Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Traphek inklapbaar

Peuters gaan graag op ontdekkingstocht. Alles is nieuw en interessant maar potentieel ook gevaarlijk. Helaas is het besef van gevaar in tegenstelling tot de nieuwsgierigheid juist heel laag. Die combinatie kan voor vervelende situaties zorgen. Zo is een val van de trap in een onbewaakt ogenblik zo gebeurt. Om dit te voorkomen, kun je bij Babypark verschillende typen traphekjes aanschaffen om je peuter voor een val te behoeden. Voor wie het prettig vindt om het traphekje zoveel mogelijk uit het zicht te hebben, is een inklapbaar traphekje een goede keuze.

Lees meer...

Traphek inklapbaar als ruimtebesparende oplossing

Wanneer je niet continu een traphekje nodig hebt (bijvoorbeeld omdat je af en toe kleinkinderen te logeren hebt) dan kan een traphek dat inklapbaar/oprolbaar/inschuifbaar is, uitkomst bieden. Wanneer je het niet nodig hebt, kun je het hekje inklappen/oprollen/inschuiven zodat je vrije toegang hebt en het hekje amper meer zichtbaar is. Dergelijke hekjes zijn ook handig in kleine ruimtes. Wanneer je een hekje nodig hebt voor permanent gebruik en je vaak door het hekje moet, dan is een schroefhekje een veiligere keuze. Deze hekjes zijn beter berekend op intensief gebruik. Een andere optie is een klemhekje dat je onderaan de trap zet (door een drempel is het niet veilig om bovenaan het trapgat te plaatsen). Wil je een inklapbaar traphekje kopen en heb je nog vragen dan vind je in onze megastores een team van verkoopspecialisten die je alles kan vertellen over de verschillende systemen en installatiemethode. De hekjes zijn in een aantal verschillende kleuren en materialen te verkrijgen.

Inklapbaar traphekje kopen

Of je nu het inklapbaar traphekje nu online bestelt of ophaalt in een van onze megastores, je betaalt er altijd de laagste prijs voor dankzij onze laagsteprijsgarantie. Daarnaast rekenen we voor online bestellingen geen verzendkosten vanaf 20 euro. Verzending geschiedt nog dezelfde werkdag mits voor 23:59 uur besteld.

Lees minder...

Filters

Prijs
Materiaal traphekjes
Filteren

3 producten

Populariteit
  • Kidsriver Twist Oprolbaar Traphekje
    Adviesprijs 0,-
Filteren

3 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader