traphekje, klemhekje

Lascal traphekjes

Ze zijn net even wat anders dan anderen, de traphekjes van Lascal. De neutrale kleuren staat goed in elke gang. Niet alleen het uiterlijk is een reden om voor een Lascal traphekje te kiezen, de traphekjes zijn ook nog eens erg praktisch in gebruik.

Lees meer...

Oprolbaar

Uniek aan de Lascal traphekjes is dat ze oprolbaar zijn. Gebruik je het traphekje niet, dan neemt hij nauwelijks ruimte in beslag. Ideaal voor mensen met een klein trapgat over een smalle overloop. Zo stoot je nooit meer je teen tegen een half openstaand hekje. Dat bespaart een hoop frustratie!

12 maanden garantie

Op alle Lascal traphekjes zit 12 maanden garantie, mits het product geregistreerd staat. Het registreren van jouw traphekje kan gemakkelijk via de website van Lascal en neemt slechts twee minuten in beslag. Voor niet geregistreerde traphekjes is de garantie slechts 3 maanden, dus het is aan te raden om dit wel te doen.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Lascal KiddyGuard Assure Traphekje Wit

    Het Lascal KiddyGuard Assure Traphekje Wit is voorzien van een ingenieus rolsysteem en neemt daardoor heel weinig ruimte in bij een trap of deur. Het traphekje is geschikt voor deuropeningen van maximaal 100 cm.

    99,95

    82,90

1 Resultaten
Trustpilot