Badcapes

Wanneer je baby net uit bad komt, kun je hem of haar lekker warm inpakken in een badcape of een baby badjas. Tegenwoordig zijn er heel veel soorten leuke badcapes en badjassen verkrijgbaar in allerlei kleuren en modellen. Kies bijvoorbeeld voor een badjas voor de baby met lange mouwen of een badcape van badstof of katoen. Het is er allemaal.

Lees meer...

Koop je baby badjas bij Babypark

Bij Babypark vind je een zeer ruime collectie waar je een baby badjas of badcape uit kunt kiezen. Deze kun je heel eenvoudig online bestellen voor een scherpe prijs. Als je op werkdagen voor 20.00 uur bestelt en direct online betaalt, heb je de badcape de volgende dag al in huis! Mits het artikel op voorraad is.

Lees minder...
147 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 7
 • Quick view

  Baby's Only Classic Omslagdoek XL

  Met de Baby's Only Classic Omslagdoek XL blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De doek is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. De omslagdoek beschikt ook over een capuchon.

  Normale prijs: 49,95

  Special Price 42,46

 • Quick view

  Baby's Only Badcape Kabel Chenille

  Met deze Baby's Only badcape Kabel blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. Gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en voorzien van een capuchon.

  Normale prijs: 39,95

  Special Price 39,06

 • Quick view

  Bebe-Jou Riverside Badcape

  In de Bebe-Jou Riverside Badcape kan je de kleine lekker inwikkelen na het badderen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De badcape met capuchon is gemaakt van zacht materiaal en wasbaar in de wasmachine.

  Normale prijs: 22,99

  Special Price 18,39

 • Quick view

  Noppies Botanical Badcape Beetle

  De stijlvolle Noppies Botanical Badcape Beetle zorgt er voor dat je kindje heerlijk warm blijft als het net uit bad komt! De badcape met mooie print heeft een capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  39,99

  29,99

 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Badcape Roze

  Met de Little Dutch Flowers & Butterflies Badcape Roze weet je zeker dat je kindje heerlijk warm blijft als het uit bad komt. De badcape is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over een capuchon.

  26,95

  24,95

 • Quick view

  Little Dutch Little Pink Flowers Badcape Donkerroze

  Met de Little Dutch Little Pink Flowers Badcape Donkerroze weet je zeker dat je kindje heerlijk warm blijft als het uit bad komt. De badcape is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over een capuchon.

  26,95

  22,91

 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Badcape

  Met de Little Dutch Sailors Bay Badcape weet je zeker dat je kindje heerlijk warm blijft als het uit bad komt. De badcape is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en beschikt over een capuchon.

  26,95

  21,56

 • Quick view

  Bebe-Jou Pure Cotton Poncho

  Met de Bebe-Jou Pure Cotton Poncho weet je zeker dat je kindje heerlijk warm blijft als het uit bad komt. De poncho is gemaakt van zacht materiaal, wasbaar in de wasmachine en beschikt over een capuchon.

  37,95

  30,39

 • Quick view

  Bebe-Jou Pure Cotton Badcape

  In de Bebe-Jou Pure Cotton Badcape kan je je kindje lekker inwikkelen na het badderen zodat je kindje op temperatuur blijft. De badcape met capuchon is gemaakt van zacht materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  23,79
 • Quick view

  Bebe-Jou Riverside Poncho

  Met de Bebe-Jou Riverside Poncho weet je zeker dat je kindje heerlijk warm blijft als het uit bad komt. De poncho is gemaakt van zacht materiaal, wasbaar in de wasmachine en beschikt over een capuchon.

  29,99

  23,99

 • Quick view

  Noppies Teddy Fancy Dot Badcape

  De stijlvolle Noppies Teddy Fancy Dot Badcape zorgt er voor dat je kindje heerlijk warm blijft als het net uit bad komt! De badcape met mooie print heeft een capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  44,99
 • Quick view

  Snoozebaby Badcape Storm Grey

  Met de Snoozebaby Badcape Storm Grey weet je zeker dat je kindje heerlijk warm blijft als het uit bad komt. De badcape is gemaakt van 100% katoen, wasbaar in de wasmachine en beschikt over een capuchon.
  24,95
 • Quick view

  Baby's Only Sky Badcape

  Dankzij de Baby's Only Sky Badcape blijft je kindje heerlijk warm als het uit bad komt. Daarnaast is de Baby's Only badcape perfect te combineren met andere producten van de Sky collectie van Baby's Only.
  34,95
 • Quick view

  Bink Bedding Bo Badcape

  De stijlvolle Bink Bedding Bo Badcape zorgt er voor dat je kindje heerlijk warm blijft als het net uit badje komt! De badcape met mooie print heeft een capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  19,95
 • Quick view

  Bink Bedding Stars Badcape

  De stijlvolle Bink Bedding Stars Badcape zorgt er voor dat je kindje heerlijk warm blijft als het net uit bad komt! De badcape met mooie print heeft een capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  19,95
 • Quick view

  Bink Bedding BB Badcape

  De stijlvolle Bink Bedding BB Badcape zorgt er voor dat je kindje heerlijk warm blijft als het net uit bad komt! De zachte badcape met mooie print heeft een capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  19,95
 • Quick view

  Bink Bedding Dees Badcape

  De stijlvolle Bink Bedding Dees Badcape zorgt er voor dat je kindje heerlijk warm blijft als het net uit bad komt! De badcape met mooie print heeft een capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  19,95
 • Quick view

  Bink Bedding Daan Badcape

  De stijlvolle Bink Bedding Daan Badcape zorgt er voor dat je kindje heerlijk warm blijft als het net uit bad komt! De badcape met mooie print heeft een capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  19,95
 • Quick view

  Bink Bedding Max Badcape

  De stijlvolle Bink Bedding Max Badcape zorgt er voor dat je kindje heerlijk warm blijft als het net uit bad komt! De badcape met mooie print heeft een capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  19,95

  18,95

 • Quick view

  Bink Bedding Rainbow Badcape

  De stijlvolle Bink Bedding Rainbow Badcape zorgt er voor dat je kindje heerlijk warm blijft als het net uit bad komt! De badcape met mooie print heeft een capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  19,95
 • Quick view

  Babypark Badcape

  De Babypark Badcape is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht en comfortabel aan. Verder is de badcape verkrijgbaar in verschillende kleuren. De badcape houdt je kindje lekker warm.
  6,99
 • Quick view

  Baby's Only Sense Omslagdoek

  Met de stijlvolle Baby's Only Sense Omslagdoek blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De doek beschikt over een handige capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.

  Normale prijs: 36,51

  Special Price 33,40

 • Quick view

  Koeka Vik Wikkelcape Teddy

  In deze Koeka Vik Wikkelcape Teddy kan je de kleine lekker inwikkelen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De cape met capuchon is gemaakt van zacht materiaal en uitgerust met een speciale opening.
  44,95
 • Quick view

  Jollein Badstof Badcape

  Met de Jollein Badstof Badcape blijft je kindje heerlijk warm na het badderen. De stijlvolle badcape sla je gemakkelijk om je kindje heen zodat het lichaam en het hoofdje op temperatuur blijven.
  12,99
147 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 7
Trustpilot