traphekje, klemhekje

Traphekje wit

Kinderen gaan graag onverschrokken op ontdekkingstocht door het huis en komen daardoor soms voor gevaren te staan. Het trapgat is zo’n gevaar. Gelukkig kun je er met een traphekje voor zorgen dat je kindje niet in een onbewaakt ogenblik van de trap valt. Zoek je bijvoorbeeld een traphek in wit dan hebben we daar verschillende opties voor. Voor elk systeem geldt dat het trapje is geproduceerd door een gerenommeerd merk zodat het van hoogwaardige kwaliteit is. Daarbij zorgt onze laagsteprijsgarantie ervoor dat je er nooit teveel voor betaalt. Welk systeem de beste keuze is, hangt af van jouw situatie. Bekijk ons assortiment voor de mogelijkheden.

Lees meer...

Assortiment traphekjes wit

Met systeemhekjes kun je een hekje plaatsen waar je wilt om een bepaald gedeelte af te schermen. Je plaatst dit niet in het trapgat zoals de andere oplossingen maar je schermt het gedeelte met trapgat af. Je kunt het hekje dan ook weer eenvoudig opbergen als het niet nodig is. Voor een oppas die liever geen traphek in het zicht heeft maar wel de veiligheid wilt, kan ook kiezen voor een rolhekje dat opgerold uit het zicht is. Ook handig voor kleine ruimtes. Een klemhekje is ook handig voor een oppas of voor op vakantie. Je plaatst dit onderaan de trap. Doordat het een drempel heeft, kan het gevaarlijk zijn het bovenaan een trap te plaatsen. Je voorkomt met dit hekje dat je kind überhaupt naar boven kan. Een klemhekje is handig wanneer je een snelle oplossing wilt zonder gaten te hoeven boren. Dat is wel nodig bij een schroefhekje maar het biedt daarmee ook de meeste veiligheid en is geschikt voor intensief gebruik. Je hebt ook de meeste keuze in materialen en kunt de breedte preciezer afstellen. Ben je niet geheel zeker welk traphek in wit het beste is in jouw situatie? Kom dan naar een van onze megastores en leg het voor aan onze verkoopspecialisten.

Online bestellen traphekje wit

Heb je op basis van het aanbod traphekjes in wit een hekje gevonden dat aan jouw eisen voldoet? Dan kun je het eenvoudig direct uit onze webshop bestellen. Mits op voorraad en voor 23:59 uur besteld, kunnen we het nog dezelfde werkdag verzenden. Verzending vanaf 20 euro is bij Babypark kosteloos.

Lees minder...
12 Resultaten
 • 15% korting
  Quick view

  Kidsriver Felix Traphekje

  Met het Kidsriver Felix Traphekje beveilig je gemakkelijk jouw woning voor je kindje. Het houten traphekje van Kidsriver Felix Traphekje is eenvoudig te installeren en geschikt voor deuropeningen van 63,5 - 105,5 cm.

  39,95

  33,99

 • 15% korting
  Quick view

  Kidsriver Twist Oprolbaar Traphekje

  Het Kidsriver Twist Oprolbaar Traphekje is veilig en geschikt voor iedere deuropening tot 105 cm. Het hekje rol je eenvoudig uit en weer in, neemt weinig ruimte in en is nauwelijks zichtbaar als je hem niet gebruikt.

  89,-

  46,74

 • Quick view

  Babydan Guard Me Traphekje

  Het BabyDan Guard Me Traphekje is ideaal voor kleine ruimtes en vouwt automatisch in als een harmonica. Het traphekje is zowel binnen als buiten het kozijn te monteren en voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.
  89,-
 • Beste uit de test
  Quick view

  A3 SafetyDoor Traphekje

  Het A3 SafetyDoor Traphekje is geschikt voor vrijwel alle deuropeningen en trappen (van 75,5 tot 116 cm breed) en is extra hoog, namelijk 85 cm gemeten vanaf de grond. Extra veilig voor je kindje dus!

  Normale prijs: 78,99

  Special Price 67,96

 • Quick view

  Lascal KiddyGuard Assure Traphekje Wit

  Het Lascal KiddyGuard Assure Traphekje Wit is voorzien van een ingenieus rolsysteem en neemt daardoor heel weinig ruimte in bij een trap of deur. Het traphekje is geschikt voor deuropeningen van maximaal 100 cm.

  99,95

  82,90

 • Quick view

  Noma Extending Metalen Traphekje

  Het Noma Extending Metalen Traphekje is geschikt voor openingen van 62 - 102 cm. Het traphekje kan geopend worden in één of twee richtingen, heeft soft closing en voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.
  39,-
 • 15% korting
  Quick view

  Kidsriver Felix II Traphekje

  Het Kidsriver Felix II Traphekje is geschikt voor openingen van 63,5 - 103,5 cm. Daarnaast is het Felix II traphekje verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: Zwart, Wit en Natural. Praktisch in gebruik.

  43,99

  29,74

 • Quick view

  Noma Modular 3-Panelen Hek

  Het praktische Noma Modular 3-Panelen Hek kan gebruikt worden als veiligheidshek of als roomdivider. Multifunctioneel dus! Het hek is geschikt voor openingen van 64 tot 197,50 cm en is voorzien van een deurtje.

  99,95

  95,-

 • Quick view

  Puck Traphekje

  Met het Puck Traphekje beveilig je gemakkelijk jouw woning voor je kindje en zorg je voor een veilige omgeving. Het metalen traphekje is eenvoudig te installeren en geschikt voor deuropeningen van 60 - 97 cm.
  34,99
 • Quick view

  Noma Easy Fit Klemhekje

  Het Noma Easy Fit Klemhekje heeft een stevige constructie en kan gemakkelijk met één hand worden geopend. Het klemhekje kan zowel één als twee kanten op geopend worden en kan hierdoor zowel in deuropeningen als trapopeningen gebruikt worden.

  Normale prijs: 44,95

  Special Price 39,99

 • Quick view

  Noma Uitschuifbaar Houten Traphekje

  Het Noma Uitschuifbaar Houten Traphekje is eenvoudig te installeren en sluit zacht met soft close. Het traphekje is geschikt voor openingen van 64-100 cm en kan in deur- en trapopeningen gebruikt worden.

  Normale prijs: 41,35

  Special Price 39,96

 • 15% korting
  Quick view

  Kidsriver Basic Traphekje

  Met het Kidsriver Basic Traphekje beveilig je jouw woning voor je kindje. Het metalen traphekje van Kidsriver is eenvoudig te installeren en geschikt voor deuropeningen van 61 tot 107 cm.

  39,95

  28,04

12 Resultaten
Vaderdag
Trustpilot