Bink Bedding badcape

Bink Bedding heeft erg leuke badcapejes voor jouw kindje. De badcapejes van Bink Bedding houden je kindje heerlijk warm wanneer je kindje net uit bad komt. Een Bink Bedding badcape kan natuurlijk niet missen in de kledingkast van jou kindje.

Lees meer...

Comfort Bink Bedding badcape

Comfortabel is de badcape van Bink Bedding zeker. Je kan je kindje helemaal inwikkelen in de Bink Bedding badcape. De Bink Bedding badcape geeft je kindje een warm en geborgen gevoel. De Bink Bedding badcape voelt zacht aan wanneer je kindje de Bink Bedding badcape aan heeft dit is extra fijn voor de gevoelige huid van je kindje. Het badcapeje van Bink Bedding houdt warmte vast en absorbeert gemakkelijk vocht.

 

Materiaal Bink Bedding badcape

De badcape van Bink Bedding is gemaakt van hoogwaardige materialen. Dit betekent dan ook dat de kwaliteit van de Bink Bedding badcape erg goed is. Wanneer je kindje uit bad komt kun je je kindje heerlijk inwikkelen in de Bink Bedding badcape. Door de capuchon aan de Bink Bedding badcape blijven de oortjes en het hoofdje van je kindje ook goed warm. Ook zijn de Bink Bedding badcapejes erg leuk om cadeau te ggeven aan iemand, bijvoorbeeld als kraamcadeau. Je kunt de Bink Bedding badcape overigens gewoon wassen in de wasmachine.

Lees minder...

5 Resultaten
 • Quick view

  Bink Bedding Pique Badcape

  In de stijlvolle Bink Bedding Pique Badcape kan je de kleine lekker inwikkelen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De badcape is uitgerust met een capuchon en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
 • Quick view

  Bink Bedding Indiana Badcape

  In de Bink Bedding Indiana Badcape kan je de kleine lekker inwikkelen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De badcape is uitgerust met een capuchon en gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  19,95

  15,96

 • Quick view

  Bink Bedding Bibi Badcape

  In de Bink Bedding Bibi Badcape kan je de kleine lekker inwikkelen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De badcape is uitgerust met een capuchon en gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  19,95
 • Quick view

  Bink Bedding Sil Badcape

  In de Bink Bedding Sil Badcape kan je de kleine lekker inwikkelen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De badcape is uitgerust met een capuchon en gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  19,95
 • Quick view

  Bink Bedding Floor Badcape

  In de Bink Bedding Floor Badcape kan je de kleine lekker inwikkelen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De badcape is uitgerust met een capuchon en gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  19,95
5 Resultaten