Badcapes

Wanneer je baby net uit bad komt, kun je hem of haar lekker warm inpakken in een badcape of een baby badjas. Tegenwoordig zijn er heel veel soorten leuke badcapes en badjassen verkrijgbaar in allerlei kleuren en modellen. Kies bijvoorbeeld voor een badjas voor de baby met lange mouwen of een badcape van badstof of katoen. Het is er allemaal.

Lees meer...

Koop je baby badjas bij Babypark

Bij Babypark vind je een zeer ruime collectie waar je een baby badjas of badcape uit kunt kiezen. Deze kun je heel eenvoudig online bestellen voor een scherpe prijs. Als je op werkdagen voor 20.00 uur bestelt en direct online betaalt, heb je de badcape de volgende dag al in huis! Mits het artikel op voorraad is.

Lees minder...
156 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 7
 • Quick view

  Baby's Only Classic Omslagdoek XL

  Met de Baby's Only Classic Omslagdoek XL blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De doek is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. De omslagdoek beschikt ook over een capuchon.

  Normale prijs: 49,95

  Special Price 42,45

 • Quick view

  Baby's Only Badcape Kabel Chenille

  Met deze Baby's Only badcape Kabel blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. Gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en voorzien van een capuchon.
  52,95
 • Quick view

  Jollein Badponcho

  Met deze stijlvolle Jollein Badponcho blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De poncho beschikt over een handige capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.

  Normale prijs: 23,99

  Special Price 19,19

 • Quick view

  Luma Half Moon Badcape

  In deze Luma Half Moon Badcape kan je de kleine lekker inwikkelen na het badderen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De badcape met capuchon is gemaakt van zacht materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  24,99
 • Quick view

  Luma Multi Lines Badcape

  In deze Luma Multi Lines Badcape kan je de kleine lekker inwikkelen na het badderen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De badcape met capuchon is gemaakt van zacht materiaal en wasbaar in de wasmachine.

  24,99

  17,99

 • Quick view

  Luma Half Moon Hydrofiel Badcape

  In de Luma Half Moon Hydrofiel Badcape kan je je kindje inwikkelen na het badderen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De badcape met capuchon is gemaakt van zacht materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  24,99
 • Quick view

  Luma Multi Lines Hydrofiel Badcape

  In de Luma Multi Lines Hydrofiel Badcape kan je je kindje inwikkelen na het badderen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De badcape met capuchon is gemaakt van zacht materiaal en wasbaar in de wasmachine.

  24,99

  21,24

 • Quick view

  Luma Half Moon Poncho

  Met de prachtige Luma Half Moon Poncho weet je zeker dat je kindje heerlijk warm blijft als het uit bad komt. De poncho is gemaakt van zacht materiaal, wasbaar in de wasmachine en beschikt over een capuchon.
  34,99
 • Quick view

  Luma Multi Lines Poncho

  Met de prachtige Luma Multi Lines Poncho weet je zeker dat je kindje heerlijk warm blijft als het uit bad komt. De poncho is gemaakt van zacht materiaal, wasbaar in de wasmachine en beschikt over een capuchon.
  34,99
 • Quick view

  Jollein Pimpelmees Badcape 75 x 75 cm Forest Animals

  De Jollein Pimpelmees Badcape 75 x 75 cm Forest Animals is ideaal als je kindje net uit bad komt. De badcape voelt heerlijk zacht aan en kan je na het badderen om je kindje heen wikkelen zodat het lekker warm blijft

  26,99

  21,59

 • Quick view

  Jollein Embroidery Badcape

  De stijlvolle Jollein Embroidery Badcape is ideaal als je kindje net uit bad komt. De badcape voelt heerlijk zacht aan en kan je na het badderen om je kindje heen wikkelen zodat het lekker warm blijft.

  Normale prijs: 29,99

  Special Price 23,99

 • Quick view

  Bamboom Honey Badcape Duo

  Met de stijlvolle Bamboom Honey Badcape Duo blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De doek beschikt over een capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor het heerlijk zacht aanvoelt.
  36,95
 • Nieuw
  Quick view

  Coco & Pine Jules Badcape

  De Coco & Pine Jules Badcape is ideaal als je kindje net uit bad komt. De stijlvolle badcape voelt heerlijk zacht aan en kan je na het badderen om je kindje heen wikkelen zodat het lekker warm blijft.
  49,-
 • Nieuw
  Quick view

  Coco & Pine Jackie Badcape

  De Coco & Pine Jackie Badcape is ideaal als je kindje net uit bad komt. De stijlvolle badcape voelt heerlijk zacht aan en kan je na het badderen om je kindje heen wikkelen zodat het lekker warm blijft.
  49,-
 • Nieuw
  Quick view

  Coco & Pine Frances Badcape

  De Coco & Pine Frances Badcape is ideaal als je kindje net uit bad komt. De stijlvolle badcape voelt heerlijk zacht aan en kan je na het badderen om je kindje heen wikkelen zodat het lekker warm blijft.
  49,-
 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Badcape 100 x 100 cm

  Met de Little Dutch Sailors Bay Badcape 100 x 100 cm weet je zeker dat je kindje heerlijk warm blijft als het uit bad komt. De badcape is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over een capuchon.
  39,95
 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Badcape 100 x 100 cm

  Met de Little Dutch Little Goose Badcape 100 x 100 cm weet je zeker dat je kindje heerlijk warm blijft als het uit bad komt. De badcape is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over een capuchon.
  39,95
 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Badcape 100 x 100 cm

  Met de Little Dutch Flowers & Butterflies Badcape 100 x 100 cm weet je zeker dat je kindje heerlijk warm blijft als het uit bad komt. De badcape is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over een capuchon.

  39,95

  29,95

 • Quick view

  Little Dutch Vintage Sunny Stripes Badcape 100 x 100 cm

  Met de Little Dutch Vintage Sunny Stripes Badcape 100 x 100 cm weet je zeker dat je kindje heerlijk warm blijft als het uit bad komt. De badcape is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over een capuchon.
  39,95
 • Quick view

  Little Dutch Vintage Little Flowers Badcape 100 x 100 cm

  Met de Little Dutch Vintage Little Flowers Badcape 100 x 100 cm weet je zeker dat je kindje heerlijk warm blijft als het uit bad komt. De badcape is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over een capuchon.

  39,95

  29,95

 • Quick view

  Babypark Badcape

  De Babypark Badcape is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht en comfortabel aan. Verder is de badcape verkrijgbaar in verschillende kleuren. De badcape houdt je kindje lekker warm.
  6,99
 • Quick view

  Witlof For Kids Beleaf Badcape

  De Witlof For Kids Beleaf Badcape zorgt er voor dat je kindje heerlijk warm blijft als het net uit bad komt! De stijlvolle badcape met mooie print heeft een capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  Normale prijs: 35,95

  Special Price 25,17

 • Quick view

  Koeka Vik Wikkelcape Teddy

  In deze Koeka Vik Wikkelcape Teddy kan je de kleine lekker inwikkelen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De cape met capuchon is gemaakt van zacht materiaal en uitgerust met een speciale opening.
  49,95
 • Quick view

  Koeka Vik Wikkelcape

  In deze Koeka Vik Wikkelcape kan je de kleine lekker inwikkelen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De cape met capuchon is gemaakt van zacht materiaal en uitgerust met een speciale opening.
  44,99
156 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 7
Trustpilot