Nedis wi-fi

Nedis heeft een hele lijn met artikelen die via wi-fi zijn te bedienen zoals een videodeurbel, rookmelder, camera, lamp en meer. Je vindt ze allemaal in het assortiment van Babypark. Dus houd je ook van een beetje moderne tech om het leven van jou kindje of jezelf als ouder te veraangenamen? Bekijk dan zeker de productlijn van Nedis. Door onze laagsteprijsgarantie kun je de Nedis wi-fi artikelen kopen tegen de scherpste prijzen van Nederland.

Lees meer...

Assortiment wi-fi artikelen van Nedis

Smart verlichting is tegenwoordig wel bekend bij het grote publiek maar Nedis heeft daarnaast ook verschillende minder voor de hand liggende wifi-producten. Denk bijvoorbeeld aan een smart waterdetector waarmee je via je smartphone een bericht krijgt wanneer er vocht gedetecteerd wordt. Ideaal om op plaatsen te leggen die lastig te bereiken zijn om lekkage te ontdekken. Uiteraard vind je ook IP-camera’s in de wi-fi collectie van Nedis waarbij er ook een camera met klimaatsensor beschikbaar is. Deze camera heeft ook een nachtzichtmodus en maakt tweerichtingscommunicatie mogelijk waardoor je het ook kunt inzetten als een babyfoon. Naast deze twee voorbeelden hebben we verschillende andere artikelen van dit A-merk. Bekijk ze allemaal in het assortiment van Babypark.

Nedis wifi artikelen kopen

Bestel het Nedis wifi artikel dat voor jouw situatie een oplossing biedt eenvoudig via de webshop. We verzenden het dan nog dezelfde werkdag indien voor 20:00 uur besteld. Is de totale bestelwaarde 20 euro of meer dan verzenden we je bestelling kosteloos. Afhalen of het assortiment zelf komen bekijken kan in onze megastores. Daar kan ons team van productspecialisten je ook verder helpen met uitleg of demonstratie. De adresgegevens vind je op onze website.

Lees minder...
11 Resultaten
 • Quick view

  Nedis Wi-Fi Smart Plug Stroommeter Type F

  Met de Nedis Wi-Fi Smart Plug Stroommeter krijg je inzicht in welke apparaten veel stroom gebruiken. Je kunt zelfs apparaten bedienen via je smartphone en tablet. Zo is het mogelijk om een tijdschema in te stellen.

  24,99

  18,50

 • Quick view

  Nedis Wi-Fi Smart LED-Lamp Filament E27 ST64 5W

  De Nedis Wi-Fi Smart LED-Lamp Filament E27 ST64 5W is een combinatie van klassiek design en slimme technologie. De lamp is te bedienen op afstand via je smartphone en met je stem via Amazon Alexa of Google Home!

  17,99

  15,99

 • Quick view

  Nedis Wi-Fi Smart Bewegingssensor

  Dankzij de Nedis Wi-Fi Smart Bewegingssensor kun je apparaten automatisch laten inschakelen als iemand de kamer binnenkomt. De sensor is eenvoudig te installeren en te bedienen via je telefoon of tablet.

  29,99

  22,95

 • Quick view

  Nedis Wi-Fi Smart Outdoor IP-Camera Full HD

  De Nedis Wi-Fi Smart Outdoor IP-Camera Full HD wordt geactiveerd door geluid of beweging. Dankzij de Full HD-resolutie en nachtzichtmodus heb je scherp beeld. De camera is waterdicht en heeft een flexibel design.
  79,99
 • Quick view

  Nedis Wi-Fi Smart LED-Lamp Filament E27 A60 White

  De Nedis Wi-Fi Smart LED-Lamp Filament E27 A60 is een combinatie van klassiek design en slimme technologie. De lamp is te bedienen op afstand via je smartphone en zelfs met je stem via Amazon Alexa of Google Home!

  14,99

  12,49

 • Quick view

  Nedis Wi-Fi Smart Stekkerdoos

  Dankzij de Nedis Wi-Fi Smart Stekkerdoos kun je drie apparaten op afstand bedienen via je telefoon. Zo kun je de apparaten uitschakelen of een tijdschema instellen. Dit werkt ook via Amazon Alexa en Google Home.

  49,99

  36,-

 • Quick view

  Nedis Wi-Fi Smart Videodeurbel

  Met de Nedis Wi-Fi Smart Videodeurbel ben je meteen op de hoogte als er iemand voor de deur staat. De videodeurbel stuurt een melding naar je smartphone waarna je de keuze kunt maken om een videogesprek te starten.
  89,99
 • Quick view

  Nedis Wi-Fi Smart LED-Lamp E27 Warm - White

  De Nedis Wi-Fi Smart LED-Lamp E27 Warm White is een combinatie van klassiek design en slimme technologie. De lamp is te bedienen op afstand via je smartphone en zelfs met je stem via Amazon Alexa of Google Home!

  17,99

  12,99

 • Quick view

  Nedis Wi-Fi Smart Sirene Alarm of Gong

  De Nedis Wi-Fi Smart Sirene is te gebruiken als een alarm en deurbel die je eenvoudig kunt bedienen via je smartphone of tablet. De sirene beschikt over knipperende LED's, een bewegingssensor en acht geluiden.
  39,99
 • Quick view

  Nedis Wi-Fi Smart LED-Lamp E27 Full Colour / Warm White

  De Nedis Wi-Fi Smart LED-Lamp E27 Full Colour / Warm White is een combinatie van klassiek en technologie. De lamp is te bedienen op afstand via je smartphone en zelfs met je stem via Amazon Alexa of Google Home!

  17,99

  14,99

 • Quick view

  Nedis Wi-Fi Smart LED-Lamp E14 Warm / Cold White

  De Nedis Wi-Fi Smart LED-Lamp E14 Warm / Cold White is een combinatie van klassiek design en slimme technologie. De lamp is te bedienen op afstand via je smartphone en zelfs via Amazon Alexa of Google Home!
  14,99
11 Resultaten
Vaderdag
Trustpilot