Alecto

De babyfoons van Alecto horen al jaren tot de top. Op het gebied van babyfoons is Alecto een echte trendsetter in de Benelux. Daarnaast maakt Alecto ook andere producten die het leven veiliger, praktischer en comfortabeler maken. En dat allemaal voor een betaalbare prijs.

Lees meer...

Uiteenlopende mogelijkheden

De Alecto producten variëren qua design en mogelijkheden. Zo is er altijd een type dat bij jou past. De producten maken het leven van jou en je kindje stukken gemakkelijker. Dat geldt voor babyfoons, flesverwarmers, thermomterers, weegschalen, food processors en andere veiligheidsproducten. Elk Alecto product is van goede kwaliteit, gebruiksvriendelijk en veilig.

Babyfoons en camera’s

De Alecto babyfoons krijgen vaak uitstekende beoordelingen in uiteenlopende testen, bijvoorbeeld de test van de consumentenbond. Regelmatig komen deze als beste uit de test tevoorschijn. Alecto maakt DECT babyfoons met of zonder display. Sommige modellen hebben een ECO-functie om stroom te besparen. Met een beeldbabyfoon kun je je kindje op afstand zien. De babycamera gebruik je om je om beelden van je kindje op te nemen.

Bestel eenvoudig online

Wil je meer weten over een specifiek product van Alecto? Bij elk artikel op deze pagina tref je een uitgebreide productbeschrijving aan. Bestel het Alecto product van jouw wensen heel eenvoudig online via deze webshop of kom hem testen in één van de Babypark filialen.

Lees minder...
27 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Alecto DBX-88 Eco Limited Babyfoon Grijs

  De Alecto DBX-88 Eco Limited Babyfoon heeft een perfecte ontvangstkwaliteit. De babyfoon is betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Het energieverbruik en het zendvermogen is instelbaar.
  79,99
 • Quick view

  Alecto DVM-200 Babyfoon

  De Alecto DVM-200 Babyfoon heeft allerlei opties waardoor je niets van je kindje hoeft te missen. Een 100% storingsvrije verbinding, groot scherm en een beweegbare infraroodcamera voor zicht in het donker.

  169,-

  144,-

 • Quick view

  Alecto LED Nachtlampje ANV-18

  Handig nachtlampje, ideaal voor de kinder-/babykamer.

  7,-

  6,99

 • Quick view

  Alecto LED Nachtlampje ANV-21

  Handig nachtlampje die automatisch in en uit schakelt.

  8,-

  6,95

 • Quick view

  Alecto DVM-201 Uitbreidingscamera

  Breidt de Alecto DVM-143, DVM-200 of de DVM-210 uit met de Alecto DVM-201 Uitbreidingscamera. Je kunt de uitbreidingscamera met één ouderunit te gebruiken en (op afstand) bedienen.

  109,-

  99,99

 • Quick view

  Alecto BC-11 Badthermometer Nijlpaard

  De Alecto BC-11 Badthermometer heeft een grappig nijlpaard design. De badthermometer geeft een melding bij te warm water, kan blijven drijven en is waterdicht. Deze badthermometer is dus erg praktisch in gebruik.

  9,99

  8,95

 • Quick view

  Alecto BC-04 Baby Thermometer 2-delig

  De Alecto BC-04 Baby Thermometer 2-delig is een set met twee thermometers voor je baby: één traditionele uitvoering en één variant speciaal voor de allerkleinsten in de praktische vorm van een fopspeen.

  14,99

  12,99

 • Quick view

  Alecto LED Nachtlampje ANV-20

  LED nachtlampje welke energiezuinig is. De lichtintensiteit is instelbaar.

  8,-

  6,99

 • Quick view

  Alecto Infrarood Oorthermometer

  De Alecto Infrarood Oorthermometer is ideaal als je snel en nauwkeurig de temperatuur van je kindje wilt meten. Op het heldere display verschijnt met 2 seconden een meetresultaat. Wordt geleverd met opbergdoosje.
  39,99
 • Quick view

  Alecto BW-500 Flessenwarmer

  Met deze handige Alecto BW-500 Flessenwarmer kan je snel en moeiteloos de fles of potje voeding voor je kindje opwarmen. De flessenwarmer is geschikt voor vrijwel alle flessen en potjes.

  27,99

  21,95

 • Quick view

  Alecto BV-71 Gehoorbeschermer

  De Alecto BV-71 Gehoorbeschermer is de oplossing voor kinderen vanaf 18 maanden in deze maatschappij waarin steeds meer mensen te maken hebben met gehoorbeschadiging. Ideaal voor festivals en evenementen!
  15,99
 • Quick view

  Alecto DVM-150 Babyfoon

  De Alecto DVM-150 Babyfoon is een uitgebreide babyfoon waardoor je niets van je kindje hoeft te missen. De babyfoon is 100% storingsvrij, heeft een energiebesparende Eco modus en beschikt over een groot beeldscherm.

  169,-

  159,99

 • Quick view

  Alecto BW-700TWIN Digitale Duo Flessenwarmer

  Met de Alecto BW-700TWIN Digitale Duo Flessenwarmer kun je voeding voor je kindje supersnel of langzaam verwarmen. Ook kun je dit handige apparaat gebruiken om 2 flesjes tegelijk te steriliseren en ontdooien.
  49,99
 • Quick view

  Alecto BW-700BK Digitale Flessenwarmer

  Met de Alecto BW700BK Digitale Flessenwarmer kun je voeding voor je kindje supersnel of langzaam verwarmen. Ook kun je dit apparaat gebruiken voor steriliseren en ontdooien. Geschikt voor zowel flesjes als potjes.

  44,99

  38,95

 • Quick view

  Alecto DVM-149 Babyfoon Zwart

  De Alecto DVM-149-Babyfoon Zwart is een praktische babyfoon om je kindje mee in de gaten te houden. De babyfoon heeft veel handige functies en een modern zwart design waardoor hij matcht met een moderne babykamer.
  149,-
 • Quick view

  Alecto DVM-135BK Babyfoon Zwart

  De Alecto DVM-135BK Babyfoon Zwart is uitgerust met een terugspreekfunctie en verschillende melodietjes waarmee je je kindje op een afstandje kunt kalmeren. De babyfoon is uit te breiden tot wel 4 camera's.

  129,-

  115,95

 • Quick view

  Alecto BC-100 Bunny Slaaptrainer

  De Alecto BC-100 Bunny Slaaptrainer is handig in gebruik en leert je kind wanneer het tijd is om op te staan. De slaaptrainer is ook te gebruiken als wekker en nachtlampje met instelbare kleurintensiteit.

  36,99

  29,99

 • Quick view

  Alecto Smartbaby10 Babyfoon

  Met de Alecto Smartbaby10 Babyfoon heb je thuis of op het werk perfect zicht op de kindje. Via je smartphone of tablet kun je alles in de gaten houden. Bij de babyfoon wordt een adapter en muurbeugel geleverd.
  79,99
 • Quick view

  Alecto DBX-80 Babyfoon Uitbreiding

  De Alecto DBX-80 Babyfoon Uitbreiding is een uitbreidingsset voor de Alecto DBX-80 Babyfoon. Met deze geluidsmelder kun je twee kindjes in verschillende ruimtes in de gaten houden en heeft een bereik van 3 km.
  49,99
 • Quick view

  Alecto Monkey Slaaptrainer Bruin

  De Alecto Monkey Slaaptrainer Bruin is handig in gebruik en leert je kind wanneer het tijd is om op te staan. De slaaptrainer is ook te gebruiken als wekker en wordt geleverd met USB kabel voor het opladen.

  36,99

  29,59

 • Quick view

  Alecto BW-512 Flessenwarmer

  De Alecto BW-512 Flessenwarmer is geschikt voor zowel thuis als onderweg. De flessenwarmer warmt babyvoeding en (moedermelk) snel op (500W / 230V of 100W / 12V) en wordt geleverd inclusief een 12V auto adapter.
  29,99
 • Quick view

  Alecto BC-30 Babyweegschaal

  De Alecto BC-30 Babyweegschaal is een handige weegschaal waarmee je het groeiproces van je kindje van dag tot dag kan blijven volgen. Weegt zeer nauwkeurig en is geschikt tot maximaal 20 kilogram.

  74,99

  64,99

 • Quick view

  Alecto DBX-115 Babyfoon

  De Alecto DBX-115 is een eenvoudige babyfoon zonder uitgebreide opties zodat er een handige babyfoon overblijft. De Alecto DBX-115 Babyfoon werkt met Dect technologie en is daardoor 100% storingsvrij.
  39,99
 • Quick view

  Alecto DBX-125 Babyfoon

  De Alecto DBX-125 Babyfoon heeft alle eigenschappen die een babyfoon moet hebben. De babyfoon is handig in gebruik en geeft een helder geluid met minimale straling dankzij de Dect technologie.

  59,99

  49,-

27 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Vaderdag
Trustpilot