, zoals autostoeltjes. Dankzij de aantrekkelijke eigenschappen, zoals gebruiksgemak, comfort en een mooie vormgeving, zijn de kinderwagens van ABC Design geliefd.

Lees meer...

ABC Design kinderwagens

De ABC Design kinderwagens rijden comfortabel en zijn heel gebruiksvriendelijk. Soms wil je niet één maar twee kinderen vervoeren, bijvoorbeeld na de komst van een tweede kind. Veel duo kinderwagens van ABC Design zijn bedoeld voor een tweeling óf twee kinderen van verschillende leeftijden. Meestal zitten de kinderen achter elkaar. Dit is ideaal, want zo blijft de wagen lekker smal.

Handige kinderwagen accessoires

Bij kinderwagens horen leuke en handige accessoires. In de zomer is een parasol bij de kinderwagen heel fijn. In de winter geeft een dikke voetenzak je kindje onderweg lekker veel warmte. Wij verkopen vaak ook een ABC Design autostoeltje dat aan het frame van een ABC Design kinderwagen past. Zo’n autostoeltje is ideaal voor een snelle boodschap. Je plaatst het autostoeltje met je kindje even snel op het kinderwagenframe, en hup, je gaat even snel naar de winkel.

Lees minder...
19 Resultaten
 • Quick view

  ABC Design Sunny Parasol

  De ABC Design Sunny Parasol is gemakkelijk te bevestigen op een ABC Design buggy of kinderwagen. De parasol heeft een doorsnede van 60 cm en beschermt je kindje tegen felle zonnestralen uit iedere richting.

  27,90

  24,90

 • Quick view

  ABC Design Voetenzak

  De ABC Design Voetenzak past op alle ABC Design kinderwagens en heeft een heerlijk warme voering die heel zacht en wollig aanvoelt. Met deze voetenzak is je kindje helemaal klaar voor de koude wintermaanden!
  59,90
 • Quick view

  ABC Design Fashion Luiertas

  De ABC Design Fashion Luiertas is praktisch in gebruik. De luiertas heeft een groot hoofdvak en diverse kleine opbergvakken. Ruimte genoeg dus! De tas wordt geleverd inclusief een hygiënisch verschoningsmatje.
  59,90
 • Quick view

  ABC Design Beenzak

  De ABC Design Beenzak is heerlijk warm dankzij de gewatteerde voering en kan worden gecombineerd met iedere ABC Design Kinderwagen. Daarnaast is de beenzak in lengte verstelbaar zodat hij met je kindje meegroeit.
  31,95
 • Quick view

  ABC Design Salsa / Zoom Reiswieg Coal

  De ABC Design Reiswieg is perfect te combineren met de Zoom Style duo kinderwagen of de Salsa kinderwagen en wordt geleverd inclusief matras en klamboe. In deze reiswieg kun je je kindje veilig vervoeren.

  174,90

  149,90

 • Quick view

  ABC Design Urban Luiertas Asphalt

  De ABC Design Urban Luiertas Asphalt is praktisch in gebruik. De luiertas heeft een groot hoofdvak en diverse kleine opbergvakken. Ruimte genoeg dus! De tas wordt geleverd inclusief een hygiënisch verschoningsmatje.
  69,90
 • Quick view

  ABC Design Zoom Regenscherm

  Het ABC Design Zoom Regenscherm is geschikt voor de ABC Design Zoom duowagen. Het regenscherm is in een paar tellen over de reiswieg te bevestigen. Zo is je kindje goed beschermd tegen weer en wind.

  29,90

  22,90

 • Quick view

  ABC Design Jetset Luiertas Asphalt

  De ABC Design Jetset Luiertas Asphalt is praktisch in gebruik. De luiertas heeft een groot hoofdvak en diverse kleine opbergvakken. Ruimte genoeg dus! De tas wordt geleverd inclusief een hygiënisch verschoningsmatje.
  129,90
 • Quick view

  ABC Design Zoom Duowagen 6 Mnd Asphalt

  In de ABC Design Zoom Duowagen 6 Mnd Asphalt vervoer je moeiteloos twee kindjes. De duo kinderwagen is gemakkelijk aan te passen in iedere gewenste positie zodat allebei de kindjes heerlijk comfortabel zitten.
  649,-
 • Quick view

  ABC Design Hazel Baby Autostoeltje Asphalt

  Wanneer jij de eigenaar bent van een ABC Design kinderwagen is het ABC Design Hazel Baby Autostoeltje Asphalt onmisbaar. Het autostoeltje is dan namelijk heel gemakkelijk op het frame van jouw kinderwagen te bevestigen.
  119,90
 • Quick view

  ABC Design Zoom Reiswieg Asphalt

  Deze ABC Design Zoom Reiswieg Asphalt is perfect te combineren met de Zoom duo kinderwagen en wordt geleverd inclusief matras en klamboe. In deze reiswieg kun je je kindje veilig vervoeren.
  169,60
 • Quick view

  ABC Design Zoom Reiswieg

  De ABC Design Reiswieg is perfect te combineren met de Zoom Style duo kinderwagen en wordt geleverd inclusief matras en klamboe. In deze reiswieg kun je je kindje veilig vervoeren.
  189,90
 • Quick view

  ABC Design Maxi-Cosi / Cybex Autostoel Adapters

  Met de ABC Design Maxi-Cosi / Cybex Adapter kun je heel gemakkelijk een autostoeltje van de merken Maxi-Cosi of Cybex op het frame van je ABC Design kinderwagen bevestigen. Ideaal voor een snelle boodschap!
  24,90
 • Quick view

  ABC Design Condor Regenscherm

  Het ABC Design Condor Regenscherm is geschikt voor de ABC Design Kinderwagens. Het regenscherm is in een paar tellen over de reiswieg te bevestigen. Zo is je kindje goed beschermd tegen weer en wind.
  14,90
 • Quick view

  ABC Design Organizer Asphalt

  De ABC Design Organizer Asphalt is een eenvoudige reistas die je gemakkelijk kan bevestigen aan de duwbeugel van je ABC Design kinderwagen. Dankzij het handige ontwerp van de organizer neem je je spulletjes gemakkelijk mee.
  59,90
 • Quick view

  ABC Design Bekerhouder Black

  De ABC Design Bekerhouder Black is een onmisbare accessoire voor de ABC Design kinderwagen. Met deze bekerhouder heb je altijd wat drinken voor je kindje (of voor jezelf) bij de hand. Ideaal voor onderweg!

  24,90

  19,90

 • Quick view

  ABC Design Autostoel Adapter

  Met de ABC Design Autostoel Adapter kun je heel gemakkelijk het ABC Design Hazel Autostoeltje op het frame van je ABC Design kinderwagen bevestigen. Ideaal voor een snelle boodschap!

  24,95

  24,90

 • Quick view

  ABC Design Salsa 4 Air 2-in-1 Kinderwagen Asphalt Diamond

  De ABC Design Salsa 4 Air 2-in-1 Kinderwagen Asphalt Diamond wordt geleverd inclusief een reiswieg met optimale luchtcirculatie. De elegante kinderwagen kan worden gebruikt totdat je kindje maximaal 22 kg weegt.
  769,90
 • Quick view

  ABC Design Zoom Duowagen 0 Mnd Asphalt Diamond

  In de ABC Design Zoom Duowagen 0 Mnd Asphalt Diamond vervoer je moeiteloos twee kindjes. De duo kinderwagen is gemakkelijk aan te passen in iedere gewenste positie zodat allebei de kindjes heerlijk comfortabel zitten.
  818,60
19 Resultaten