traphekje, klemhekje

Kidsriver traphekje

De traphekjes van Kidsriver zijn zeer veilig en ook nog eens praktisch in gebruik. Precies de combinatie waar jij naar op zoek bent! Met een Kidsriver traphekje hoef je geen zorgen meer te maken om de veiligheid van je kindje in de buurt van een trap.

Lees meer...

Veilig

Met een traphekje voorkom je dat je kindje in een onbewaakt ogenblik de trap op klautert zonder dat jij het in de gaten hebt. En als je kindje boven is kan het niet zelf naar beneden gaan. Het is dus aan te raden om zowel onder als boven aan de trap een traphekje te plaatsen.

Praktisch in gebruik

Een Kidsriver traphekje kun je op verschillende manieren bevestigen. Voor sommige modellen heb je schroeven nodig en andere klem je eenvoudig tussen de muur en de trap in. Hierbij komt geen schroef aan te pas en daarmee voorkom je blijvende beschadigingen. Een Kidsriver traphekje dat met schroeven bevestigd is fungeert als een deurtje en is praktisch in dagelijks gebruik. Aan jou de keus!

Lees minder...
7 Resultaten
 • Bestseller!
  Quick view

  Kidsriver Luca Traphekje

  Met het Kidsriver Luca Traphekje beveilig je gemakkelijk jouw woning voor je kindje. Het metalen traphekje van Kidsriver is eenvoudig te installeren en geschikt voor deuropeningen van 75 tot 102 cm.

  54,99

  50,99

 • Quick view

  Kidsriver Basic Traphekje

  Met het Kidsriver Basic Traphekje beveilig je jouw woning voor je kindje. Het metalen traphekje van Kidsriver is eenvoudig te installeren en geschikt voor deuropeningen van 61 tot 107 cm.

  39,95

  28,04

 • Quick view

  Kidsriver Felix Traphekje

  Met het Kidsriver Felix Traphekje beveilig je gemakkelijk jouw woning voor je kindje. Het houten traphekje van Kidsriver Felix Traphekje is eenvoudig te installeren en geschikt voor deuropeningen van 63,5 - 105,5 cm.

  39,95

  33,99

 • Quick view

  Kidsriver Twist Oprolbaar Traphekje

  Het Kidsriver Twist Oprolbaar Traphekje is veilig en geschikt voor iedere deuropening tot 105 cm. Het hekje rol je eenvoudig uit en weer in, neemt weinig ruimte in en is nauwelijks zichtbaar als je hem niet gebruikt.

  89,-

  46,74

 • Nieuw!
  Quick view

  Kidsriver Felix II Traphekje

  Het Kidsriver Felix II Traphekje is geschikt voor openingen van 63,5 - 103,5 cm. Daarnaast is het Felix II traphekje verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: Zwart, Wit en Natural. Praktisch in gebruik.

  43,99

  29,74

 • Quick view

  Kidsriver Yara Oprolbaar Traphekje Zwart

  Het Kidsriver Yara Oprolbaar Traphekje Zwart is extra veilig. Het hekje is eenvoudig in gebruik, neemt weinig ruimte in en is nauwelijks zichtbaar als je hem niet gebruikt. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  109,-

  84,15

 • Quick view

  Kidsriver Connect Safety Veiligheidshek Zwart

  Met het Kidsriver Connect Safety Veiligheidshek Zwart beveilig je jouw woning voor je kindje. Het metalen traphekje van Kidsriver is multifunctioneel en is eenvoudig te openen, terwijl je je kindje op de arm hebt.

  99,99

  76,49

7 Resultaten
Vaderdag
Trustpilot