hydrofiel

Hydrofiele Luiers

Hydrofiele luiers zijn een onmisbaar onderdeel van de babyuitzet. Je gebruikt zo'n doek lang niet alleen als luier, maar bijvoorbeeld ook als spuugdoek of inbakerdoek. Ook als handdoek is een hydrofiele luier ideaal. Heb je even geen aankleedkussenhoes voor handen of wil voorkomen dat het aankleedkussenhoes vies wordt? Leg hier dan een hydrofiele luier op. Verder is een hydrofiele luier ook heel goed te gebruiken als beschermdoek tegen de zon. Je legt de doek dan bijvoorbeeld over de kap van de kinderwagen heen. Onze hydrofiele doeken zijn meestal in meerdere formaten verkrijgbaar. Het voordeel van een kleine hydrofiele luier is dat je deze gemakkelijk meeneemt in de tas, maar je kunt deze meestal niet gebruiken als inbakerdoek. Wij verkopen hydrofiele doeken van uiteenlopende merken. Sommige exemplaren zijn effen, andere zijn bedrukt met leuke dessins. Het is maar net waar je van houdt!

Lees meer...

Hydrofiele luiers heb je nooit genoeg!

Wanneer je ouders in je omgeving zult vragen naar tips over babyspullen is de kans groot dat je op het hart gedrukt wordt om vooral meer dan genoeg hydrofiele luiers aan te schaffen. Een stuk of 20 hydrofiele luiers is echt geen overbodige luxe. Er zitten elke dag wel een paar exemplaren in de was. Het is fijn om zowel grote als kleine hydrofiele luiers in je bezit te hebben.

Praktisch en onmisbaar

Met een baby in huis zijn hydrofiele luiers absoluut onmisbaar. Omdat deze doeken nog al eens vies worden, is het ideaal dat de meeste exemplaren kunnen worden uitgewassen op 60 graden. Zo weet je zeker dat alle vlekken verdwijnen. Hydrofiele luiers voelen zacht aan en nemen extreem veel vocht op. Extra handig: heb je de hydrofiele luiers niet meer nodig voor je kindje? Dan zijn deze perfect te gebruiken als schoonmaakdoeken, dankzij de absorberende eigenschappen.

Lees minder...
214 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 9
 • Quick view

  Basicline Bubble Hydrofiel Luiers 6 Stuks

  De Basicline Bubble Hydrofiel Luiers 6 Stuks is de musthave voor iedere ouder. De doeken zijn multifunctioneel en nemen goed vocht op. De luiers zijn gemaakt van zacht materiaal en worden geleverd per 6 stuks.
  12,95
 • Quick view

  Basicline Bubble Swaddle 2 Stuks

  De Basicline Bubble Swaddle 2 Stuks is de musthave voor iedere ouder. De doeken zijn multifunctioneel en nemen goed vocht op. De swaddles zijn gemaakt van zacht materiaal en worden geleverd per 2 stuks.
  12,95
 • Quick view

  Done By Deer Contour Hydrofiel Luier 2 Stuks

  De Done By Deer Contour Hydrofiel Luier 2 Stuks zijn erg handig bij verzorgen van je baby. De luiers zijn gemaakt van hydrofiel katoen en wasbaar in de wasmachine. Dit handige set bestaat uit twee luiers.
  10,49
 • Quick view

  Liewood Lewis Hydrofieldoek Doll / Sandy Mix 2 Stuks

  De stijlvolle Liewood Lewis Hydrofieldoek Doll / Sandy Mix 2 Stuks is de musthave voor iedere ouder. De doeken zijn multifunctioneel en nemen goed vocht op. De zachte doeken worden geleverd per 2 stuks.
  20,-
 • Quick view

  HappyBear Oh Deer Hydrofiel Luier 120 x 120 cm

  De stijlvolle HappyBear Oh Deer Hydrofiel Luier 120 x 120 cm is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. De hydrofieldoek kan worden gebruikt worden als inbakerdoek, omslagdoek of handdoek.
  13,99
 • Quick view

  HappyBear Roar Hydrofiel Luier 120 x 120 cm

  De stijlvolle HappyBear Roar Hydrofiel Luier 120 x 120 cm is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. De hydrofieldoek kan worden gebruikt worden als inbakerdoek, omslagdoek of handdoek.
  13,99
 • Quick view

  HappyBear Savanna Hydrofiel Luier 120 x 120 cm

  De stijlvolle HappyBear Savanna Hydrofiel Luier 120 x 120 cm is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. De hydrofieldoek kan worden gebruikt worden als inbakerdoek, omslagdoek of handdoek.
  13,99
 • Quick view

  HappyBear Twiggy Hydrofiel Luier 120 x 120 cm

  De stijlvolle HappyBear Twiggy Hydrofiel Luier 120 x 120 cm is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. De hydrofieldoek kan worden gebruikt worden als inbakerdoek, omslagdoek of handdoek.
  13,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Pure Cotton Hydrofiele Doek 110 x 110 cm

  De Bebe-Jou Pure Cotton Hydrofiele Doek 110 x 110 cm is een veelzijdige doek dat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. De hydrofiele doek is gemaakt van hoogwaardige materialen en is extra groot.

  Normale prijs: 22,99

  Special Price 18,39

 • Quick view

  Bebe-Jou Pure Cotton Hydrofiele Doek 70 x 70 cm

  De stijlvolle Bebe-Jou Pure Cotton Hydrofiele Doek 70 x 70 cm is een veelzijdige doek dat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. De doek is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Wordt geleverd per 3 stuks.

  17,99

  14,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Riverside Hydrofiele Doek 70 x 70 cm

  De Bebe-Jou Riverside Hydrofiele Doek 70 x 70 cm is een veelzijdige doek dat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. De hydrofiele doek is gemaakt van hoogwaardige materialen en wordt geleverd per 3-stuks.
  22,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Riverside Hydrofiele Doek 110 x 110 cm

  De Bebe-Jou Riverside Hydrofiele Doek 110 x 110 cm is een veelzijdige doek dat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. De hydrofiele doek is gemaakt van hoogwaardige materialen en is extra groot.
  17,99
 • Nieuw
  Quick view

  Jollein Stargaze Multidoek Hydrofiel Large 2 Stuks

  De stijlvolle Jollein Stargaze Multidoek Hydrofiel Large 2 Stuks wordt geleverd per 2 stuks zodat je er lang plezier van hebt. De doeken zijn geschikt voor verschillende doeleinden en voelen heerlijk zacht aan.
  14,99
 • Nieuw
  Quick view

  Jollein Teddy Bear Multidoek Hydrofiel Large 2 Stuks

  De Jollein Teddy Bear Multidoek Hydrofiel Large 2 Stuks wordt geleverd per 2 stuks zodat je er lang plezier van hebt. De stijlvolle doeken zijn geschikt voor verschillende doeleinden en voelen heerlijk zacht aan.
  14,99
 • Nieuw
  Quick view

  Jollein Farm Multidoek Hydrofiel Large 2 Stuks

  De Jollein Farm Multidoek Hydrofiel Large 2 Stuks wordt geleverd per 2 stuks zodat je er lang plezier van hebt. De stijlvolle doeken zijn geschikt voor verschillende doeleinden en voelen heerlijk zacht aan.
  14,99
 • Nieuw
  Quick view

  Jollein Dotted Multidoek Hydrofiel Large 2 Stuks

  De Jollein Dotted Multidoek Hydrofiel Large 2 Stuks kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Een echte musthave voor iedere ouder. De doek is gemaakt van katoen en voorzien van een stijlvolle print.
  14,99
 • Nieuw
  Quick view

  Jollein Rabbit Multidoek Hydrofiel Large Nougat

  De Jollein Rabbit Multidoek Hydrofiel Large Nougat kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Een echte musthave voor iedere ouder. De doek is gemaakt van katoen en voorzien van een stijlvolle print.
  11,99
 • Nieuw
  Quick view

  Jollein Stripe Multidoek Hydrofiel Large Leaf Green

  De Jollein Stripe Multidoek Hydrofiel Large Leaf Green kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Een echte musthave voor iedere ouder. De doek is gemaakt van katoen en voorzien van een stijlvolle print.
  11,99
 • Nieuw
  Quick view

  Jollein Olive Multidoek Hydrofiel Large Leaf Green

  De Jollein Olive Multidoek Hydrofiel Large Leaf Green kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Een echte musthave voor iedere ouder. De doek is gemaakt van katoen en voorzien van een stijlvolle print.
  11,99
 • Nieuw
  Quick view

  Jollein Dotted Multidoek Hydrofiel Large Nougat

  De Jollein Dotted Multidoek Hydrofiel Large Nougat kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Een echte musthave voor iedere ouder. De doek is gemaakt van katoen en voorzien van een stijlvolle print.
  11,99
 • Quick view

  Babypark Hydrofiel Luier Wit 6 Stuks

  De Babypark Hydrofiel Luier Wit 6 Stuks is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. Dankzij de grootte van de doek kan het uitstekend gebruikt worden als inbakerdoek of handdoek.
  7,95
 • Quick view

  Briljant Baby Organic Hydrofiel Luiers Botanic 4 Stuks

  De Briljant Baby Organic Hydrofiel Luiers Botanic 4 Stuks zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal. De luiers worden geleverd per 4 stuks en zijn wasbaar tot 40°C in de wasmachine. Voorzien van een stijlvol design.

  12,95

  11,82

 • Quick view

  Done By Deer Dreamy Dots Hydrofiel Luier 2 Stuks

  De Done By Deer Dreamy Dots Hydrofiel Luier 2 Stuks zijn erg handig bij verzorgen van je baby. De luiers zijn gemaakt van hydrofiel katoen en wasbaar in de wasmachine. Dit handige set bestaat uit twee luiers.
  11,01
 • Quick view

  Done By Deer Sea Friends Swaddle 2 Stuks

  De Done By Deer Sea Friends Swaddle 2 Stuks zijn erg handig bij het verzorgen van je kindje. De luiers zijn gemaakt van hydrofiel katoen en wasbaar in de wasmachine. Dit handige set bestaat uit twee luiers.

  39,95

  37,91

214 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 9
Vaderdag
Trustpilot