Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Nedis wi-fi

Nedis heeft een hele lijn met artikelen die via wi-fi zijn te bedienen zoals een videodeurbel, rookmelder, camera, lamp en meer. Je vindt ze allemaal in het assortiment van Babypark. Dus houd je ook van een beetje moderne tech om het leven van jou kindje of jezelf als ouder te veraangenamen? Bekijk dan zeker de productlijn van Nedis. Door onze laagsteprijsgarantie kun je de Nedis wi-fi artikelen kopen tegen de scherpste prijzen van Nederland.

Lees meer...

Assortiment wi-fi artikelen van Nedis

Smart verlichting is tegenwoordig wel bekend bij het grote publiek maar Nedis heeft daarnaast ook verschillende minder voor de hand liggende wifi-producten. Denk bijvoorbeeld aan een smart waterdetector waarmee je via je smartphone een bericht krijgt wanneer er vocht gedetecteerd wordt. Ideaal om op plaatsen te leggen die lastig te bereiken zijn om lekkage te ontdekken. Uiteraard vind je ook IP-camera’s in de wi-fi collectie van Nedis waarbij er ook een camera met klimaatsensor beschikbaar is. Deze camera heeft ook een nachtzichtmodus en maakt tweerichtingscommunicatie mogelijk waardoor je het ook kunt inzetten als een babyfoon. Naast deze twee voorbeelden hebben we verschillende andere artikelen van dit A-merk. Bekijk ze allemaal in het assortiment van Babypark.

Nedis wifi artikelen kopen

Bestel het Nedis wifi artikel dat voor jouw situatie een oplossing biedt eenvoudig via de webshop. We verzenden het dan nog dezelfde werkdag indien voor 20:00 uur besteld. Is de totale bestelwaarde 20 euro of meer dan verzenden we je bestelling kosteloos. Afhalen of het assortiment zelf komen bekijken kan in onze megastores. Daar kan ons team van productspecialisten je ook verder helpen met uitleg of demonstratie. De adresgegevens vind je op onze website.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

4 producten

Populariteit
Filteren

4 producten

Populariteit
Oval loader