Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Traphekjes

Traphek grijs

Ook op het gebied van veiligheid heeft Babypark verschillende artikelen ter bescherming van je kindje. Zo vind je in ons assortiment een uitgebreide keuze aan traphekjes. Kinderen gaan graag op onderzoek uit maar herkennen vaak nog niet de risico’s waardoor ze het gevaar van hun handelen niet inzien. De trap kan zo’n gevaar vormen en met een traphekje kun je dat gevaar gelukkig tegengaan. We hebben verschillende kleuren beschikbaar dus ook wanneer je een traphek in grijs wenst dat past bij de rest van het interieur, kun je bij Babypark terecht.

Lees meer...

Assortiment traphekje grijs

Bij Babypark hebben we verschillende soorten hekjes beschikbaar. Je kunt de toegang tot de trap afzetten met een systeemhek of een traphek in het trapgat plaatsen. Er zijn klemhekjes waarbij je niet hoeft te boren, je plaats het aan de onderkant van de trap (door een drempel kun je ze beter niet bovenaan een trap plaatsen omdat je erover zou kunnen struikelen). Voor wie niet vaak een hekje nodig heeft of het gewoon graag uit het zicht houdt, is er ook het rolhekje. Dit type kan opgerold worden waardoor het veel minder in het zicht is en je een vrije doorgang hebt wanneer het is opgerold. De meest veilige hekjes zijn echter de schroefhekjes die door de schroefconstructie zeer geschikt zijn voor intensief gebruik. Zo hebben we daarin een traphekje in grijs waarbij je het door twee eenvoudige handelingen kunt openen. Eenvoudig voor volwassenen maar de twee handelingen zijn veel lastiger voor een kind om die, al dan niet per ongeluk, goed uit te voeren.

Traphekjes in grijs bestellen

Weet je niet goed welk hekje voor jouw situatie geschikt is of wil je ze eens bekijken met advies van onze verkoopspecialisten? Kom dan eens langs in een van onze megastores. Online bestellen van traphekjes in grijs kan uiteraard ook. Doe je dat voor 23:59 uur dan verzenden we het nog dezelfde werkdag. Alle bestellingen met een bestelwaarde vanaf 20 euro versturen we gratis.

Lees minder...
Filteren

1 product

Populariteit
  • Noma Ikon Traphekje
    85,- Adviesprijs 0,-
  • Filteren

    1 product

    Populariteit
    Oval loader