Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Alecto

Alecto

De babyfoons van Alecto horen al jaren tot de top. Op het gebied van babyfoons is Alecto een echte trendsetter in de Benelux. Daarnaast maakt Alecto ook andere producten die het leven veiliger, praktischer en comfortabeler maken. En dat allemaal voor een betaalbare prijs.

Lees meer...

Uiteenlopende mogelijkheden

De Alecto producten variëren qua design en mogelijkheden. Zo is er altijd een type dat bij jou past. De producten maken het leven van jou en je kindje stukken gemakkelijker. Dat geldt voor babyfoons, flesverwarmers, thermomterers, weegschalen, food processors en andere veiligheidsproducten. Elk Alecto product is van goede kwaliteit, gebruiksvriendelijk en veilig.

Babyfoons en camera’s

De Alecto babyfoons krijgen vaak uitstekende beoordelingen in uiteenlopende testen, bijvoorbeeld de test van de consumentenbond. Regelmatig komen deze als beste uit de test tevoorschijn. Alecto maakt DECT babyfoons met of zonder display. Sommige modellen hebben een ECO-functie om stroom te besparen. Met een beeldbabyfoon kun je je kindje op afstand zien. De babycamera gebruik je om je om beelden van je kindje op te nemen.

Bestel eenvoudig online

Wil je meer weten over een specifiek product van Alecto? Bij elk artikel op deze pagina tref je een uitgebreide productbeschrijving aan. Bestel het Alecto product van jouw wensen heel eenvoudig online via deze webshop of kom hem testen in één van de Babypark filialen.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

28 producten

Populariteit
Filteren

28 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader