Badthermometers

Controleer altijd goed het badwater van je kindje en schaf hiervoor een handige badthermometer aan. Hiermee kun je heel nauwkeurig meten of het water niet te warm is. Een temperatuur tussen de 36 en 38 graden is het meest veilig.

Lees meer...

Ons aanbod

Op deze pagina tref je ons complete assortiment badthermometers aan. Bij elke thermometer staat een uitgebreide productbeschrijving. Sommige thermometers hebben een hele speciale vorm, bijvoorbeeld die van een bloem. Vaak kan je kindje dit soort thermometers als badspeeltje gebruiken. Zo vang je twee vliegen in één klap: jij hebt een thermometer en je kindje heeft leuk speelgoed.

In no time thuisbezorgd

Bestel de badthermometer van jouw keuze online via Babypark.nl en maak gebruik van onze aantrekkelijke bezorgservice. Wij doen er alles aan om jouw gekozen producten zo snel mogelijk bij je thuis af te leveren, zodat jij zo snel mogelijk van de producten kunt genieten.

Lees minder...
12 Resultaten
 • Quick view

  Luvion Exact-70 Thermometer Set Blauw

  Met deze Luvion Exact-70 Thermometer Set Blauw kies je zelf de beste manier voor het meten van de temperatuur van je baby. De drie verschillende thermometers bevatten een scala aan mogelijkheden.

  27,95

  24,95

 • Quick view

  Luma Badthermometer

  Meet met de Luma badthermometer nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het water op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet circa 37 graden zijn.
  6,49
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Badthermometer

  Meet met de Bebe-Jou Fabulous Badthermometer nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het water op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet circa 37 graden zijn.

  10,99

  6,49

 • Quick view

  Bébé-Basics Badthermometer

  Meet met de Bébé-Basics Badthermometer nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het water op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet circa 37 graden zijn.
  4,50
 • Quick view

  Alecto BC-11 Badthermometer Nijlpaard

  De Alecto BC-11 Badthermometer heeft een grappig nijlpaard design. De badthermometer geeft een melding bij te warm water, kan blijven drijven en is waterdicht. Deze badthermometer is dus erg praktisch in gebruik.
  8,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Pretty Pink Badthermometer

  Meet met de Bebe-Jou Pretty Pink Badthermometer nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het water op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet circa 37 graden zijn.
  6,49
 • Quick view

  Bebe-Jou Ollie Badthermometer

  Meet met de Bebe-Jou Ollie Badthermometer nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het water op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet circa 37 graden zijn.
  7,49
 • Quick view

  Luvion Bad / Kamer Thermometer

  Deze Luvion Bad / Kamer Thermometer is door zijn vorm en materiaal een zeer sfeervolle thermometer. De kwalitatief hoogwaardige thermometer geeft een visueel alarm als de temperatuur te hoog is.
  11,95
 • Quick view

  Bebe-Jou Badthermometer Lichtgrijs

  Meet met de Bebe-Jou Badthermometer Lichtgrijs nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het water op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet circa 37 graden zijn.
  6,49
 • Quick view

  Bebe-Jou Badthermometer Wit

  Meet met de Bebe-Jou Badthermometer Wit nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het water op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet circa 37 graden zijn.
  6,49
 • Quick view

  Bebe-Jou Miffy Badthermometer

  Meet met de Bebe-Jou Miffy Badthermometer nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het water op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet circa 37 graden zijn.
  8,49
 • Quick view

  Infantino Duck Badthermometer

  Met de Infantino Duck Badthermometer weet je altijd of het badje op de juiste temperatuur is. De thermometer in de vorm van een eendje ziet er vrolijk uit en het icoon verkleurt als het water te heet is.
  5,99
12 Resultaten