Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Loopfietsen & Loopauto's

Doona loopfietsen

Geef je kindje een comfortabele Doona loopfiets. Een Doona loopfiets maakt de stap naar een echte fiets een stuk gemakkelijker. De meeste Doona loopfietsen zijn bedoeld voor kinderen van de leeftijd van 10 maanden tot 3 jaar. Doona loopfietsen hebben vaak drie wielen, wat zorgt voor extra stabiliteit.

Lees meer...

Praktische eigenschappen van Doona loopfietsen

Doona loopfietsen zijn vaak heel gemakkelijk in elkaar te vouwen en weer even eenvoudig uit te vouwen. Het uitvouwen duurt slechts drie seconden. Dankzij de mogelijkheid om de Doona loopfiets op te vouwen, kun je deze gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Dat is ideaal, want zo kan je kindje overal van de loopfiets genieten. Meestal is een loopfiets van Doona met of zonder voetpedalen te gebruiken. Is je kindje nog klein, dan gebruik je het loopfietsje zonder voetpedalen. Is je kindje toe aan de voetpedalen, dan zet je deze er weer op. Verder is een loopfiets van Doona vaak met duwstang te gebruiken.

Over Doona

Doona wil met zijn producten het leven van ouders met hun kinderen zo gemakkelijk mogelijk maken. Steeds weer komt Doona met inventieve ontwerpen. Zo bedacht Doona het allereerste autostoeltje met geïntegreerde wielen. De ontwerpers wilden graag een autostoeltje maken dat je eenvoudig verandert in iets dat simpel, veilig en handig is. Zo ontstond het idee voor dit inventieve autostoeltje. Met slechts één druk op de knop verander je dit autostoeltje in een kinderwagen. Later ontwierp Doona ook bijpassende accessoires en natuurlijk de Doona loopfietsen. Deze laatste zitten ook boordevol allerlei praktische functies. Een loopfiets van Doona en andere Doona producten bestel je heel eenvoudig online via onze webshop. Profiteer van onze Laagste Prijsgarantie en onze aantrekkelijke bezorgservice! Wij bezorgen de Doona loopfiets zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

4 producten

Populariteit
 • Doona Liki Trike Luxe Opvouwbare Driewieler
  278,90 Adviesprijs 0,-
 • Doona Liki Trike S1 Opvouwbare Driewieler
  229,95 Adviesprijs 0,-
 • Doona Liki Trike S3 Opvouwbare Driewieler
  217,36 Adviesprijs 0,-
 • Filteren

  4 producten

  Populariteit
  Oval loader