Thermometers

Een nauwkeurige baby thermometer voor de baby is belangrijk om de temperatuur van je baby goed in de gaten te kunnen houden. Maar het kan ook handig zijn om de temperatuur op de babykamer goed in de gaten te houden met een thermometer, zodat de baby het zeker niet te koud heeft.

Lees meer...

Thermometer voor de baby bestellen

Je kunt online alle thermometers in de collectie van Babypark op je gemak bekijken. Bij Babypark kun je terecht voor diverse soorten baby thermometers zoals een voorhoofdsthermometer, oorthermometer of kamerthermometer. En als je op werkdagen voor 21.00 uur bestelt en deze is op voorraad, dan heb je je thermometer morgen al in huis!

Lees minder...
6 Resultaten
 • 2 stuks voor € 8,95
  Quick view

  Babypark Digitale Thermometer Flexibel

  De Babypark Digitale Thermometer Flexibel is een handige en eenvoudige thermometer die nauwkeurig de temperatuur van je kleintje meet. De thermometer heeft een flexibele punt, wat fijn is voor je kleintje!
  4,95
 • Quick view

  Alecto BC-04 Baby Thermometer 2-delig

  De Alecto BC-04 Baby Thermometer 2-delig is een set met twee thermometers voor je baby: één traditionele uitvoering en één variant speciaal voor de allerkleinsten in de praktische vorm van een fopspeen.
  14,99
 • Quick view

  Bébé-Basics Geschenkset

  Geef jouw kindje een goede verzorging met dit Bébé-Basics Geschenkset. Het geschenkset wordt standaard geleverd met een kapset, manicureset en een badthermometer.
  15,99
 • Quick view

  Alecto BC-37 Infrarood Thermometer

  De Alecto BC-37 Infrarood Thermometer is een handige en eenvoudige thermometer die nauwkeurig de temperatuur van je kindje via het voorhoofd meet.
  24,99
 • Quick view

  Babymoov Aqua Verzorgingsset Smokey

  Met de Babymoov Aqua Verzorgingsset Smokey heb je alles in huis voor de verzorging van je kindje. Inclusief: thermometer, neusreiniger, schaartje, nagelknipper, vijl, badthermometer, borstel, bijtring en gummy stick.
  36,90
 • Quick view

  Babymoov Aqua Verzorgingsset Peach

  Met de Babymoov Aqua Verzorgingsset Peach heb je alles in huis voor de verzorging van je kindje. Inclusief: thermometer, neusreiniger, schaartje, nagelknipper, vijl, badthermometer, borstel, bijtring en gummy stick.
  36,90
6 Resultaten