traphekje, klemhekje

Traphekjes

Jouw peuter ruikt totaal geen gevaar als het op de overloop kruipt. De kleine houdt zich alleen maar bezig met zijn ontdekkingstocht en vindt alles alleen maar interessant. Kijk uit dat het niet op een onbewaakt moment van de trap af rolt en plaats in het trapgat een traphekje!

Lees meer...

Diverse systemen

Er zijn verschillende soorten traphekjes en systeemhekken verkrijgbaar. Een hekje met een rolsysteem rolt op en 'verdwijnt' daarmee uit het zicht. Een traphekje dat je met schroeven in de muur boort is erg veilig en zeer geschikt voor intensief gebruik. Een klemhekje is ideaal voor wanneer je tijdelijk een traphekje nodig hebt, bijvoorbeeld voor bij de oppas. Houdt er rekening mee dat je vanwege veiligheidsredenen nooit een klemhekje bovenaan de trap gebruikt.

Verschillende materialen en diverse merken

Je hebt de keus uit traphekjes van allerlei materialen, zoals hout, metaal of stof. Vind je een oprolbaar traphekje handig of een traphekje dat je mee kunt nemen naar je vakantieadres? Je kunt het zo gek niet bedenken, of wij kunnen het voor jou regelen! Bij Babypark vind je traphekjes van diverse merken zoals Kidsriver, Geuther, Lindam, Lascal traphekjes en meer. Welk merk is jouw favoriet?

Lees minder...
26 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Kidsriver Felix Traphekje

  Het Kidsriver Felix Traphekje is in februari 2015 uitgeroepen tot beste koop door de Consumentenbond. Het traphekje is verstelbaar en geschikt voor een breedte van 63,5 tot 105,5 cm.

  39,95

  29,95

 • Quick view

  Lascal KiddyGuard Accent Traphekje

  De Lascal KiddyGuard Accent Traphekje is geschikt voor openingen van maximaal 100 cm. Het traphekje rolt op als je hem niet gebruikt en "verdwijnt" daardoor uit het zicht. Ideaal als je weinig ruimte hebt!

  129,-

  99,-

 • Quick view

  Noma Ikon Traphekje

  Met het Noma Ikon Traphekje bescherm jij je kindje tegen onveilige situaties. Het praktische traphekje wordt op een heel eenvoudige manier bevestigd en is geschikt voor alle openingen van 62-104 cm.
  89,-
 • Quick view

  Babydan Guard Me Traphekje

  Het BabyDan Guard Me Traphekje is ideaal voor kleine ruimtes en vouwt automatisch in als een harmonica. Het traphekje is zowel binnen als buiten het kozijn te monteren en voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.

  79,95

  69,95

 • Quick view

  BabyDan Premier Klemhekje

  Het BabyDan Premier Klemhekje is een ideaal hekje dat helemaal is aan te passen aan jouw wensen. Het klemhek is geschikt voor openingen van 73 - 93 cm en wordt eenvoudig bevestigd.
  54,95
 • Quick view

  BabyDan Avantgarde Klemhekje Naturel

  Het BabyDan Avantgarde Klemhekje voldoet aan de Europse veiligheidsnorm en is heel gebruiksvriendelijk. Het klemhek is gemakkelijk te bevestigen en kan met één hand open worden gemaakt.
  79,95
 • Quick view

  BabyDan FlexiFit Metal Traphekje Wit

  BabyDan FlexiFit Metal Traphekje is voor bijna iedere opening geschikt omdat het hekje zowel binnen als buiten het kozijn bevestigd kan worden. Het traphekje voldoet aan de Europese veiligheidsnorm en opent naar beide kanten.
  49,95
 • Quick view

  BabyDan Park-A-Kid

  De BabyDan Park-A-Kid kan zowel als box en als veiligheidshek gebruikt worden. De Park-A-Kid bestaat uit één deur en vier losse delen zodat je in totaal een lengte van 365 cm kunt overbruggen. Inclusief speelkleed.
  145,-
 • Quick view

  BabyDan Flex Systeemhek

  Met het BabyDan Flex Systeemhek bescherm je je kindje tegen gevaar. Dit multifunctionele hek is te gebruiken als traphek, deurhek of als afscherming van bijvoorbeeld de open haard.

  99,95

  79,49

 • Quick view

  BabyDan Flex Deur

  De BabyDan Flex Deur is een handige deuropening voor het BabyDan Flex systeemhek. Het deurtje is inclusief extra spijl 72 cm breed, eenvoudig te monteren en voldoet aan de Europese veiligheidseisen.
  56,-
 • Quick view

  BabyDan FlexiGate Traphekje Naturel

  Het BabyDan FlexiGate Traphekje Naturel kan zowel tussen als op het kozijn geschroefd kan worden. Het traphekje is stevig, verstelbaar en geschikt voor openingen van 61 tot 106 cm.

  64,95

  50,39

 • Quick view

  Europe Baby Twist Oprolbaar Traphekje

  Het Europe Baby Twist Oprolbaar Traphekje is veilig en geschikt voor iedere deuropening tot 105 cm. Het hekje rol je eenvoudig uit en weer in, neemt weinig ruimte in en is nauwelijks zichtbaar als je hem niet gebruikt.

  89,-

  64,95

 • Quick view

  Kidsriver Basic Traphekje

  Met het Kidsriver Basic Traphekje beveilig je jouw woning voor je kindje. Het metalen traphekje van Kidsriver is eenvoudig te installeren en geschikt voor deuropeningen van 61 tot 107 cm.

  39,95

  29,95

 • Quick view

  Europe Baby Elba Traphekje

  Het Europe Baby Elba Traphekje is geschikt voor openingen van 68 tot 102 cm en is verstelbaar in breedte. Het traphekje wordt bevestigd met schroeven (niet inbegrepen) en voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.

  59,-

  49,99

 • Beste uit de test
  Quick view

  A3 SafetyDoor Traphekje

  Het A3 SafetyDoor Traphekje is geschikt voor vrijwel alle deuropeningen en trappen (van 75,5 tot 116 cm breed) en is extra hoog, namelijk 85 cm gemeten vanaf de grond. Extra veilig voor je kindje dus!
  49,-
 • Quick view

  Lascal KiddyGuard Assure Traphekje Wit

  Het Lascal KiddyGuard Assure Traphekje Wit is voorzien van een ingenieus rolsysteem en neemt daardoor heel weinig ruimte in bij een trap of deur. Het traphekje is geschikt voor deuropeningen van maximaal 100 cm.

  99,95

  89,-

 • Quick view

  Lascal KiddyGuard Avant Traphekje

  Het Lascal KiddyGuard Avant traphekje is voorzien van een ingenieus rolsysteem en neemt daardoor heel weinig ruimte in. Het traphekje is geschikt voor deuropeningen van maximaal 120 cm.
  119,-
 • Quick view

  BabyDan Y-Spoel / Spindel

  Dankzij het BabyDan Y-Spoel / Spindel kan je nu eenvoudig het BabyDan Premier Klemhekje bevestigen tussen een muur en balustrade. De spoel is voorzien van een zacht plastic laagje en wordt geleverd per 2 stuks.
  12,-
 • Quick view

  Lascal KiddyGuard Avant Balustradekit Black

  Balustradekit bestaande uit 2 adapters. De Balustradekit laat toe om KiddyGuard Avant te bevestigen aan balustrades.
  29,95
 • Quick view

  Kidsriver Doorgate Deurhekje Black / Anthra

  Het Kidsriver Doorgate Deurhekje is veilig en geschikt voor iedere deuropening tot 110 cm. Het hekje rol je eenvoudig uit en weer in. Het hekje neemt weinig ruimte in en is hij nauwelijks zichtbaar als je hem niet gebruikt.

  69,99

  49,95

 • Quick view

  BabyDan Flex Verlengdeel

  Het BabyDan Flex Verlengdeel is ideaal voor het verlengen van de BabyDan Flex. Het verlengdeel is gemaakt van stevig en hoogwaardig materiaal. Je kunt het verlengdeel van BabyDan eenvoudig monteren.
  20,95
 • Quick view

  Babydan Guard Me Verlengstuk

  Met dit Babydan Guard Me Verlengstuk kan je het Babydan Guard Me Traphekje verlengen tot 113,5 cm. Het verlengstuk is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan op een eenvoudige manier gemonteerd worden.
  25,-
 • Quick view

  BabyDan Flex Muurbevestiging

  De BabyDan Flex Muurbevestiging is een handige montageset voor het BabyDan Flex Systeemhek. De montageset biedt de mogelijkheid om het systeemhek makkelijk en snel ergens anders in huis te plaatsen.
  17,95
 • Quick view

  BabyDan Flex Losse Spijl

  Met de BabyDan Flex Losse Spijl kan je de BabyDan Flex serie makkelijk uitbreiden. De losse spijl is verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk wit en zwart. De spijl is 75 cm hoog en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  2,95
26 Resultaten
 1. 1
 2. 2