traphekje, klemhekje

Europe Baby traphekjes

Voorkom dat je kindje van de trap valt. Koop een Europe Baby traphekje. Op deze pagina vind je ons actuele aanbod Europe Baby traphekjes. De traphekjes zijn eenvoudig te monteren in de trapopening. Veel Europe Baby traphekjes zijn verstelbaar, zodat je ze precies kunt aanpassen aan de trapopening. Lees meer...

Europe Baby traphekjes zijn veilig

De veiligheid van je kindje heeft Europe Baby hoog in het vaandel staan. Europe Baby traphekjes zijn dan ook heel veilig. Ze voldoen aan de Europese veiligheidsnormering. Kijk voor de veiligheid ook tot welke leeftijd de traphekjes te gebruiken zijn. Veel Europe Baby traphekjes zijn bedoeld voor kinderen tot de leeftijd van twee jaar.

Europe Baby traphekjes zijn gebruiksvriendelijk

Europe Baby traphekjes zijn gemakkelijk in gebruik. Het monteren is eenvoudig. Veel Europe Baby traphekjes zijn eenvoudige schroefhekjes. Over het algemeen worden Europe Baby traphekjes geleverd inclusief de benodigde schroeven.Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Europe Baby Basic Traphekje

  Met het Europe Baby Basic Traphekje beveilig je jouw woning voor je kindje. Het metalen traphekje van Europe Baby is eenvoudig te installeren en geschikt voor deuropeningen van 61 tot 107 cm.

  39,95

  26,50

 • Quick view

  Europe Baby Felix Traphekje

  Met het Europe Baby Felix Traphekje beveilig je gemakkelijk jouw woning voor je kindje. Het houten traphekje van Kidsriver Felix Traphekje is eenvoudig te installeren en geschikt voor deuropeningen van 63,5 - 105,5 cm.

  39,95

  29,99

 • Quick view

  Europe Baby Twist Oprolbaar Traphekje

  Het Europe Baby Twist Oprolbaar Traphekje is veilig en geschikt voor iedere deuropening tot 105 cm. Het hekje rol je eenvoudig uit en weer in, neemt weinig ruimte in en is nauwelijks zichtbaar als je hem niet gebruikt.

  89,-

  59,-

3 Resultaten