kinderstoel, kinderstoeltje, kinderstoelen, accessoires, accessoire

Nomi kinderstoelaccessoires

Maak jouw Nomi kinderstoel compleet met leuke, bijpassende accessoires. Vul je de Nomi kinderstoel aan met de Nomi Baby Relax, dan kan je kindje de stoel al vanaf de geboorte gebruiken. De Nomi Baby Relax is een babyzitje dat je eenvoudig op de kinderstoel kunt bevestigen.

Lees meer...

Comfortabele, hoge positie

De Nomi Baby Relax is ideaal als je je kindje bijvoorbeeld een fruithapje wilt geven. Je baby ligt dan op een praktische hoogte. Hierdoor kun je je kindje gemakkelijk te eten geven. Daarnaast is het voor je kindje ook leuk om op gelijke hoogte te zitten als volwassenen. Kan je kindje eenmaal zelfstandig zitten, dan kun je de Nomi Baby Relax vervangen door het Nomi Baby Mini zitje.

Over de Nomi kinderstoel

Nomi is een merk met kinderstoelen die kinderen veel bewegingsvrijheid geeft, ook als ze aan tafel zitten. Vooral voor kinderen die maar niet stil kunnen zitten, is de Nomi kinderstoel ideaal. Peter Opsvik heeft de kinderstoel ontworpen met een comfortabele en gezonde, organische vorm.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Nomi Mini Babybeugel

  De Nomi Mini Babybeugel is te gebruiken in combinatie met de Nomi Kinderstoel. Vanwege de vele mogelijkheden zijn de Nomi Kinderstoel en de bijpassende accessoires exclusief verkrijgbaar in onze megastores.
  44,90
 • Quick view

  Nomi Eetblad

  Met het Nomi eetblad tover je jouw Nomi kinderstoel om tot een volwaardige kinderstoel met een eetblad. Het Nomi eetblad sluit perfect aan bij het design van de kinderstoel en is te gebruiken in combinatie met de Nomi Kinderstoel.
  49,-
 • Quick view

  Nomi Baby Matras

  Met het Nomi Baby Matras geef je jouw Nomi Baby Kinderstoel een heel eigen look. Het zachte matrasje van Nomi wordt geleverd met een dubbelzijdige hoes en beschikt over bijpassende gordelpads.
  79,95
 • Quick view

  Nomi Kussen

  Het Nomi Kussen is te gebruiken in combinatie met de Nomi Mini Babybeugel. Vanwege de vele mogelijkheden zijn de Nomi Kinderstoel en de bijpassende accessoires exclusief verkrijgbaar in onze megastores.
  54,95
 • Quick view

  Nomi Speelboog Grey

  De praktische Nomi Speelboog Grey is de ideale speelboog om aan de Nomi kinderstoel te bevestigen. De speelboog beschikt over 3 handige haakjes waar je het lievelings speelgoed van je kindje aan kan hangen.

  39,95

  39,-

 • Quick view

  Nomi Kinderstoel Gordel

  Wil je voorkomen dat je kindje uit de Nomi kinderstoel klimt? Gebruik dan de handige Nomi Gordel. Hiermee voorkom je onveilige situaties zonder de bewegingen van je kindje te belemmeren.

  39,95

  39,-

6 Resultaten
Trustpilot