Veiligheid in het water

Neem je je kindje mee op de boot of ga je zwemmen? Dan is het belangrijk om voor voldoende veiligheidsmaatregelen te zorgen. Geef je kindje bijvoorbeeld een zwemvest. Water kan heel gevaarlijk zijn. Ook als je je kindje thuis laat badderen, is de veiligheid in het water heel belangrijk.

Lees meer...

Tijdens het badderen

Laat je je kindje badderen in een heel groot bad, bijvoorbeeld op je vakantieadres? Leg je kindje dan op een badmatras in het water. Dat vergroot de veiligheid aanzienlijk. Andere producten, zoals de shampoo pet, maken het douchen een stuk aangenamer voor je kindje. De pet voorkomt dat je kindje shampoo in de ogen krijgt.

In het zwembad

Ga je met je kindje zwemmen? Geef de kleine dan een zwemvest of een Swimtrainer zwembad. De Swimtrainer is een stabiele zwemband dat niet zomaar kantelt. Wil je weten welke producten nog meer de veiligheid in het water vergroten? Kijk dan het aanbod op deze pagina.

Lees minder...
20 Resultaten
 • Quick view

  Doomoo Basics Badmatras

  Het Doomoo Basics badmatras is opblaasbaar en overal mee naar toe te nemen, zodat je kindje altijd geniet van een comfortabel bad. Het matras is geschikt tot 5 maanden wordt geleverd inclusief ophanglus en etui.

  12,-

  11,95

 • Quick view

  Rubotoys Nijntje Zwemband

  Met de vrolijke Rubotoys Nijntje Zwemband kan je kindje rustig en veilig wennen aan het water en heb jij je handen vrij! De zwemband heeft een ruime opening zodat je kindje comfortabel en veilig kan zitten.

  3,99

  3,90

 • Quick view

  Munchkin Soft Spot Badmat

  De Munchkin Soft Spot Badmat is voorzien van een antislip oppervlak zodat je kindje veilig in bad kan zitten. De zuignappen aan de onderkant zorgen er voor dat de mat stevig in het bad blijft liggen.
  21,95
 • Quick view

  Swim Essentials Swim Seat Pink 0-12 Mnd

  Met de Swim Essentials Swim Seat Pink 0-12 Mnd kan je kindje rustig wennen aan het water en heb jij je handen vrij! De Swim Seat heeft een ruime beenopening zodat je kindje comfortabel en veilig kan zitten.
  19,95
 • Quick view

  Swim Essentials Swim Seat Yellow 0-12 Mnd

  Met de Swim Essentials Swim Seat Yellow 0-12 Mnd kan je kindje rustig wennen aan het water en heb jij je handen vrij! De Swim Seat heeft een ruime beenopening zodat je kindje comfortabel en veilig kan zitten.
  19,95
 • Quick view

  Swim Essentials Circus Swim Seat Yellow 0-12 Mnd

  Met de Swim Essentials Circus Swim Seat Yellow 0-12 Mnd kan je kindje rustig wennen aan het water en heb jij je handen vrij! De Swim Seat heeft een ruime beenopening zodat je kindje comfortabel en veilig kan zitten.
  24,95
 • Quick view

  Swim Essentials Leopard Zwembandjes Rose Gold 0-24 Mnd

  Met de Swim Essentials Leopard Zwembandjes Rose Gold 0-24 Mnd kan je kindje rustig wennen aan het water. De zwembandjes zitten comfortabel om de armpjes van je kindje, waardoor je hij of zij heerlijk kan spetteren.
  9,95
 • Quick view

  Swim Essentials Circus Zwembandjes Yellow 0-24 Mnd

  Met de Swim Essentials Circus Zwembandjes Yellow 0-24 Mnd kan je kindje veilig in het water. De zwembandjes zitten comfortabel om de armpjes van je kindje, waardoor je hij of zij heerlijk kan spetteren in het water.

  9,95

  8,95

 • Quick view

  Swim Essentials Flamingo Zwemband Rose Gold 36+ Mnd

  Met de stijlvolle Swim Essentials Flamingo Zwemband Rose Gold 36+ Mnd kan je kindje rustig wennen aan het water en heb jij je handen vrij! De band heeft een ruime opening zodat je kindje er makkelijk in kan.

  9,95

  7,95

 • Quick view

  Munchkin White Hot™ Veiligheidseendje

  Met het Munchkin White Hot™ Veiligheidseendje kan je kindje veilig in bad. Niet alleen is het een vrolijk figuurtje voor je kindje om mee te spelen, ook laat het duidelijk zien wanneer het water te warm is.
  6,95
 • Quick view

  HydroKids Swim Seat 0-1 Jr

  Met de HydroKids Swim Seat kan je kindje rustig wennen aan het water en heb jij je handen vrij! De Swim Seat heeft een ruime beenopening zodat je kindje comfortabel en veilig kan zitten.

  21,95

  20,95

 • Quick view

  Munchkin White Hot™ Opblaasbaar Veiligheidsbadje

  Dit Munchkin White Hot™ Opblaasbaar Veiligheidsbadje is ideaal wanneer je kindje te groot is geworden voor een babybadje. De White Hot™ technologie waarschuwt je wanneer het water te warm is om in te badderen.

  25,95

  24,95

 • Quick view

  Swimtrainer Classic Rood 6-18 kg

  Met de Swimtrainer Classic Rood 6-18 kg kun je jouw kindje op een fijne manier kennis laten maken met het water en zwemmen. In de Swimtrainer ligt je kindje comfortabel én veilig in een natuurlijke zwemhouding.

  19,95

  18,49

 • Quick view

  Swimtrainer Classic Geel 20-36 kg

  Met de Swimtrainer Classic Geel 20-36 kg kun je jouw kindje op een fijne manier kennis laten maken met het water en zwemmen. In de Swimtrainer ligt je kindje comfortabel én veilig in een natuurlijke zwemhouding.
  19,99
 • Quick view

  Doomoo Basics Easy Bath

  Deze Doomoo Basics Easy Bath wordt in het bad gelegd en zuigt zich vol met water. Hierdoor blijft je kindje comfortabel op het matrasje drijven en wordt het lichaam optimaal ondersteund tijdens het badderen.

  20,-

  19,90

 • Quick view

  Doomoo Basics Comfy Bath 2018

  De Doomoo Basics Comfy Bath 2018 wordt onder in het bad geplaatst en zuigt zich vol met water. Het waterkussen voelt heerlijk zacht aan en zorgt er voor dat je kindje comfortabel kan liggen en zitten.

  24,-

  23,95

 • Quick view

  Hevea Rubberen Badmat Natural

  Met de Hevea Rubberen Badmat Natural voorkom je dat je kindje uit zal glijden in bad. Door de 200+ zuignappen blijft de badmat op de bodem van het bad liggen. Gemaakt van 100% natuurlijk rubber.
  19,99
 • Quick view

  Swimtrainer Handpomp

  Dankzij de Swimtrainer Handpomp kun je makkelijker en sneller de Swimtrainer Classic en andere opblaasbare producten opblazen. De handpomp is zeer compact en wordt geleverd in een afsluitbare tas.

  6,99

  5,95

 • Quick view

  Hevea Badmat Large

  De stijlvolle Hevea Badmat Large is voorzien van een antislip oppervlak zodat je kindje veilig in bad kan zitten. De 299 zuignappen aan de onderkant zorgen er voor dat de mat stevig in het bad blijft liggen.
  29,95
 • Quick view

  Swimtrainer Classic Oranje 15-30 kg

  Met de Swimtrainer Classic Oranje 15-30 kg kun je jouw kindje op een fijne manier kennis laten maken met het water en zwemmen. In de Swimtrainer ligt je kindje comfortabel én veilig in een natuurlijke zwemhouding.
  19,99
20 Resultaten
Trustpilot