traphekje, klemhekje

Kidsriver traphekje

 

De traphekjes van Kidsriver zijn zeer veilig en ook nog eens praktisch in gebruik. Precies de combinatie waar jij naar op zoek bent! Met een Kidsriver traphekje hoef je geen zorgen meer te maken om de veiligheid van je kindje in de buurt van een trap.

Lees meer...

 

Veilig

Met een traphekje voorkom je dat je kindje in een onbewaakt ogenblik de trap op klautert zonder dat jij het in de gaten hebt. En als je kindje boven is kan het niet zelf naar beneden gaan. Het is dus aan te raden om zowel onder als boven aan de trap een traphekje te plaatsen.

 

Praktisch in gebruik

Een Kidsriver traphekje kun je op verschillende manieren bevestigen. Voor sommige modellen heb je schroeven nodig en andere klem je eenvoudig tussen de muur en de trap in. Hierbij komt geen schroef aan te pas en daarmee voorkom je blijvende beschadigingen. Een Kidsriver traphekje dat met schroeven bevestigd is fungeert als een deurtje en is praktisch in dagelijks gebruik. Aan jou de keus!

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Kidsriver Felix Traphekje

  Het Kidsriver Felix Traphekje is in februari 2015 uitgeroepen tot beste koop door de Consumentenbond. Het traphekje is verstelbaar en geschikt voor een breedte van 63,5 tot 105,5 cm.

  39,95

  29,95

 • Quick view

  Kidsriver Basic Traphekje

  Met het Kidsriver Basic Traphekje beveilig je jouw woning voor je kindje. Het metalen traphekje van Kidsriver is eenvoudig te installeren en geschikt voor deuropeningen van 61 tot 107 cm.

  39,95

  29,95

 • Quick view

  Kidsriver Doorgate Deurhekje Black / Anthra

  Het Kidsriver Doorgate Deurhekje is veilig en geschikt voor iedere deuropening tot 110 cm. Het hekje rol je eenvoudig uit en weer in. Het hekje neemt weinig ruimte in en is hij nauwelijks zichtbaar als je hem niet gebruikt.

  69,99

  49,95

3 Resultaten