hydrofiel

Hydrofiele Luiers

Hydrofiele luiers zijn een onmisbaar onderdeel van de babyuitzet. Je gebruikt zo'n doek lang niet alleen als luier, maar bijvoorbeeld ook als spuugdoek of inbakerdoek. Ook als handdoek is een hydrofiele luier ideaal. Heb je even geen aankleedkussenhoes voor handen of wil voorkomen dat het aankleedkussenhoes vies wordt? Leg hier dan een hydrofiele luier op. Verder is een hydrofiele luier ook heel goed te gebruiken als beschermdoek tegen de zon. Je legt de doek dan bijvoorbeeld over de kap van de kinderwagen heen. Onze hydrofiele doeken zijn meestal in meerdere formaten verkrijgbaar. Het voordeel van een kleine hydrofiele luier is dat je deze gemakkelijk meeneemt in de tas, maar je kunt deze meestal niet gebruiken als inbakerdoek. Wij verkopen hydrofiele doeken van uiteenlopende merken. Sommige exemplaren zijn effen, andere zijn bedrukt met leuke dessins. Het is maar net waar je van houdt!

Lees meer...

Hydrofiele luiers heb je nooit genoeg!

Wanneer je ouders in je omgeving zult vragen naar tips over babyspullen is de kans groot dat je op het hart gedrukt wordt om vooral meer dan genoeg hydrofiele luiers aan te schaffen. Een stuk of 20 hydrofiele luiers is echt geen overbodige luxe. Er zitten elke dag wel een paar exemplaren in de was. Het is fijn om zowel grote als kleine hydrofiele luiers in je bezit te hebben.

Praktisch en onmisbaar

Met een baby in huis zijn hydrofiele luiers absoluut onmisbaar. Omdat deze doeken nog al eens vies worden, is het ideaal dat de meeste exemplaren kunnen worden uitgewassen op 60 graden. Zo weet je zeker dat alle vlekken verdwijnen. Hydrofiele luiers voelen zacht aan en nemen extreem veel vocht op. Extra handig: heb je de hydrofiele luiers niet meer nodig voor je kindje? Dan zijn deze perfect te gebruiken als schoonmaakdoeken, dankzij de absorberende eigenschappen.

Lees minder...
206 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 9
 • Quick view

  Basicline Bubble Hydrofiel Luiers 6 Stuks

  De Basicline Bubble Hydrofiel Luiers 6 Stuks is de musthave voor iedere ouder. De doeken zijn multifunctioneel en nemen goed vocht op. De luiers zijn gemaakt van zacht materiaal en worden geleverd per 6 stuks.
  12,95
 • Quick view

  Basicline Bubble Swaddle 2 Stuks

  De Basicline Bubble Swaddle 2 Stuks is de musthave voor iedere ouder. De doeken zijn multifunctioneel en nemen goed vocht op. De swaddles zijn gemaakt van zacht materiaal en worden geleverd per 2 stuks.
  12,95
 • Quick view

  Done By Deer Contour Hydrofiel Luier 2 Stuks

  De Done By Deer Contour Hydrofiel Luier 2 Stuks zijn erg handig bij verzorgen van je baby. De luiers zijn gemaakt van hydrofiel katoen en wasbaar in de wasmachine. Dit handige set bestaat uit twee luiers.
  10,49
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Poppies / Windflower Creme Washand 4 Stuks

  De stijlvolle Cam Cam Copenhagen Poppies / Windflower Creme Washand 4 Stuks is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. Dankzij het hoogwaardige materiaal nemen de washandjes veel vocht op.
  20,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Green Leaves Washand 4 Stuks

  De stijlvolle Cam Cam Copenhagen Green Leaves Washand 4 Stuks is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. Dankzij het hoogwaardige materiaal zijn de washandjes ademend en nemen ze veel vocht op.
  20,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Green Leaves Hydrofiele Doek 100 x 100 cm

  De Cam Cam Copenhagen Green Leaves Hydrofiele Doek 100 x 100 cm is een veelzijdige doek dat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. De hydrofiele doek is gemaakt van hoogwaardige materialen en is extra groot.
  49,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Lierre Hydrofiel Luier Almond / Hazel 3 Stuks

  De Cam Cam Copenhagen Lierre Hydrofiel Luier Almond / Hazel 3 Stuks is een must-have voor iedere ouder. Dankzij de grootte van de doeken kan het uitstekend gebruikt worden als inbakerdoek of handdoek.
  27,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Poppies Hydrofiel Luier Shell / Dusty Rose 3 Stuks

  De Cam Cam Copenhagen Poppies Hydrofiel Luier Shell / Dusty Rose 3 Stuks is een must-have voor iedere ouder. Dankzij de grootte van de doeken kan het uitstekend gebruikt worden als inbakerdoek of handdoek.
  27,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Lierre Hydrofiel Luier 120 x 120 cm

  De Cam Cam Copenhagen Lierre Hydrofiel Luier 120 x 120 cm is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. Dankzij de grootte van de doek kan het gebruikt worden als inbakerdoek of handdoek.
  31,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Poppies Hydrofiel Luier 120 x 120 cm

  De Cam Cam Copenhagen Poppies Hydrofiel Luier 120 x 120 cm is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. Dankzij de grootte van de doek kan het gebruikt worden als inbakerdoek of handdoek.
  31,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Lierre Hydrofiel Luiers 2 Stuks

  De stijlvolle Cam Cam Copenhagen Lierre Hydrofiel Luiers 2 Stuks is een musthave voor iedere ouder. Dankzij de grootte van de doeken kan het uitstekend gebruikt worden als inbakerdoek, omslagdoek of handdoek.
  19,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Poppies Hydrofiel Luiers 2 Stuks

  De stijlvolle Cam Cam Copenhagen Poppies Hydrofiel Luiers 2 Stuks is een musthave voor iedere ouder. Dankzij de grootte van de doeken kan het uitstekend gebruikt worden als inbakerdoek, omslagdoek of handdoek.
  19,-
 • Nieuw
  Quick view

  Coco & Pine Jules Swaddle 2 Stuks

  De Coco & Pine Jules Swaddle 2 Stuks zijn erg handig bij het verzorgen van je kindje. De luiers zijn gemaakt van katoen en zijn wasbaar in de wasmachine. Dit handige set bestaat uit twee luiers.
  55,-
 • Nieuw
  Quick view

  Coco & Pine Frances Swaddle 2 Stuks

  De Coco & Pine Frances Swaddle 2 Stuks zijn erg handig bij het verzorgen van je kindje. De luiers zijn gemaakt van katoen en zijn wasbaar in de wasmachine. Dit handige set bestaat uit twee luiers.
  55,-
 • Nieuw
  Quick view

  Coco & Pine Frances Hydrofiel Doek Flower / Pink 3 Stuks

  De Coco & Pine Frances Hydrofiel Doek Flower / Pink 3 Stuks wordt geleverd per 3 stuks zodat je er lang plezier van hebt. De doeken zijn geschikt voor verschillende doeleinden en voelen heerlijk zacht aan.
  35,-
 • Nieuw
  Quick view

  Coco & Pine Jackie Swaddle 2 Stuks

  De Coco & Pine Jackie Swaddle 2 Stuks zijn erg handig bij het verzorgen van je kindje. De luiers zijn gemaakt van katoen en zijn wasbaar in de wasmachine. Dit handige set bestaat uit twee luiers.
  55,-
 • Nieuw
  Quick view

  Coco & Pine Jackie Multidoek Butterfly / Café Au Lait 3 Stuks

  De Coco & Pine Jackie Multidoek Butterfly / Café Au Lait 3 Stuks wordt geleverd per 3 stuks zodat je er lang plezier van hebt. De doeken zijn geschikt voor verschillende doeleinden en voelen heerlijk zacht aan.
  35,-
 • Quick view

  Bamboom Paisley Hydrofieldoek Camel 3 Stuks

  De Bamboom Paisley Hydrofieldoek Camel 3 Stuks komt altijd van pas als je onderweg bent. De praktische doek is bijvoorbeeld te gebruiken als onderlegger tijdens het verschonen, slab, spuugdoek of wikkeldoek.
  40,95
 • Quick view

  Bamboom Roses Hydrofieldoek Rose 3 Stuks

  De Bamboom Roses Hydrofieldoek Rose 3 Stuks komt altijd van pas als je onderweg bent. De praktische doek is bijvoorbeeld te gebruiken als onderlegger tijdens het verschonen, slab, spuugdoek of wikkeldoek.
  40,95
 • Quick view

  Bamboom Flower Hydrofieldoek White 3 Stuks

  De Bamboom Flower Hydrofieldoek White 3 Stuks komt altijd van pas als je onderweg bent. De praktische doek is bijvoorbeeld te gebruiken als onderlegger tijdens het verschonen, slab, spuugdoek of wikkeldoek.
  40,95
 • Quick view

  Babypark Hydrofiel Luier Wit 6 Stuks

  De Babypark Hydrofiel Luier Wit 6 Stuks is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. Dankzij de grootte van de doek kan het uitstekend gebruikt worden als inbakerdoek of handdoek.
  9,99
 • Quick view

  Briljant Baby Spots Hydrofiel Doek 3 Stuks

  De Briljant Baby Spots Hydrofiel Doek 3 Stuks is de musthave voor iedere ouder. De doeken zijn multifunctioneel, nemen goed vocht op en zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  7,95
 • Quick view

  Done By Deer Dreamy Dots Hydrofiel Luier 2 Stuks

  De Done By Deer Dreamy Dots Hydrofiel Luier 2 Stuks zijn erg handig bij verzorgen van je baby. De luiers zijn gemaakt van hydrofiel katoen en wasbaar in de wasmachine. Dit handige set bestaat uit twee luiers.
  11,01
 • Quick view

  Done by Deer Deer Friends Hydrofiel Luiers 3 Stuks

  De stijlvolle Done by Deer Deer Friends Hydrofiel Luiers 3 Stuks is de musthave voor iedere ouder. De doeken nemen goed vocht op. De luiers zijn gemaakt van zacht materiaal en worden geleverd per 3 stuks.

  19,95

  17,56

206 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 9
Trustpilot