Borstkolven

Ben je op zoek naar een borstkolf? Laat je dan goed informeren naar de mogelijkheden. Wij bieden allerlei soorten elektrische- en handkolven aan met verschillende functies, in verschillende prijsklassen.

Lees meer...

Meer afkolven in minder tijd

Met een dubbele borstkolf vergroot je de hoeveelheid afgekolfde melk. Dit geldt ook voor het 2-Fase afkolven. Hierdoor kost het hele proces een stuk minder tijd.

Handsfree kolven

Sommige kolven beschikken over speciale accessoires die je vastmaakt aan je beha. Dit betekent dat je je handen vrij houdt, zodat je ondertussen eventueel iets anders kunt doen. Waarschijnlijk heb je ook veel baat bij een geheugenfunctie. Deze maakt het mogelijk om jouw favoriete stand de volgende keer weer te gebruiken. Vind je hygiëne belangrijk, kies dan voor een kolf die je kunt meenemen in een tas die hiervoor speciaal gemaakt is.

Lees minder...
14 Resultaten
 • Quick view

  Medela Swing Maxi Flex Dubbele Elektrische Borstkolf

  De Medela Swing Maxi Flex Dubbele Elektrische Borstkolf is uitgevoerd met de nieuwe Flex-technologie waardoor je op een comfortabele manier in iedere gewenste houding kunt kolven. Inclusief accessoires.
  279,-
 • Quick view

  Medela Swing Flex Enkele Elektrische Borstkolf

  De Medela Swing Flex Enkele Elektrische Borstkolf is uitgevoerd met de nieuwe Flex-technologie waardoor je op een comfortabele manier in iedere gewenste houding kunt kolven. Inclusief accessoires.
  179,-
 • Quick view

  Medela Harmony Enkele Handkolf

  De Medela Harmony Enkele Handkolf is één van de weinige handkolven die het natuurlijke zuiggedrag van je baby nabootst met een 2-fase systeem. De borstkolf is erg compact en werkt vrijwel geluidloos.

  39,-

  32,95

 • Quick view

  Medela Freestyle Dubbele Elektrische Borstkolf

  De Medela Freestyle Dubbele Elektrische Borstkolf weegt slechts 370 gram en heeft een oplaadbare accu. Perfect voor moeders die meerdere keren per dag willen kolven! Inclusief handige accessoires zoals een koeltas.

  379,-

  249,99

 • Quick view

  Ardo Calypso Double Plus Borstkolf

  De Ardo Calypso Double Plus Borstkolf maakt dubbelzijdig kolven op een comfortabele manier mogelijk. De borstkolf maakt nauwelijks geluid en wordt geleverd inclusief borstschelpen en andere accessoires.

  239,-

  189,-

 • Quick view

  Ardo Amaryll Start Handkolf

  Ardo Amaryll Start Handkolf heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding en is bovendien praktisch en efficiënt in gebruik. De handkolf heeft een draaibare hendel en wordt geleverd met een borstschild van 26 mm.
  29,95
 • Nieuw en exclusief!
  Quick view

  Medela Freestyle Flex Dubbele Elektrische Borstkolf

  De Medela Freestyle Flex Dubbele Elektrische Borstkolf beschikt over unieke en handige eigenschappen zoals de Flex-technologie (levert 11% meer melk), pauze-functie, USB aansluiting en de bijpassende MyMedela app.
  379,-
 • + Extra accessoires
  Quick view

  Medela Swing Flex Premium Enkele Elektrische Borstkolf

  Met de Medela Swing Flex Premium Enkele Elektrische Borstkolf heb je meteen een compleet starterspakket om te gaan kolven in huis. Deze flexibele kolf wordt namelijk geleverd inclusief vele extra accessoires.
  199,-
 • Quick view

  Avent Comfort Handkolf Incl. Fles

  Comfortabele borstkolf van Avent gedurende het afkolven kan je gewoon rustig blijven zitten zonder voorover te leunen.

  59,99

  41,99

 • Quick view

  Ardo Calypso To Go Dubbelzijdige Borstkolf

  De Ardo Calypso To Go Dubbelzijdige Borstkolf wordt geleverd met alle accessoires zoals een tas, diverse borstschilden en een koeltas. Deze complete set neem je makkelijk mee zodat je overal kunt kolven.

  299,-

  239,-

 • Quick view

  Suavinex Manuele Borstkolf

  De Suavinex Manuele Borstkolf is praktisch, veilig en kan gemakkelijk met één hand worden bedient! Het kolven is comfortabel en de set wordt geleverd met bewaarzakjes, bewaarbeker, zuigspeen, houder en draagtasje.
  69,95
 • Quick view

  Ardo Calypso Enkelzijdige Borstkolf

  De Ardo Calypso Enkelzijdige Borstkolf is praktisch en veilig en maakt weinig geluid zodat je discreet kunt kolven. De borstkolf werkt met twee fases en kan worden aangepast aan jouw persoonlijke wensen.

  169,-

  149,-

 • Quick view

  Avent Comfort Handkolf Incl. Bewaarbekers

  De Avent Borstkolf is gemaakt van BPA-vrij materiaal, en beschikt over een massagekussen dat de melkafgifte stimuleert. De borstkolf met handvat wordt geleverd inclusief: kussen, 3 bewaarbekers, speen, reisdeksel en meer.
  59,99
 • Quick view

  Suavinex Elektrische Borstkolf

  De Suavinex Elektrische Borstkolf is praktisch, veilig en maakt weinig geluid zodat je discreet kunt kolven. De elektrische borstkolf werkt met twee fases en kan worden aangepast aan jouw persoonlijke wensen.
  139,95
14 Resultaten