5 Resultaten
 • Quick view Kidsmill Up! Kinderstoel

  Kidsmill Up! Kinderstoel

  Uit voorraad leverbaar
  179,-
 • Quick view Nomi Black Kinderstoel

  Nomi Black Kinderstoel

  Uit voorraad leverbaar
  219,95
 • Quick view Nomi White Oak Kinderstoel

  Nomi White Oak Kinderstoel

  Uit voorraad leverbaar
  219,95
 • Quick view Nomi Walnut Kinderstoel

  Nomi Walnut Kinderstoel

  Uit voorraad leverbaar
  269,95
 • Quick view Nomi Nature Kinderstoel

  Nomi Nature Kinderstoel

  Uit voorraad leverbaar
  219,99
5 Resultaten

Meegroeistoel

Kinderen groeien snel en groeien al snel uit hun kleertjes of passen al snel niet meer in het stoeltje dat eerst nog wat te groot leek. Met een meegroeistoeltje kies je voor een stoel die de groeiontwikkeling van jouw kind kan volgen. Door de verstelbare zitting en voetensteun kun je de stoel blijven aanpassen op de grootte van jouw kindje.

Meegroeistoelen in verschillende uitvoeringen

Al vanaf het moment dat jouw kindje zelfstandig kan zitten, kun je bijvoorbeeld de Tiamo meegroeistoel gaan gebruiken. Het stoeltje kun je dus verstellen zodat jouw kind steeds weer de juiste zithouding en ondersteuning heeft. Het stoeltje is geschikt voor kinderen tot 3 jaar (of 15 kg). Door het gladde oppervlak is het al die jaren ook eenvoudig schoon te houden en heeft het geen kieren of gleuven waar etensresten in achter kunnen blijven. Het eet blad is ook afneembaar. Met het meegeleverde 5-puntsgordeltje kun je jouw kindje ook veilig laten zitten. Wij hebben ook een stijlvolle meegroeistoel van Leander die gemaakt is van massief beukenhout en toch maar 5,1 kg weegt. Het veert ook mee met de bewegingen van jouw kindje. Los verkrijgbaar is een kussen, gordel en veiligheidsbeugel. Bekijk ons assortiment voor alle merken en stoelen die wij bieden.

Meegroeistoeltje bestellen

De meegroeistoelen zijn vaak direct uit voorraad leverbaar wat inhoudt dat ze de volgende dag al geleverd kunnen worden (mits voor 20:00 uur besteld). Wil je ze liever eerst uitproberen voordat je tot aanschaf overgaat? Loop dan binnen in een van onze 10 megastores die je verspreid over Nederland vindt. Daar vind je al onze producten ruim gepresenteerd. Onze verkoopspecialisten kunnen dan ook al jouw vragen beantwoorden. Uiteraard kun je jouw vragen ook altijd via mail, Whatsapp of telefoon aan ons voorleggen. Alles draait bij ons om een tevreden klant dus wij informeren je graag over onze producten.