Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Traphekjes

Traphekje wit

Kinderen gaan graag onverschrokken op ontdekkingstocht door het huis en komen daardoor soms voor gevaren te staan. Het trapgat is zo’n gevaar. Gelukkig kun je er met een traphekje voor zorgen dat je kindje niet in een onbewaakt ogenblik van de trap valt. Zoek je bijvoorbeeld een traphek in wit dan hebben we daar verschillende opties voor. Voor elk systeem geldt dat het trapje is geproduceerd door een gerenommeerd merk zodat het van hoogwaardige kwaliteit is. Daarbij zorgt onze laagsteprijsgarantie ervoor dat je er nooit teveel voor betaalt. Welk systeem de beste keuze is, hangt af van jouw situatie. Bekijk ons assortiment voor de mogelijkheden.

Lees meer...

Assortiment traphekjes wit

Met systeemhekjes kun je een hekje plaatsen waar je wilt om een bepaald gedeelte af te schermen. Je plaatst dit niet in het trapgat zoals de andere oplossingen maar je schermt het gedeelte met trapgat af. Je kunt het hekje dan ook weer eenvoudig opbergen als het niet nodig is. Voor een oppas die liever geen traphek in het zicht heeft maar wel de veiligheid wilt, kan ook kiezen voor een rolhekje dat opgerold uit het zicht is. Ook handig voor kleine ruimtes. Een klemhekje is ook handig voor een oppas of voor op vakantie. Je plaatst dit onderaan de trap. Doordat het een drempel heeft, kan het gevaarlijk zijn het bovenaan een trap te plaatsen. Je voorkomt met dit hekje dat je kind überhaupt naar boven kan. Een klemhekje is handig wanneer je een snelle oplossing wilt zonder gaten te hoeven boren. Dat is wel nodig bij een schroefhekje maar het biedt daarmee ook de meeste veiligheid en is geschikt voor intensief gebruik. Je hebt ook de meeste keuze in materialen en kunt de breedte preciezer afstellen. Ben je niet geheel zeker welk traphek in wit het beste is in jouw situatie? Kom dan naar een van onze megastores en leg het voor aan onze verkoopspecialisten.

Online bestellen traphekje wit

Heb je op basis van het aanbod traphekjes in wit een hekje gevonden dat aan jouw eisen voldoet? Dan kun je het eenvoudig direct uit onze webshop bestellen. Mits op voorraad en voor 23:59 uur besteld, kunnen we het nog dezelfde werkdag verzenden. Verzending vanaf 20 euro is bij Babypark kosteloos.

Lees minder...

Filters

Prijs
Materiaal traphekjes
Filteren

10 producten

Populariteit
 • Kidsriver Twist Oprolbaar Traphekje
  54,99 Adviesprijs 0,-
 • Kidsriver Luca Traphekje
  49,99 Adviesprijs 0,-
 • Kidsriver Basic Traphekje
  31,99 Adviesprijs 0,-
 • Puck Traphekje
  27,99 Adviesprijs 0,-
 • Kidsriver Felix II Traphekje
  29,99 Adviesprijs 0,-
 • fenss Safetydoor Traphekje
  69,99 Adviesprijs 0,-
 • Noma Easy Fit Klemhekje
  38,24 Adviesprijs 0,-
 • Noma Uitschuifbaar Houten Traphekje
  39,- Adviesprijs 0,-
 • Noma Extending Metalen Traphekje
  39,95 Adviesprijs 0,-
 • Noma Modular 3-Panelen Hek
  88,40 Adviesprijs 0,-
 • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
Filteren

10 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader