Traphek voor kinderen

Bij opgroeien hoort het ontdekken van je omgeving maar wanneer je nog een kind bent, overzie je vaak niet de gevaren die daarbij gepaard kunnen gaan. Stopcontacten, scherpe voorwerpen, schoonmaakmiddelen maar ook het trapgat vormen bekende gevaren voor kinderen. Bij Babypark kun je terecht voor een traphek voor kinderen zodat je jouw peuter kunt behoeden voor een val. Wij hebben verschillende systemen beschikbaar in onze webshop en megastores. Bekijk welk systeem het beste in jouw situatie past en koop het kinder traphekje tegen de laagste prijs van Nederland dankzij onze laagsteprijsgarantie.

Lees meer...

Type kinder traphekjes

Afhankelijk van je thuissituatie en wensen is het ene systeem beter geschikt dan het andere. Bij Babypark kun je bijvoorbeeld terecht voor systeemhekjes, rolhekjes, klemhekjes en schroefhekjes. Met een systeemhek kun je een stukje kamer afzetten, bijvoorbeeld het trapgat zodat je kindje daar helemaal niet kan komen. Heb je weinig ruimte en wil je graag iets dat uit het zicht is wanneer het niet nodig is, dan is een rol- of schuifhekje ideaal. Handig voor bij opa en oma die het enkel gebruiken wanneer kleinkind komt logeren. Klemhekjes zijn hekjes die je onderaan de trap zet om de toegang tot de trap te belemmeren. Omdat het een drempel heeft, is het niet geschikt om bovenaan te plaatsen (struikelgebaar). Je hoeft voor een klem traphek voor je kind niet te boren en je kunt het ook meenemen op vakantie. Voor de veiligste optie die tevens het beste geschikt is voor intensief gebruik, kies je voor een schroefhekje. Je dient dan wel gaten te boren voor de schroeven maar dan heb je wel de stevigste en veiligste optie in je woning.

Bestellen traphek voor kinderen

Met welk traphek je jouw kind ook wilt behouden voor een val; je bestelt het eenvoudig via onze webshop. Bestel je voor 23:59 uur dan verzenden we het nog dezelfde werkdag. Verzending vanaf 20 euro is kosteloos. Je kunt ook langs komen in een van onze megastores om de traphekjes met eigen ogen te zien en uitleg te krijgen over de werking en montage. Een overzicht van onze vestigingen vind je op de website.

Lees minder...
13 Resultaten
 • Quick view

  Noma Modular 3-Panelen Hek

  Het praktische Noma Modular 3-Panelen Hek kan gebruikt worden als veiligheidshek of als roomdivider. Multifunctioneel dus! Het hek is geschikt voor openingen van 64 tot 197,50 cm en is voorzien van een deurtje.

  99,95

  95,-

 • Quick view

  Kidsriver Felix II Traphekje

  Het Kidsriver Felix II Traphekje is geschikt voor openingen van 63,5 - 103,5 cm. Daarnaast is het Felix II traphekje verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: Zwart, Wit en Natural. Praktisch in gebruik.

  43,99

  39,99

 • Quick view

  Kidsriver Yara Oprolbaar Traphekje Zwart

  Het Kidsriver Yara Oprolbaar Traphekje Zwart is extra veilig. Het hekje is eenvoudig in gebruik, neemt weinig ruimte in en is nauwelijks zichtbaar als je hem niet gebruikt. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  109,-

  79,99

 • Quick view

  Kidsriver Twist Oprolbaar Traphekje

  Het Kidsriver Twist Oprolbaar Traphekje is veilig en geschikt voor iedere deuropening tot 105 cm. Het hekje rol je eenvoudig uit en weer in, neemt weinig ruimte in en is nauwelijks zichtbaar als je hem niet gebruikt.

  89,-

  54,99

 • Quick view

  Puck Traphekje

  Met het Puck Traphekje beveilig je gemakkelijk jouw woning voor je kindje en zorg je voor een veilige omgeving. Het metalen traphekje is eenvoudig te installeren en geschikt voor deuropeningen van 60 - 97 cm.
  34,99
 • Quick view

  Kidsriver Basic Traphekje

  Met het Kidsriver Basic Traphekje beveilig je jouw woning voor je kindje. Het metalen traphekje van Kidsriver is eenvoudig te installeren en geschikt voor deuropeningen van 61 tot 107 cm.

  39,95

  32,99

 • Quick view

  Noma Ikon Traphekje

  Met het Noma Ikon Traphekje bescherm jij je kindje tegen onveilige situaties. Het praktische traphekje wordt op een heel eenvoudige manier bevestigd en is geschikt voor alle openingen van 62-104 cm.
  79,95
 • Quick view

  Noma Easy Fit Klemhekje

  Het Noma Easy Fit Klemhekje heeft een stevige constructie en kan gemakkelijk met één hand worden geopend. Het klemhekje kan zowel één als twee kanten op geopend worden en kan hierdoor zowel in deuropeningen als trapopeningen gebruikt worden.

  Normale prijs: 44,95

  Special Price 41,95

 • Quick view

  Kidsriver Luca Traphekje

  Met het Kidsriver Luca Traphekje beveilig je gemakkelijk jouw woning voor je kindje. Het metalen traphekje van Kidsriver is eenvoudig te installeren en geschikt voor deuropeningen van 75 tot 102 cm.
  59,99
 • Quick view

  Babydan Guard Me Traphekje

  Het BabyDan Guard Me Traphekje is ideaal voor kleine ruimtes en vouwt automatisch in als een harmonica. Het traphekje is zowel binnen als buiten het kozijn te monteren en voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.

  89,-

  65,95

 • Quick view

  Yrda SafetyDoor Traphekje

  Het Yrda SafetyDoor Traphekje is geschikt voor vrijwel alle deuropeningen en trappen (van 75,5 tot 116 cm breed) en is extra hoog, namelijk 85 cm gemeten vanaf de grond. Extra veilig voor je kindje dus!

  Normale prijs: 78,99

  Special Price 72,21

 • Quick view

  Noma Uitschuifbaar Houten Traphekje

  Het Noma Uitschuifbaar Houten Traphekje is eenvoudig te installeren en sluit zacht met soft close. Het traphekje is geschikt voor openingen van 64-100 cm en kan in deur- en trapopeningen gebruikt worden.
  42,46
 • Quick view

  Kidsriver Connect Safety Veiligheidshek Zwart

  Met het Kidsriver Connect Safety Veiligheidshek Zwart beveilig je jouw woning voor je kindje. Het metalen traphekje van Kidsriver is multifunctioneel en is eenvoudig te openen, terwijl je je kindje op de arm hebt.

  99,99

  89,99

13 Resultaten
Trustpilot