Bloom kinderstoel accessoires

 

Maak jouw Bloom Fresco kinderstoel compleet met de juiste accessoires. Op deze pagina zie je welke accessoires nog aan jouw kinderstoel ontbreken. Bestel eenvoudig online.

Lees meer...

 

Voor moderne ouders

Bloom is opgericht door vier vaders die vonden dat babyproducten wel wat meer stijl konden gebruiken. Zij ontwierpen kinderstoelen die passen bij het designgevoel van moderne ouders. Bloom accessoires, zoals zitjes, brachten zij in meerdere kleuren op de markt. Je vindt dus altijd wel een kleur die past bij jouw interieur.

 

Veilig en goed te onderhouden

De ontwerpers vonden ook de veiligheid en het onderhoud heel belangrijk. Je maakt de kinderstoel heel gemakkelijk schoon. De onderdelen van de stoel bevatten geen schadelijke stoffen als MDF, formaldehyde en lood. De kinderstoel en de bijpassende accessoires voldoen volledig aan de Europese veiligheidsnormering.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Bloom Fresco Chrome Zitje Klein

  Met deze inzet voor de Bloom Fresco Chrome kan je de kinderstoel aanpassen wanneer je maar wilt.
  59,-
 • Quick view

  Bloom Fresco Chrome Starterkit

  Ben je toe aan nieuwe, frisse zittingen voor jouw Bloom Fresco Chrome kinderstoel? Kies dan de Bloom Fresco Chrome Starterkit in een kleur die past bij jouw interieur. Daar fleurt de kinderstoel van op!
  95,-
 • Quick view

  Bloom Fresco Zitverhoger

  De Bloom Fresco Zitverhoger is een handige accessoire voor in de Bloom Fresco Solo kinderstoel. De zitverhoger past ook op de oudere modellen Bloom Fresco. Te gebruiken van 6 tot 18 maanden.
  29,-
 • Quick view

  Bloom Fresco Chrome Zitje Groot

  Met de Bloom Fresco Chrome Zitje Groot geef jij in een handomdraai een persoonlijke touch aan jouw Bloom Fresco Chrome kinderstoel. Verandert jouw interieur? Dan verandert de kinderstoel gewoon mee!
  69,-
 • Quick view

  Bloom Snug & Inleg

  Met de Bloom Snug creëer jij heel gemakkelijk een comfortabel nestje in het wipstoeltje of de kinderstoel van je (pasgeboren) kindje. De Bloom Snug is geschikt voor de Bloom Fresco Chrome en de Bloom Coco.
  39,-
 • Quick view

  Bloom Fresco Solo Beugel

  De Bloom Fresco Solo Beugel is een handig item waarmee je kindje al vanaf 6 maanden gebruik kan maken van de Fresco Solo kinderstoel. Voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.
  39,-
 • Quick view

  Bloom Fresco Solo Eetblad

  Het Bloom Fresco Solo Eetblad is super handig in gebruik en is eenvoudig te bevestigen i.c.m. beugel op de bijpassende Bloom Fresco Solo Kinderstoel. Dankzij dit eetblad kan je kindje gemakkelijk zelf eten.
  49,-
 • Quick view

  Bloom Fresco Wooly Inleg

  De Bloom Fresco Wooly Inleg geeft jouw Bloom Fresco kinderstoel een luxueuze uitstraling. De inleg is gemaakt van 100% Australische merino wol en is superzacht, ademend en vochtregulerend. Erg comfortabel dus!
  89,-
8 Resultaten