Berg Go2

Niet alleen voor meubilair en verzorging voor je kleine kun je bij Babypark terecht maar ook voor leuk speelgoed. Zo hebben we leuke loopauto’s die jouw kindje een stuk mobieler maken. Bekijk bijvoorbeeld de Berg Go2 lijn. Deze loopauto’s helpen je kindje leren steppen en trappen wat van pas komt wanneer ze later leren fietsen. Bij Babypark koop je de loopauto’s tegen de laagste prijzen van Nederland door onze laagsteprijsgarantie.

Lees meer...

Uitvoeringen van de Go2 van Berg

De Berg Go2 loopauto is geschikt voor kinderen van 10-20 maanden (tot maximaal 20 kg). Door de vier stille wielen heeft de loopauto veel stabiliteit en rijdt je kindje geruisloos zowel binnen als buiten. De loopauto is ook als trapauto te gebruiken door de trappers uit te klappen. Ze trappen licht door de direct drive en kogellagers. Door het structuur op het zadel heeft jouw kindje meer grip en glijdt het minder snel weg. Prettig is ook dat de loopauto zowel vooruit als achteruit kan rijden. Bij Babypark is de Go2 loopauto van Berg te verkrijgen in verschillende kleuren. Zo hebben we mooie zachte pasteltinten maar is het ook in een knalgele versie verkrijgbaar.

Berg Go2 kopen

Je kunt altijd even langskomen in een van onze megastores om je kindje een testrit te laten maken. Onze verkoopspecialisten kunnen dan meteen eventuele vragen beantwoorden. Wil je direct bestellen dan kan dat via onze webshop. Bestel je de Berg Go2 loopauto voor 23:59 uur dan stelt dat ons in staat het nog dezelfde werkdag te verzenden. We verzenden de Berg Go2 gratis aangezien we geen verzendkosten rekenen voor bestellingen vanaf 20 euro.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Berg Go 2 Loopauto

    Met de Berg Go 2 Loopauto leert je kindje steppen en lopen dankzij de uitklapbare trappers. De Berg Go 2 loopauto rijdt soepel, geruisloos en stabiel en is geschikt voor kinderen van 10-30 maanden (max. 20 kg).
    90,15
1 Resultaten
Trustpilot