Veiligheid in het water

Neem je je kindje mee op de boot of ga je zwemmen? Dan is het belangrijk om voor voldoende veiligheidsmaatregelen te zorgen. Geef je kindje bijvoorbeeld een zwemvest. Water kan heel gevaarlijk zijn. Ook als je je kindje thuis laat badderen, is de veiligheid in het water heel belangrijk.

Lees meer...

Tijdens het badderen

Laat je je kindje badderen in een heel groot bad, bijvoorbeeld op je vakantieadres? Leg je kindje dan op een badmatras in het water. Dat vergroot de veiligheid aanzienlijk. Andere producten, zoals de shampoo pet, maken het douchen een stuk aangenamer voor je kindje. De pet voorkomt dat je kindje shampoo in de ogen krijgt.

In het zwembad

Ga je met je kindje zwemmen? Geef de kleine dan een zwemvest of een Swimtrainer zwembad. De Swimtrainer is een stabiele zwemband dat niet zomaar kantelt. Wil je weten welke producten nog meer de veiligheid in het water vergroten? Kijk dan het aanbod op deze pagina.

Lees minder...
11 Resultaten
 • Quick view

  Swimtrainer Classic Geel 20-36 kg

  Met de Swimtrainer Classic Geel 20-36 kg kun je jouw kindje op een fijne manier kennis laten maken met het water en zwemmen. In de Swimtrainer ligt je kindje comfortabel én veilig in een natuurlijke zwemhouding.
  19,99
 • Quick view

  Childhome Neoprene Zwemvest 2-3 Jaar

  Met het Childhome Neoprene Zwemvest 2-3 Jaar kan je kindje veilig in het water spelen. Het vest is eenvoudig aan en uit te trekken en blijft door de verschillende riemen op de plek zitten.
  54,95
 • Quick view

  Swimtrainer Handpomp

  Dankzij de Swimtrainer Handpomp kun je makkelijker en sneller de Swimtrainer Classic en andere opblaasbare producten opblazen. De handpomp is zeer compact en wordt geleverd in een afsluitbare tas.
  6,99
 • Quick view

  Swimtrainer Classic Oranje 15-30 kg

  Met de Swimtrainer Classic Oranje 15-30 kg kun je jouw kindje op een fijne manier kennis laten maken met het water en zwemmen. In de Swimtrainer ligt je kindje comfortabel én veilig in een natuurlijke zwemhouding.
  19,99
11 Resultaten