Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Traphekjes

Puck traphekjes

Dankzij een Puck traphekje kun je je kindje afschermen voor de gevaarlijke trap of een ruimte waarin je kindje beter niet kan komen. Meestal is een Puck traphekje geschikt voor een opening van 60 - 97 cm. Vaak kan het traphekje eenvoudig tussen de opening geklemd worden. Traphekjes van Puck zijn goedgekeurd volgens de Europese veiligheidsnormering EN 1930:2011.

Lees meer...

Het materiaal van een Puck traphekje

Puck traphekjes zijn gemaakt van stevig materiaal. De meeste Puck traphekjes zijn van metaal. Lees voor meer informatie de uitgebreide productbeschrijving bij het betreffende Puck traphekje op onze website.

Over Puck

Dankzij de moderne vormgeving, passen Puck artikelen in vrijwel elk hedendaags interieur. Puck artikelen hebben geen overbodige functies die je toch niet gebruikt. Hierdoor kan de prijs van Puck artikelen laag blijven. Naast traphekjes, verkopen wij allerlei babyartikelen van Puck, waaronder buggy’s, autostoeltjes, badjes, kinderstoelen, matrassen en tassenhaken. Deze laatste zijn ook een aanrader. Met een tassenhaak maak je gemakkelijk een tas aan de buggy vast, zodat je deze niet hoeft vast te houden. Bekijk zeker ook eens ons complete assortiment van Puck! De artikelen zijn van goede kwaliteit en scherp geprijsd. Een aanrader is bijvoorbeeld een Puck kinderstoel. Deze stoel is licht van gewicht en gemakkelijk in te klappen, zodat je deze heel gemakkelijk ergens mee naartoe neemt. Puck traphekjes en andere artikelen zijn online te bestellen via Babypark.nl. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie, waardoor je zeker weet dat je niet teveel betaalt voor Puck traphekjes. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij het Puck traphekje zo snel mogelijk thuisgestuurd krijgt. Als wij jouw online order hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een leverdatum af te spreken.

Lees minder...
Filteren

1 product

Populariteit
  • Puck Traphekje
    27,99 Adviesprijs 0,-
  • Filteren

    1 product

    Populariteit
    Oval loader