loopfiets, loopfietsen, evenwicht

Loopfietsen, loopauto's, loopstoeltjes & driewielers

Ben je op zoek naar een origineel verjaardagscadeau voor je kind of kleinkind? Stop dan met verder zoeken! Een loopfiets of loopauto is een cadeau waar je ieder kind blij mee maakt. Met een loopfiets ontwikkelt je kindje zijn of haar evenwicht en gaat het leren fietsen op een echte fiets straks een stuk gemakkelijker.

Lees meer...

Kies je favoriete model

Loopfietsen en loopauto`s zijn verkrijgbaar in allerlei leuke kleuren en in diverse modellen. Maar met welk exemplaar doe je jouw kindje een plezier? Het is verstandig om te kijken naar de leeftijd vanaf wanneer de producten geschikt zijn. Dat staat vermeldt bij iedere productbeschrijving.

Duurzame materialen

Kinderspeelgoed moet tegen een stootje kunnen. Daarom zijn de loopfietsen gemaakt van stevige materialen zodat je er jarenlang plezier van hebt. De meeste loopfietsen zijn voorzien van rubberen banden die niet lek kunnen gaan. Wel zo praktisch!

Lees minder...
61 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Little Dutch Wild Flowers Houten Blokkenkar Pink

  De Little Dutch Wild Flowers Houten Blokkenkar Pink helpt je kindje bij het zetten van de eerste stapjes. Daarnaast kan er met de blokken van alles gebouwd worden wat de motorische ontwikkeling bevorderd.

  59,95

  49,99

 • Quick view

  Little Dutch Ocean Houten Blokkenkar Blue

  De Little Dutch Ocean Houten Blokkenkar Blue helpt je kindje bij het zetten van zijn of haar eerste stapjes. Daarnaast kan er met de blokken van alles gebouwd worden wat de motorische ontwikkeling bevorderd.

  59,95

  57,10

 • Quick view

  Kid's Concept NEO Loopfiets

  Met de Kid's Concept NEO Loopfiets leert je kindje op de juiste manier zijn of haar evenwicht bewaren. Het stijlvolle loopfietsje heeft een houten frame, volrubberen banden en is uitgevoerd in neutrale kleuren.
  109,95
 • Quick view

  Kid's Concept Aiden Loopauto

  Met de Kid's Concept Aiden Loopauto leert je kindje zijn of haar evenwicht bewaren. De stijlvolle loopauto heeft een houten frame, een rubberen rand om de wielen en is uitgevoerd in een neutrale kleur.

  96,-

  81,49

 • Quick view

  Qute Q-Limo Loopstoel

  De Qute Q-Limo Loopstoel is verstelbaar in verschillende hoogtes en kan gebruikt worden om je kindje in te zetten of er achter te laten lopen. Multifunctioneel dus! Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden.

  Normale prijs: 49,95

  Special Price 44,95

 • Quick view

  Qute Q-Racer Loopstoel

  De Qute Q-Racer Loopstoel is verstelbaar in verschillende hoogtes en kan gebruikt worden om je kindje in te zetten of er achter te laten lopen. Multifunctioneel dus! Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden.

  119,95

  69,95

 • Quick view

  Qute Q-Cooper Loopstoel

  De Qute Q-Cooper Loopstoel is verstelbaar in verschillende hoogtes hierdoor kun je de hoogte van de stoel aanpassen aan de zithoogte en lengte van je kindje. Geschikt voor kinderen vanaf 6 tot 24 maanden.

  Normale prijs: 69,95

  Special Price 59,95

 • Quick view

  Babymoov 2-in-1 Loopstoel Zink

  Dankzij de Babymoov 2-in-1 Loopstoel Zink leert je kindje al snel zelfstandig te lopen. Daarnaast is de stoel ook voorzien van een comfortabele zitting en speelblad vol leuke activiteiten met vrolijke speeltjes.

  129,90

  109,-

 • Quick view

  Smallstuff Houten loopwagen

  De Smallstuff Houten loopwagen helpt je kindje bij het zetten van zijn of haar eerste stapjes. Daarnaast kan je kindje zich urenlang vermaken met de stijlvolle vrachtwagen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  134,95

  99,-

 • Quick view

  Topmark Jean 2-in-1 Loopstoel

  De Topmark Jean 2-in-1 Loopstoel is verstelbaar in drie verschillende hoogtes en kan ook worden gebruikt als loopwagen en schommelstoel. Multifunctioneel dus! Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden tot 12 kg.
  74,90
 • Quick view

  Topmark Lexi 2-in-1 Loopstoel

  De Topmark Lexi 2-in-1 Loopstoel is verstelbaar in verschillende hoogtes en kan gebruikt worden om je kindje in te zetten of er achter te laten lopen. Multifunctioneel dus! Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden.
  59,-
 • Quick view

  Berg Go 2 Loopauto

  Met de Berg Go 2 Loopauto leert je kindje steppen en lopen dankzij de uitklapbare trappers. De Berg Go 2 loopauto rijdt soepel, geruisloos en stabiel en is geschikt voor kinderen van 10-30 maanden (max. 20 kg).
  94,90
 • Quick view

  Trybike Steel Vintage Loopfiets

  Deze Trybike Steel Vintage Loopfiets is perfect om je kindje te leren lopen en bevorderd de motoriek van je kindje. Het loopfietsje heeft een stijlvolle uitstraling en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  104,95
 • Quick view

  Little Dutch Loopfiets Mat

  Met de Little Dutch Loopfiets Mat kan je kindje zowel binnen als buiten rond lopen! Het fietsje beschikt over een comfortabel zadel, stijlvol ontwerp, zachte handvatten en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  Normale prijs: 101,96

  Special Price 86,86

 • Quick view

  Trybike Steel Loopfiets

  Deze Trybike Steel Loopfiets is perfect om je kindje te leren lopen en bevorderd de motoriek van je kindje. Het Trybike loopfietsje heeft een luxe uitstraling en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  104,95
 • Quick view

  Little Dutch Houten Loopscooter

  Scoor deze stoere Little Dutch Houten Loopscooter, en jouw kindje zal stralen! Door de vrolijke kleur springt de scooter er echt uit! Gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

  89,95

  79,99

 • Quick view

  Banwood First Go Loopfiets

  Deze Banwood First Go Loopfiets is perfect om je kindje te leren lopen en bevorderd de motoriek van je kindje.
  149,-
 • Quick view

  Puck Retro Loopscooter Lichtroze

  Scoor deze stoere Puck Retro Loopscooter Lichtroze, en jouw kindje zal stralen! Door de vrolijke kleur springt de scooter er echt uit! Gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

  59,95

  39,95

 • Quick view

  Puck Fiat 500 Loopauto Lichtroze

  Scoor deze stoere Puck Fiat 500 Loopauto Lichtroze, en jouw kindje zal stralen! Door de vrolijke kleur springt de auto er echt uit! Gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

  69,95

  44,95

 • Quick view

  Puck Mercedes Loopauto Zwart

  Scoor deze stoere en comfortabele Puck Mercedes Loopauto Zwart, en jouw kindje zal stralen! Door het ontwerp springt de auto er echt uit! Gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

  69,95

  54,95

 • Quick view

  Puck Mercedes Jeep Loopauto Zwart

  Scoor deze stoere Puck Mercedes Jeep Loopauto Zwart, en jouw kindje zal stralen! Door het ontwerp springt de auto er echt uit! Gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

  74,95

  47,95

 • Quick view

  Puck Retro Loopscooter Grijs

  Scoor deze stoere Puck Retro Loopscooter Grijs, en jouw kindje zal stralen! Door de vrolijke kleur springt de scooter er echt uit! Gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

  59,95

  39,95

 • Quick view

  Puck Fiat 500 Loopauto Grijs

  Scoor deze stoere Puck Fiat 500 Loopauto Grijs, en jouw kindje zal stralen! Door de vrolijke kleur springt de auto er echt uit! Gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

  69,95

  37,95

 • Quick view

  Chicco Eco+ All Around Loopauto

  Met de Chicco Eco+ All Around Loopauto kan je lekker rond rijden! Door met de loopauto te spelen wordt de motorische ontwikkeling van je kindje gestimuleerd.

  Normale prijs: 32,99

  Special Price 29,99

61 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Trustpilot