Fopspenen en Speenkoorden

Een fopspeen. Sommige baby's kunnen echt niet zonder. En erg is het niet. Tandartsen zien er geen kwaad in als een baby de eerste maanden van zijn leven een speen gebruikt. Mocht het gebit door de fopspeen beschadigd raken, dan herstelt het zich heel gemakkelijk weer. Je kind heeft de eerste maanden nu eenmaal een grote zuigbehoefte. Een fopspeen vervult dan dit verlangen.

Lees meer...

Grappige fopspenen

Je hebt keus uit allerlei soorten fopspenen. Sommige zijn bedrukt met leuke teksten als 'I love mama' of ze zijn bedrukt met figuurtjes.

Waar laat je de fopspeen?

Je zult niet de eerste zijn die de fopspeen constant loopt te zoeken. Je kind heeft hem even uit zijn mond gehaald en ergens achtergelaten. Maar waar? Maak je de fopspeen vast aan een speenkoord, dan raak je hem vast minder snel kwijt. Bovendien kun je de speen door middel van het speenkoord aan je tas bevestigen. Zo neem je hem overal mee naartoe.

Lees minder...
188 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 8
 • Quick view

  BiBs Retro Fopspeen 0-6 Mnd 2 Stuks

  De BiBs Retro Fopspeen 0-6 Mnd 2 Stuks zal je kindje laten stralen door het hippe retro design. De fopspeen heeft een ronde vorm en is gemaakt van natuurlijke materialen. Kortom een handige fopspeen voor je kindje.
  7,96
 • Quick view

  FRIGG Daisy Fopspeen

  De stijlvolle FRIGG Daisy Fopspeen is een handige speen waarmee je jouw kindje heerlijk rustig kan houden. De fopspeen heeft een ronde bloemenvorm en voorkomt huidirritatie door de optimale luchttoevoer.

  9,95

  8,80

 • Quick view

  BiBs Retro Fopspeen 18+ Mnd 2 Stuks

  De BiBs Retro Fopspeen 18+ Mnd 2 Stuks zal je kindje laten stralen door het hippe retro design. De fopspeen heeft een ronde vorm en is gemaakt van natuurlijke materialen. Kortom een handige fopspeen voor je kindje.
  9,05
 • Quick view

  BiBs Retro Fopspeen 6-18 Mnd 2 Stuks

  De BiBs Retro Fopspeen 6-18 Mnd 2 Stuks zal je kindje laten stralen door het hippe retro design. De fopspeen heeft een ronde vorm en is gemaakt van natuurlijke materialen. Kortom een handige fopspeen voor je kindje.
  8,90
 • Quick view

  Avent Ultra Air Night Fopspeen 6-18 Mnd 2 Stuks

  De Avent Ultra Air Night Fopspeen 6-18 Mnd 2 Stuks licht op in het donker zodat je kindje deze makkelijk ziet en is BPA-vrij. Verder zijn de fopspenen gemaakt van hoogwaardig materiaal en smaak- en geurvrij.

  9,99

  7,99

 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Green Leaves Speenkoord

  Met deze Cam Cam Copenhagen Green Leaves Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het koord is gemaakt van zacht materiaal en eenvoudig te bevestigen met een clip aan de kleding van je kindje.
  16,-
 • Quick view

  Trixie Bright Bloom Speendoekje

  Met het Trixie Bright Bloom Speendoekje heeft je kindje altijd de speen bij de hand. Je kunt het doekje eenvoudig aan de speen bevestigen met een lus. Verder is het speendoekje gemaakt van zacht materiaal.

  9,95

  8,95

 • Quick view

  Trixie Bliss Speendoekje Petrol

  Met het Trixie Bliss Speendoekje Petrol heeft je kindje altijd de speen bij de hand. Je kunt het doekje eenvoudig aan de speen bevestigen met een lus. Verder is het speendoekje gemaakt van zacht materiaal.
  11,95
 • Quick view

  FRIGG Daisy Glow In The Dark Fopspeen 2 Stuks

  De FRIGG Daisy Glow In The Dark Fopspeen 2 Stuks is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. Door de ronde vorm van de speen kan deze uitstekend worden gebruikt als je borstvoeding geeft.
  9,95
 • Quick view

  Bambam Bear Speenkoord

  Het Bambam Speenkoord is de ideale oplossing om de speen van je kindje altijd bij de hand te hebben. Door middel van de lus maak je de speen eenvoudig vast aan de ketting. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  13,95

  11,16

 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Lierre Speenkoord

  Met deze Cam Cam Copenhagen Lierre Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het koord is gemaakt van zacht materiaal en eenvoudig te bevestigen met een clip aan de kleding van je kindje.
  16,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Poppies Speenkoord

  Met deze Cam Cam Copenhagen Poppies Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het koord is gemaakt van zacht materiaal en eenvoudig te bevestigen met een clip aan de kleding van je kindje.
  16,-
 • Quick view

  Difrax Uni Speenkoord Stone

  Met deze stijlvolle Difrax Uni Speenkoord Stone heeft je kindje de speen altijd bij de hand. De speenkoord is gemaakt van zacht materiaal en kan je eenvoudig bevestigen aan de kleertjes door middel van een clip.
  6,45
 • Quick view

  FRIGG Fairytale Fopspeen 2 Stuks

  De FRIGG Fairytale Fopspeen 2 Stuks is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De fopspeen heeft een ronde vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer. Geleverd per 2 stuks.
  9,95
 • Quick view

  Chewies & More Sparkle Siliconen Speenclip

  Met de Chewies & More Sparkle Siliconen Speenclip heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het koord is gemaakt van hoogwaardig materiaal en eenvoudig te bevestigen aan de kleren van je kindje.

  17,95

  16,95

 • Quick view

  Smallstuff Gebreid Speenkoord Hazel

  Met deze Smallstuff Gebreid Speenkoord Hazel heeft je kindje de speen altijd bij de hand. De speenkoord is gemaakt van zacht materiaal en eenvoudig te bevestigen met een clip. Geschikt vanaf de geboorte.
  18,95
 • Quick view

  Koeka Goat Valley Speenkoord Clay

  Met deze Koeka Goat Valley Speenkoord Clay heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het koord is gemaakt van zacht materiaal en is eenvoudig te bevestigen met een clip aan de kleding van je kindje.

  14,95

  12,71

 • Quick view

  Jollein Spring Garden Duck Speendoekje

  Met het zachte Jollein Spring Garden Duck Speendoekje kan je kindje lekker knuffelen en de speen makkelijk terugvinden wanneer het valt. Door middel van een lus kan je het doekje vastmaken aan de speen.

  8,99

  7,64

 • Quick view

  Elodie Details Tidemark Drops Speenkoord

  Met deze Elodie Details Tidemark Drops Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het speenkoord is gemaakt van zacht materiaal en eenvoudig te bevestigen met een clip. Geschikt vanaf de geboorte.
  12,90
 • Quick view

  Elodie Details Autumn Rose Speenkoord

  Met deze Elodie Details Autumn Rose Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het speenkoord is gemaakt van zacht materiaal en eenvoudig te bevestigen met een clip. Geschikt vanaf de geboorte.
  12,90
 • Quick view

  Difrax Naturel Fopspeen 0-6 Mnd

  De Difrax Naturel Fopspeen 0-6 Mnd is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De fopspeen van Difrax heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.
  3,79
 • Quick view

  Difrax Natural Fopspeen Nacht Nina 0-6 Mnd

  De Difrax Natural Fopspeen Nacht Nina 0-6 Mnd is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De fopspeen van Difrax heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.

  5,99

  3,99

 • Quick view

  BiBs Boheme Fopspeen 6-18 Mnd 2 Stuks

  Met de BiBs Boheme Fopspeen 6-18 Mnd 2 Stuks zal je kindje stralen door het hippe design. De speen heeft een ronde vorm en is gemaakt van natuurlijk materiaal. Kortom een handige speen voor je kindje.

  11,95

  8,96

 • Quick view

  FRIGG Moon Fopspeen 2 Stuks

  De FRIGG Moon Fopspeen 2 Stuks is een handige speen waarmee je jouw kindje heerlijk rustig houdt. De stijlvolle fopspeen heeft een ronde vorm en voorkomt huidirritatie door de optimale luchttoevoer bij je kindje.
  9,95
188 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 8
Black Friday
Trustpilot