Fopspenen en Speenkoorden

Een fopspeen. Sommige baby's kunnen echt niet zonder. En erg is het niet. Tandartsen zien er geen kwaad in als een baby de eerste maanden van zijn leven een speen gebruikt. Mocht het gebit door de fopspeen beschadigd raken, dan herstelt het zich heel gemakkelijk weer. Je kind heeft de eerste maanden nu eenmaal een grote zuigbehoefte. Een fopspeen vervult dan dit verlangen.

Lees meer...

Grappige fopspenen

Je hebt keus uit allerlei soorten fopspenen. Sommige zijn bedrukt met leuke teksten als 'I love mama' of ze zijn bedrukt met figuurtjes.

Waar laat je de fopspeen?

Je zult niet de eerste zijn die de fopspeen constant loopt te zoeken. Je kind heeft hem even uit zijn mond gehaald en ergens achtergelaten. Maar waar? Maak je de fopspeen vast aan een speenkoord, dan raak je hem vast minder snel kwijt. Bovendien kun je de speen door middel van het speenkoord aan je tas bevestigen. Zo neem je hem overal mee naartoe.

Lees minder...
197 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 9
 • Quick view

  FRIGG Daisy Fopspeen

  De stijlvolle FRIGG Daisy Fopspeen is een handige speen waarmee je jouw kindje heerlijk rustig kan houden. De fopspeen heeft een ronde bloemenvorm en voorkomt huidirritatie door de optimale luchttoevoer.

  9,95

  8,46

 • Quick view

  BiBs Retro Fopspeen 18+ Mnd 2 Stuks

  De BiBs Retro Fopspeen 18+ Mnd 2 Stuks zal je kindje laten stralen door het hippe retro design. De fopspeen heeft een ronde vorm en is gemaakt van natuurlijke materialen. Kortom een handige fopspeen voor je kindje.
  9,95
 • Quick view

  BiBs Retro Fopspeen 6-18 Mnd 2 Stuks

  De BiBs Retro Fopspeen 6-18 Mnd 2 Stuks zal je kindje laten stralen door het hippe retro design. De fopspeen heeft een ronde vorm en is gemaakt van natuurlijke materialen. Kortom een handige fopspeen voor je kindje.
  9,95
 • Quick view

  Dr. Brown's Glow In The Dark Fopspeen Fase 1 Blauw 2 Stuks

  De Dr. Brown's Glow In The Dark Fopspeen Fase 1 Blauw 2 Stuks is geschikt voor kindjes van 0-6 maanden. De fopspeen bevat slimme handigheidjes en is ontwikkeld door orthodontisten. Gemaakt van BPA-vrij materiaal.
  12,99
 • Quick view

  Chewies & More Leather Speenclip

  Met deze stijlvolle Chewies & More Leather Speenclip heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het koord is gemaakt van hoogwaardig materiaal en eenvoudig te bevestigen aan de kleding van je kindje.
  14,95
 • Quick view

  Difrax Naturel Cotton Candy Fopspeen 0-6 Mnd

  De Difrax Naturel Cotton Candy Fopspeen 0-6 Mnd is een speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De fopspeen van Difrax heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.
  5,29
 • Quick view

  Difrax Siliconen Fopspeen 0-6 Mnd 2 Stuks

  De stijlvolle Difrax Siliconen Fopspeen 0-6 Mnd 2 Stuks is een speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De fopspeen symmetrisch zuiggedeelte, waardoor je kindje de speen makkelijk in het mondje kan houden.

  Normale prijs: 10,99

  Special Price 8,24

 • Quick view

  Difrax Naturel Cotton Candy Fopspeen 6+ Mnd

  De Difrax Naturel Cotton Candy Fopspeen 6+ Mnd is een speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De fopspeen van Difrax heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.

  5,49

  4,39

 • Quick view

  Difrax Naturel Cotton Candy Fopspeen 12+ Mnd

  De Difrax Naturel Cotton Candy Fopspeen 12+ Mnd is een speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De fopspeen van Difrax heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.

  5,79

  4,63

 • Quick view

  Difrax Naturel Cotton Candy Fopspeen 20+ Mnd

  De Difrax Naturel Cotton Candy Fopspeen 20+ Mnd is een speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De fopspeen van Difrax heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.

  5,99

  4,79

 • Quick view

  BiBs Tie Dye Fopspeen 0-6 Mnd 2 Stuks

  De BiBs Tie Dye Fopspeen Cloud / Ivory 0-6 Mnd 2 Stuks laat je kindje stralen door het hippe design. De fopspeen heeft een ronde vorm en is gemaakt van natuurlijk materiaal. Kortom een handige fopspeen.
  10,95
 • Nieuw
  Quick view

  Hevea Fopspeen Orthodontisch Tan Beige / Moss Green 3-36 Mnd 2 Stuks

  Met de Hevea Fopspeen Orthodontisch Tan Beige / Moss Green 3-36 Mnd 2 Stuks blijft je kindje lekker rustig. Het achterblijven van bacteriën wordt voorkomen doordat naden ontbreken. Geleverd per 2 stuks.
  14,95
 • Nieuw
  Quick view

  Cam Cam Copenhagen Dreamland Speenkoord

  Met deze Cam Cam Copenhagen Dreamland Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het koord is gemaakt van zacht materiaal en eenvoudig te bevestigen met een clip aan de kleding van je kindje.
  16,-
 • Nieuw
  Quick view

  Hevea Siliconen Speenhouder

  Met de handige Hevea Siliconen Speenhouder kun je het speentje van je kindje op een hygiënische manier opbergen en makkelijk meenemen. De lus kan bevestigd worden aan de kinderwagen of verzorgingstas.
  16,-
 • Nieuw
  Quick view

  Hevea Classic Fopspeen Symmetrisch 3-36 Mnd 2 Stuks

  Met de praktische Hevea Classic Fopspeen Symmetrisch 3-36 Mnd 2 Stuks blijft je kindje heerlijk rustig. Het achterblijven van bacteriën en vuil wordt voorkomen doordat de naden ontbreken. Wordt geleverd per 2 stuks.
  14,95
 • Nieuw
  Quick view

  Hevea Classic Fopspeen Symmetrisch 0-3 Mnd 2 Stuks

  Met de praktische Hevea Classic Fopspeen Symmetrisch 0-3 Mnd 2 Stuks blijft je kindje heerlijk rustig. Het achterblijven van bacteriën en vuil wordt voorkomen doordat de naden ontbreken. Wordt geleverd per 2 stuks.
  14,95
 • Nieuw
  Quick view

  Hevea Classic Fopspeen Rond 3-36 Mnd 2 Stuks

  Met de praktische Hevea Classic Fopspeen Rond 3-36 Mnd 2 Stuks blijft je kindje heerlijk rustig. Het achterblijven van bacteriën en vuil wordt voorkomen doordat de naden ontbreken. Wordt geleverd per 2 stuks.
  14,95
 • Nieuw
  Quick view

  Hevea Classic Fopspeen Rond 0-3 Mnd 2 Stuks

  Met de praktische Hevea Classic Fopspeen Rond 0-3 Mnd 2 Stuks blijft je kindje heerlijk rustig. Het achterblijven van bacteriën en vuil wordt voorkomen doordat de naden ontbreken. Wordt geleverd per 2 stuks.
  14,95
 • Nieuw
  Quick view

  Hevea Fopspeen Rond Moss Green / Deep Forest Green 3-36 Mnd 2 Stuks

  Met de Hevea Fopspeen Rond Moss Green / Deep Forest Green 3-36 Mnd 2 Stuks blijft je kindje lekker rustig. Het achterblijven van bacteriën wordt voorkomen doordat naden ontbreken. Wordt geleverd per 2 stuks.
  14,95
 • Quick view

  Difrax Naturel Fopspeen Newborn

  De Difrax Naturel Fopspeen Newborn is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De fopspeen van Difrax heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.
  4,99
 • Quick view

  Difrax Naturel Fopspeen 0-6 Mnd

  De Difrax Naturel Fopspeen 0-6 Mnd is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De fopspeen van Difrax heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.
  5,29
 • Quick view

  Difrax Dental Fopspeen Nacht 0-6 Mnd

  De Difrax Dental Fopspeen Nacht 0-6 Mnd is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De fopspeen van Difrax heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.
  5,59
 • Quick view

  Difrax Natural Fopspeen Nacht Nina 0-6 Mnd

  De Difrax Natural Fopspeen Nacht Nina 0-6 Mnd is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De fopspeen van Difrax heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.

  5,99

  5,49

 • Quick view

  Dr. Brown’s Voedingsspeen

  Met de Dr. Brown’s Voedingsspeen kan je baby vast wennen aan de verschillende smaken van vaste voeding. In de speen bevinden zich allemaal gaatjes waardoor de smaak komt. Het is zeer veilig en betrouwbaar!

  Normale prijs: 7,99

  Special Price 6,50

197 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 9
Trustpilot