traphekje, klemhekje

Noma traphekje

 

Op deze pagina vind je ons assortiment Noma traphekjes. Bij de producten vind je en uitgebreide productbeschrijving waar je alle specificaties over het desbetreffende Noma traphekje kunt vinden.

Lees meer...

 

Veiligheid in huis

Natuurlijk wil jij dat je kindje opgroeit in een veilig huis. Traphekjes helpen om de veiligheid in huis voor je kindje te vergroten. Je kindje kan niet in een ongezien moment de trap opklimmen of juist naar beneden proberen te gaan. Om ongelukken te voorkomen is een veilig Noma traphekje een musthave.

 

Bestel een Noma traphekje

De Noma traphekjes zijn niet alleen in onze megastores maar ook online via Babypark.nl te verkrijgen. Zo kun jij je bestelling plaatsen op het moment en de plaats waar het jou het handigst uitkomt. Het Noma traphekje van jouw keuze wordt zo snel mogelijk en gratis bij jou thuisbezorgd. Dat is handig winkelen!

Lees minder...
9 Resultaten
 • Quick view

  Noma Ikon Traphekje

  Met het Noma Ikon Traphekje bescherm jij je kindje tegen onveilige situaties. Het praktische traphekje wordt op een heel eenvoudige manier bevestigd en is geschikt voor alle openingen van 62-104 cm.
  89,-
 • Quick view

  Noma Uitschuifbaar Houten Traphekje Wit

  Het Noma Uitschuifbaar Houten Traphekje Wit is eenvoudig te installeren en sluit zacht met soft close. Het traphekje is geschikt voor openingen van 64-100 cm en kan in deur- en trapopeningen gebruikt worden.

  44,95

  39,90

 • Quick view

  Noma Extending Metal Gate Wit

  Het Noma Extending Metal Gate Traphekje is geschikt voor openingen van 62 - 102 cm. Het traphekje kan geopend worden in één of twee richtingen, heeft soft closing en voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.

  34,95

  29,90

 • Quick view

  Noma Easy Fit Klemhekje Wit

  Het Noma Easy Fit Klemhekje Wit heeft een stalen constructie en is geschikt voor openingen van 75-82 cm. Het klemhekje kan worden uitgebreid tot 138 cm breed met behulp van apart verkrijgbare verlengstukken.

  39,95

  34,95

 • Quick view

  Noma Modular 5-Panelen Hek

  Het Noma Modular 5-Panelen Hek Wit kan gebruikt worden als veiligheidshek of als roomdivider. Multifunctioneel dus! Het hek is geschikt voor openingen van 64 tot 315 cm en is voorzien van een deurtje.
  89,95
 • Quick view

  Noma Modular 3-Panelen Hek Wit

  Het Noma Modular 3-Panelen Hek Wit kan gebruikt worden als veiligheidshek of als roomdivider. Multifunctioneel dus! Het hek is geschikt voor openingen van 64 tot 315 cm en is voorzien van een deurtje.
  79,95
 • Quick view

  Noma Easy Fit Verlengstuk Wit 7 cm

  Met het Noma Easy Fit Verlengstuk Wit 7 cm kun je het Noma Easy Fit Klemhekje heel gemakkelijk verbreden naar de voor jou ideale breedte. Het verlengstuk is eenvoudig te bevestigen aan het Noma Easy Fit klemhekje.

  10,95

  9,99

 • Quick view

  Noma Easy Fit Verlengstuk Wit 28 cm

  Met het Noma Easy Fit Verlengstuk Wit 28 cm kun je het Noma Easy Fit Klemhekje heel gemakkelijk verbreden naar de voor jou ideale breedte. Het verlengstuk is eenvoudig te bevestigen aan het Noma Easy Fit klemhekje.

  19,95

  17,95

9 Resultaten