Alecto

De babyfoons van Alecto horen al jaren tot de top. Op het gebied van babyfoons is Alecto een echte trendsetter in de Benelux. Daarnaast maakt Alecto ook andere producten die het leven veiliger, praktischer en comfortabeler maken. En dat allemaal voor een betaalbare prijs.

Lees meer...

Uiteenlopende mogelijkheden

De Alecto producten variëren qua design en mogelijkheden. Zo is er altijd een type dat bij jou past. De producten maken het leven van jou en je kindje stukken gemakkelijker. Dat geldt voor babyfoons, flesverwarmers, thermomterers, weegschalen, food processors en andere veiligheidsproducten. Elk Alecto product is van goede kwaliteit, gebruiksvriendelijk en veilig.

Babyfoons en camera’s

De Alecto babyfoons krijgen vaak uitstekende beoordelingen in uiteenlopende testen, bijvoorbeeld de test van de consumentenbond. Regelmatig komen deze als beste uit de test tevoorschijn. Alecto maakt DECT babyfoons met of zonder display. Sommige modellen hebben een ECO-functie om stroom te besparen. Met een beeldbabyfoon kun je je kindje op afstand zien. De babycamera gebruik je om je om beelden van je kindje op te nemen.

Bestel eenvoudig online

Wil je meer weten over een specifiek product van Alecto? Bij elk artikel op deze pagina tref je een uitgebreide productbeschrijving aan. Bestel het Alecto product van jouw wensen heel eenvoudig online via deze webshop of kom hem testen in één van de Babypark filialen.

Lees minder...
34 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Alecto DBX-88 Eco Limited Babyfoon Grijs

  De Alecto DBX-88 Eco Limited Babyfoon heeft een perfecte ontvangstkwaliteit. De babyfoon is betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Het energieverbruik en het zendvermogen is instelbaar.
  79,99
 • Quick view

  Alecto DVM-200 Babyfoon

  De Alecto DVM-200 Babyfoon heeft allerlei opties waardoor je niets van je kindje hoeft te missen. Een 100% storingsvrije verbinding, groot scherm en een beweegbare infraroodcamera voor zicht in het donker.
  160,65
 • Quick view

  Alecto DBX-92 Babyfoon

  De Alecto DBX-92 Babyfoon heeft een extreem groot bereik van 3 km en werkt met behulp van de PMR techniek. De babyfoon is geschikt voor zowel binnen als buiten en kan worden uitgebreid met een uitbreidingsset.
  55,24
 • Quick view

  Alecto DBX-93 Babyfoon (Uitbreidingsset DBX-92)

  De Alecto DBX-93 Babyfoon is een uitbreidingsset voor de Alecto DBX-92 Babyfoon. Met deze draadloze geluidsmelder kun je twee kindjes tegelijkertijd in de gaten houden. Ook de uitbreidingsset heeft een bereik van 3 km.

  39,99

  33,99

 • Quick view

  Alecto Flesverwarmer BW-70

  Met deze handige Alecto Flesverwarmer BW-70 kan je snel en moeiteloos de fles of potje voeding voor je kindje opwarmen. De LED-indicatie geeft aan wanneer de voeding op de gewenste temperatuur is.

  17,99

  15,95

 • Quick view

  Alecto LED Nachtlampje ANV-18

  Handig nachtlampje, ideaal voor de kinder-/babykamer.
  5,50
 • Quick view

  Alecto BV-71 Gehoorbeschermer

  De Alecto BV-71 Gehoorbeschermer is de oplossing voor kinderen vanaf 18 maanden in deze maatschappij waarin steeds meer mensen te maken hebben met gehoorbeschadiging. Ideaal voor festivals en evenementen!
  14,99
 • Quick view

  Alecto BC-11 Badthermometer Nijlpaard

  De Alecto BC-11 Badthermometer heeft een grappig nijlpaard design. De badthermometer geeft een melding bij te warm water, kan blijven drijven en is waterdicht. Deze badthermometer is dus erg praktisch in gebruik.
  8,99
 • Quick view

  Alecto DVM-201 Uitbreidingscamera

  Breidt de Alecto DVM-143, DVM-200 of de DVM-210 uit met de Alecto DVM-201 Uitbreidingscamera. Je kunt de uitbreidingscamera met één ouderunit te gebruiken en (op afstand) bedienen.

  109,-

  92,65

 • Quick view

  Alecto Digitale Oorthermometer BC-09

  Met de Alecto digitale oorthermometer meet je op een snelle en veilige manier de temperatuur van je kind.
  24,99
 • Quick view

  Alecto LED Nachtlampje ANV-21

  Handig nachtlampje die automatisch in en uit schakelt.
  5,99
 • Quick view

  Alecto LED Nachtlampje ANV-20

  LED nachtlampje welke energiezuinig is. De lichtintensiteit is instelbaar.
  6,49
 • Quick view

  Alecto LED Nachtlampje Naughty Cow

  Het Alecto LED nachtlampje in de vorm van een koe is het ideale lampje voor je kindje. Het nachtlampje heeft een lange levensduur, is energiezuinig en schakelt automatisch uit na 30 minuten.

  14,99

  13,95

 • Quick view

  Alecto BC-04 Baby Thermometer 2-delig

  De Alecto BC-04 Baby Thermometer 2-delig is een set met twee thermometers voor je baby: één traditionele uitvoering en één variant speciaal voor de allerkleinsten in de praktische vorm van een fopspeen.
  14,99
 • Quick view

  Alecto DVM-75 Babyfoon

  De Alecto DVM-75 Babyfoon is een betaalbare beeldbabyfoon met handige opties zoals een (handmatig) draaibare camera met zoomfunctie. De babyfoon heeft een energiebesparende Eco modus en terugspreekfunctie.

  99,-

  89,-

 • Quick view

  Alecto DBX-125 Babyfoon

  De Alecto DBX-125 Babyfoon heeft alle eigenschappen die een babyfoon moet hebben. De babyfoon is handig in gebruik en geeft een helder geluid met minimale straling dankzij de Dect technologie.
  46,74
 • Quick view

  Alecto DBX-115 Babyfoon

  De Alecto DBX-115 is een eenvoudige babyfoon zonder uitgebreide opties zodat er een handige babyfoon overblijft. De Alecto DBX-115 Babyfoon werkt met Dect technologie en is daardoor 100% storingsvrij.
  39,99
 • Quick view

  Alecto 5-in-1 Babyfood Processor

  Maak de maaltijd van je kindje eenvoudig gereed met de Alecto 5-in-1 Babyfood Processor. Dit multifunctionele apparaat kan blenden, pureren, opwarmen, stomen en steriliseren en neemt zodoende al het werk uit handen.

  89,99

  69,-

 • Quick view

  Alecto BC-30 Babyweegschaal

  De Alecto BC-30 Babyweegschaal is een handige weegschaal waarmee je het groeiproces van je kindje van dag tot dag kan blijven volgen. Weegt zeer nauwkeurig en is geschikt tot maximaal 20 kilogram.
  64,99
 • Quick view

  Alecto LED Nachtlampje Innocent Dog

  Het Alecto LED nachtlampje in de vorm van een hond is het ideale lampje voor je kindje. Het nachtlampje heeft een lange levensduur, is energiezuinig en schakelt automatisch uit na 30 minuten.

  14,99

  13,95

 • Quick view

  Alecto BW-500 Flessenwarmer

  Met deze handige Alecto BW-500 Flessenwarmer kan je snel en moeiteloos de fles of potje voeding voor je kindje opwarmen. De flessenwarmer is geschikt voor vrijwel alle flessen en potjes.
  19,99
 • Quick view

  Alecto LED Nachtlampje Cute Dragon

  Het Alecto LED nachtlampje in de vorm van een draak is het ideale lampje voor je kindje. Het nachtlampje heeft een lange levensduur, is energiezuinig en schakelt automatisch uit na 30 minuten.
  14,99
 • Quick view

  Alecto DVM-150C Uitbreidingscamera

  Met de Alecto DVM-150C Uitbreidingscamera kun je je kinderen in verschillende ruimtes tegelijkertijd in de gaten houden, ook als het donker is. Deze extra camera is alleen compatibel met de Alecto DVM-150 babyfoon.
  89,99
 • Quick view

  Alecto DBX-62 Babyfoon / Projector

  De Alecto DBX-62 is een babyfoon en babyprojector tegelijk. Terwijl de sterren geprojecteerd worden spelen er slaapliedjes. De babyfoon is volledig storingsvrij en heeft een bereik tot wel 800 meter.

  119,-

  94,95

34 Resultaten
 1. 1
 2. 2