Veiligheid in huis

Maak je huis kindveilig met de producten op deze pagina. Voorkom dat je kindje de vingers in een stopcontact steekt, met de vingers bekneld raakt tussen een kastdeurtje, medicijnen uit een lade haalt of zich bezeert aan de hoek van de tafel. Het huis zit vol gevaren. Gelukkig valt er iets aan te doen!

Lees meer...

Stopcontactbeveiliging

Zorg je ervoor dat je kindje niet bij een stopcontact kan komen, dan vergroot dit de veiligheid in huis aanzienlijk. Misschien is de stopcontactbeveiliger nog wel de meest bekende maatregel voor meer veiligheid in huis. Je bevestigt deze aan het stopcontact met behulp van dubbelzijdig plakband.

Beveiligers van laden en deuren

Om te voorkomen dat je kindje met de vingers tussen een kastdeurtje komt, plaats je in het kastje veiligheidshaakjes. Kastjes en laden met gevaarlijke spullen als medicijnen en schoonmaakmiddelen, maak je dicht met een dubbeldeurslot, een ladeklem of een magneetslot. Zo kan je kindje de lade of deur niet openmaken. Bekijk deze pagina voor nog meer maatregelen voor meer veiligheid in huis.

Lees minder...
47 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Safety 1st Ladeklem 7 Stuks

  Met deze ladeklemmen van Safety 1st kunnen kinderen geen lades of kasten open maken.
  3,99
 • Quick view

  Safety 1st Multifunctionele Klem

  De multifunctionele klem van Safety 1st is ideaal voor deuren van elektrisch huishoudelijke apparaten zoals een koelkast, diepvriezer, magnetronoven, vaatwasser en droogtrommel.
  4,99
 • Quick view

  Safety 1st Flexibele Kastdeurklem

  Deze kastdeurklem van Safety 1st bevestigt de correcte bevestiging van het product door middel van een groen en rood teken.

  3,99

  3,25

 • Quick view

  Safety 1st Hoekbeschermers 4 Stuks

  Ideale hoekbeschermers van Safety 1st die gemaakt zijn van doorschijnend materiaal, zodat deze passen in elk interieur.

  2,99

  2,13

 • Quick view

  Reer DesignLine Multifunctioneel Slot Antraciet

  Met het Reer DesignLine Multifunctioneel Slot Antraciet kun je onder andere deuren en lades blokkeren voor je kindje. Het slot is voor volwassenen eenvoudig te openen maar voor kinderen is dit te ingewikkeld.
  10,99
 • Quick view

  Nedis Wi-Fi Smart Bewegingssensor

  Dankzij de Nedis Wi-Fi Smart Bewegingssensor kun je apparaten automatisch laten inschakelen als iemand de kamer binnenkomt. De sensor is eenvoudig te installeren en te bedienen via je telefoon of tablet.

  29,99

  18,95

 • Quick view

  Nedis Wi-Fi Smart Outdoor IP-Camera Full HD

  De Nedis Wi-Fi Smart Outdoor IP-Camera Full HD wordt geactiveerd door geluid of beweging. Dankzij de Full HD-resolutie en nachtzichtmodus heb je scherp beeld. De camera is waterdicht en heeft een flexibel design.
  79,99
 • Quick view

  Jippies Wall Saver

  Dankzij de Jippies Wall Saver zijn beschadigingen aan de muur bij een klemhekje verleden tijd. De Wall Saver is geschikt voor alle soorten klemhekjes en de anti slip zorgt ervoor dat het hekje niet verschuift.

  10,90

  9,45

 • Quick view

  Alpine Muffy Gehoorbeschermer

  De Alpine Muffy Gehoorbeschermer is een handig item dat het gehoor van je kindje beschermt tegen harde geluiden. De gehoorbeschermer is geschikt van 5 tot 12 jaar en wordt geleverd inclusief een Protect&Go opbergzakje.

  24,95

  22,50

 • Quick view

  Safety 1st Stopcontactbeschermers Met Sleutel 12 Stuks

  Met de handige Safety 1st Stopcontactbeschermers Met Sleutel 12 Stuks creeër je een veilige omgeving voor je kindje. Het zorgt ervoor dat je kindje geen vingers of objecten in het stopcontact kan steken.
  2,99
 • Quick view

  Reer Ronde Hoekbeschermers Wit

  De Reer Ronde Hoekbeschermers Wit zijn eenvoudig te bevestigen met behulp van tape. De hoekjes worden geleverd als set van 4 stuks en laten geen plakresten achter. Handig voor tafels, kasten of vensterbanken.

  6,99

  5,69

 • Quick view

  Reer DesignLine Hoekbeschermers Antraciet

  De Reer DesignLine Hoekbeschermers Antraciet zijn zacht van buiten en hard van binnen en worden bevestigd met speciaal tape dat geen resten achterlaat. Deze hoekbeschermers zijn geschikt voor dunne tafelbladen.

  8,49

  6,50

 • Quick view

  Atelier Pierre Dame Blanche Groot Nachtlampje

  Met het Atelier Pierre Dame Blanche Groot Nachtlampje hoeft je kindje niet meer bang te zijn in het donker. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  29,95
 • Quick view

  Atelier Pierre Hakuna Leeuw LED Nachtlampje

  Met het Atelier Pierre Hakuna Leeuw LED Nachtlampje hoeft je kindje niet meer bang te zijn in het donker. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  44,95

  41,95

 • Quick view

  Atelier Pierre Royal Kroon LED Nachtlampje Wit

  Met het Atelier Pierre Royal Kroon LED Nachtlampje Wit hoeft je kindje niet meer bang te zijn in het donker. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  25,-
 • Quick view

  Atelier Pierre Dame Blanche Nachtlampje Medium Peach

  Met het Atelier Pierre Dame Blanche Nachtlampje Medium Peach hoeft je kindje niet meer bang te zijn in het donker. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  9,-
 • Quick view

  Atelier Pierre Vos Cesar LED Nachtlampje

  Met het Atelier Pierre Vos Cesar LED Nachtlampje hoeft je kindje niet meer bang te zijn in het donker. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  44,95
 • Quick view

  Doomoo On The Go Kussen Grey

  Het Doomoo On The Go Kussen Grey biedt ondersteuning tijdens het zitten of slapen. Daarnaast kan het kussen uitstekend gebruikt worden tijdens het voeden van je kindje. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  40,-
 • Quick view

  Reer EasyHeat Commodeverwarmer

  De Reer EasyHeat Commodeverwarmer is eenvoudig boven de commode te plaatsen en maakt het wassen en verschonen van je baby aangenamer. De verwarmer is kantelbaar tot 50° en schakelt na 10 min automatisch uit.
  51,99
 • Quick view

  Reer Stopcontactbeschermers

  Met de Reer Stopcontactbeschermers voorkom je ongelukken door je stopcontacten op een kind veilige manier af te sluiten. De handige beschermers worden geleverd als set van 5 stuks en zijn herbruikbaar.
  4,99
 • Quick view

  Titaniumbaby Veiligheidstuigje Met Looplijn

  Het Titaniumbaby Veiligheidstuigje Met Looplijn is universeel en past daardoor op vrijwel alle kinderwagens, fietsstoeltjes en kinderstoelen. Het tuigje wordt geleverd met een looplijn van 85 cm.
  6,99
 • Quick view

  Safety 1st Draai Stopcontactbeschermer 8 Stuks

  Een praktische stopcontactbeschermer met een draaisysteem van het merk Safety 1st. Deze stopcontactbeschermer wordt geleverd per 8 stuks. De beschermers zijn eenvoudig op het stopcontact te plakken.

  4,99

  4,49

 • Quick view

  Jippie's Draaistopcontactbeveiliger Wit 12 Stuks

  Deze draaistopcontactbeveiliger is 1 van de bekendste veiligheidsartikelen van het merk Jippie's.

  6,50

  5,95

 • Quick view

  Jippies Draaihaak 4 Stuks

  Deze handige Jippies Draaihaak 4 Stuks werken als veiligheidshaakjes en zijn gemaakt voor het beveiligen van kastdeurtjes en lades. De haakjes zijn 90 graden draaibaar en kunnen 'aan en uit' gezet worden.

  5,50

  4,95

47 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot