Poppenwagens

Natuurlijk willen kleine meisjes hun pop vervoeren in een poppenwagen. Bij Babypark zijn verschillende poppenwagens verkrijgbaar. Veel modellen hebben een roze kleur. Het zijn echte prinsessenwagentjes. Zoek een mooie poppenwagen uit en bestel deze online via onze webshop.

Lees meer...

Rieten poppenwagens

Meestal hebben wij verschillende rieten poppenwagens in ons assortiment. Een rieten poppenwagen ziet er heel sfeervol uit. De uitstraling is heel klassiek en authentiek.

Andere poppenwagens

Soms verkopen wij ook poppenwagens met afbeeldingen van Nijntje. Veel kinderen zijn helemaal weg van Nijntje. Een Nijntje poppenwagen vinden ze helemaal té gek. Af en toe hebben wij ook 3-in-1 poppenwagens in ons assortiment. Zo’n poppenwagen transformeer je gemakkelijk van een poppenwagen naar een kinderstoel of een bedje. Soms kan zo’n poppenwagen ook muziekjes afspelen, wat het natuurlijk extra leuk maakt.

Lees minder...
9 Resultaten
 • Quick view

  Poppenwagen Classic Grey

  Geweldige poppenwagen om heerlijk mee te spelen! Een wonderschone en kwalitatief zeer goede rieten poppenwagen.

  149,99

  139,99

 • Quick view

  Smallstuff Houten Poppenwagen Grey

  De stijlvolle Smallstuff Houten Poppenwagen Grey is erg leuk voor elke kleine poppenmoeder. De poppenwagen is gemaakt van stevig hout en de rubberen wielen zorgen ervoor dat het rijden makkelijk gaat.
  134,95
 • Quick view

  Smallstuff Houten Poppenwagen Powder

  De stijlvolle Smallstuff Houten Poppenwagen Powder is erg leuk voor elke kleine poppenmoeder. De poppenwagen is gemaakt van stevig hout en de rubberen wielen zorgen ervoor dat het rijden makkelijk gaat.

  79,95

  67,96

 • Quick view

  Smallstuff Rieten Poppenwagen

  De stijlvolle Smallstuff Rieten Poppenwagen is erg leuk voor elke kleine poppenmoeder. De wagen is gemaakt van stevig materiaal en de rubberen wielen zorgen ervoor dat je kindje er makkelijk mee kan rijden gaat.
  114,71
 • Quick view

  Sebra Houten Poppenwagen

  De Sebra Houten Poppenwagen is erg leuk voor kleine poppenmoeders. De wagen is gemaakt van hout en de rubberen wielen zorgen ervoor dat het rijden makkelijk gaat. Ook leuk om te geven als kraamcadeau.
  159,-
 • Quick view

  ABC Design Mingo Diamond Poppenwagen 2-in-1

  Met de ABC Design Mingo Diamond Poppenwagen 2-in-1 is het net of je kindje een echte kinderwagen heeft! De poppenwagen heeft allerlei handige opties en functies en is geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar.

  159,90

  149,90

 • Quick view

  Kid's Concept Houten Poppenwagen

  De poppenwagen van Kid's Concept mag niet ontbreken in de speelgoedkast van ieder kindje. Laat jouw kindje rondrijden met alle lievelingsknuffels en poppen in deze wandelwagen. Geschikt vanaf 18 maanden.

  79,95

  78,50

 • Quick view

  Smallstuff Savannah Dekbed

  Het Smallstuff Savannah Dekbed is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Verder is het Savannah dekbed geschikt als speelgoed; voor in het poppenbedje of in de poppenkinderwagen. Voorzien van een stijlvol design.
  129,95
 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Poppenbuggy

  De stijlvolle Little Dutch Flowers & Butterflies Poppenbuggy is erg leuk voor elke kleine poppenmoeder. De poppenwagen is gemaakt van stevig hout en de rubberen wielen zorgen ervoor dat het rijden makkelijk gaat.

  39,95

  29,79

9 Resultaten
Trustpilot