39 Resultaten
 1. Go to start
 2. Vorige
 3. 1
 4. 2
 5. Go to end
 • Quick view Titaniumbaby Veiligheidstuigje Met Looplijn

  Titaniumbaby Veiligheidstuigje Met Looplijn

  Uit voorraad leverbaar
  6,99
 • Quick view Childhome Bedhek

  Childhome Bedhek

  Uit voorraad leverbaar
  45,-
 • Quick view BabyDan Flex Park

  BabyDan Park-A-Kid

  Uit voorraad leverbaar
  152,-
39 Resultaten
 1. Go to start
 2. Vorige
 3. 1
 4. 2
 5. Go to end

Veiligheid in huis

 

Maak je huis kindveilig met de producten op deze pagina. Voorkom dat je kindje de vingers in een stopcontact steekt, met de vingers bekneld raakt tussen een kastdeurtje, medicijnen uit een lade haalt of zich bezeert aan de hoek van de tafel. Het huis zit vol gevaren. Gelukkig valt er iets aan te doen. Hieronder lees je wat je zoal aan de veiligheid in huis kunt doen.

 

Stopcontactbeveiliging

Zorg je ervoor dat je kindje niet bij een stopcontact kan komen, dan vergroot dit de veiligheid in huis aanzienlijk. Misschien is de stopcontactbeveiliger nog wel de meest bekende maatregel voor meer veiligheid in huis. Je bevestigt deze aan het stopcontact met behulp van dubbelzijdig plakband.

 

Beveiligers van laden en deuren

Om te voorkomen dat je kindje met de vingers tussen een kastdeurtje komt, plaats je in het kastje veiligheidshaakjes. Kastjes en laden met gevaarlijke spullen als medicijnen en schoonmaakmiddelen, maak je dicht met een dubbeldeurslot, een ladeklem of een magneetslot. Zo kan je kindje de lade of deur niet openmaken. Bekijk deze pagina voor nog meer maatregelen voor meer veiligheid in huis.