Elvie

Borstkolven

Ben je op zoek naar een borstkolf? Lees dan goed de informatie op deze pagina voordat je een keuze maakt. In ons assortiment vind je handkolven en elektrische borstkolven. Een handkolf is geschikt voor incidenteel afkolven, hiermee kun je eenvoudig zelf het tempo bepalen. Elektrische kolven bootsen perfect het zuiggedrag van een baby na. Een elektrische kolf biedt meer gebruiksgemak.

Lees meer...

Meer afkolven in minder tijd

Met een dubbele borstkolf vergroot je de hoeveelheid afgekolfde melk. Natuurlijk kolf je twee borsten tegelijkertijd af en bespaart dat al veel tijd, maar onderzoek wijst uit dat dubbelzijdig afkolven ook gemiddeld gezien meer opbrengt. Een win-win situatie dus! Een dubbelzijdige elektrische kolf is de investering zeker waard wanneer je regelmatig af wilt kolven, bijvoorbeeld als je borstvoeding wilt blijven geven terwijl je werkt.

Borstkolf online bestellen

Via deze pagina kun je een borstkolf online bestellen. Heb je jouw keuze kunnen maken? Graag attenderen we je nog even op de handige uitlegvideo's bij de producten. Goed om te weten: in verband met hygiëne kan een borstkolf niet worden geretourneerd. Wanneer de borstkolf op voorraad is kan deze de volgende dag al bij jou thuisbezorgd worden. Heb je meer uitleg nodig? Neem dan contact met ons op via 0488 488 888 (telefonisch of via WhatsApp).

Lees minder...
22 Resultaten
 • Quick view

  Ardo Alyssa Dubbelzijdige Borstkolf

  De Ardo Alyssa Dubbelzijdige Borstkolf heeft unieke eigenschappen zoals het opslaan van de kolfgeschiedenis en een Power Pumping-programma voor clusterkolven. Dankzij geïntegreerde batterij kun je overal kolven.

  279,-

  229,-

 • Quick view

  Ardo Calypso To Go Dubbelzijdige Borstkolf

  De Ardo Calypso To Go Dubbelzijdige Borstkolf wordt geleverd met alle accessoires zoals een tas, diverse borstschilden en een koeltas. Deze complete set neem je makkelijk mee zodat je overal kunt kolven.

  299,-

  206,10

 • Quick view

  Medela Freestyle Flex Dubbele Elektrische Borstkolf

  De Medela Freestyle Flex Dubbele Elektrische Borstkolf beschikt over unieke en handige eigenschappen zoals de Flex-technologie (levert 11% meer melk), pauze-functie, USB aansluiting en de bijpassende MyMedela app.

  389,-

  272,64

 • Quick view

  Medela Swing Maxi Flex Dubbele Elektrische Borstkolf

  De Medela Swing Maxi Flex Dubbele Elektrische Borstkolf is uitgevoerd met de nieuwe Flex-technologie waardoor je op een comfortabele manier in iedere gewenste houding kunt kolven. Inclusief accessoires.
  279,-
 • Quick view

  Medela Harmony Enkele Handkolf

  De Medela Harmony Enkele Handkolf is één van de weinige handkolven die het natuurlijke zuiggedrag van je baby nabootst met een 2-fase systeem. De borstkolf van Medela is erg compact en werkt vrijwel geluidloos.
  34,95
 • Quick view

  Dr. Browns Elektrische Borstkolf

  De Dr. Browns Elektrische Borstkolf is uitgerust met 21 opties die zorgen voor comfort en een optimale melkstroom. De kolf kan ook draadloos worden gebruikt en past dankzij het compacte formaat eenvoudig in de tas.

  124,99

  107,99

 • Quick view

  Medela Solo Enkele Elektrische Borstkolf

  De Medela Solo Enkele Elektrische Borstkolf is perfect om thuis en onderweg comfortabel te kolven. Met een opgeladen accu kun je tot wel 6 sessies afkolven. Verder is de compacte borstkolf eenvoudig in gebruik.

  189,-

  149,-

 • Quick view

  Ardo Amaryll Start Handkolf

  Ardo Amaryll Start Handkolf heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding en is bovendien praktisch en efficiënt in gebruik. De handkolf heeft een draaibare hendel en wordt geleverd met een borstschild van 26 mm.
  29,95
 • Quick view

  Hegen Dubbele Elektrische Borstkolf

  De Hegen Dubbele Elektrische Borstkolf bestaat uit een set met accessoires en onderdelen die je nodig hebt om comfortabel te kolven. De kolf is uitgerust met 36 kolfcombinaties en een ontspannende massage modus.
  296,95
 • Quick view

  Hegen Handkolf Module

  De Hegen Handkolf Module past op iedere Hegen drinkfles (niet meegeleverd) en is een efficiënte kolf waarmee je handmatig kan kolven. Je bepaalt zelf het tempo en het universele borstschild is geschikt 24 mm t/m 27 mm.
  39,95
 • Quick view

  Dr. Brown's Handkolf

  De Dr. Brown's Handkolf is een praktisch en efficiënte kolf waarmee je handmatig kan kolven. De handkolf wordt geleverd met een brede halsfles 150 ml, fase 1 speen en 1 afsluitdop. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  52,49

  49,99

 • Quick view

  Medela Swing Flex Enkele Elektrische Borstkolf

  De Medela Swing Flex Enkele Elektrische Borstkolf is uitgevoerd met de nieuwe Flex-technologie waardoor je op een comfortabele manier in iedere gewenste houding kunt kolven. Inclusief accessoires.

  179,-

  119,-

 • Quick view

  Elvie Stride Dubbele Elektrische Borstkolf

  Met de Elvie Stride Dubbele Elektrische Borstkolf kun je op een comfortabele manier kolven doordat de kolf geruisloos is. Met de meegeleverde clip bevestig je de kolf aan je broek, waardoor je je handen vrij hebt.
  349,-
 • Quick view

  Elvie Stride Enkele Elektrische Borstkolf

  Met de Elvie Stride Enkele Elektrische Borstkolf kun je op een comfortabele manier kolven doordat de kolf erg praktisch en vrijwel geruisloos is. De kolf is eenvoudig te demonteren en te reinigen in de vaatwasser.
  199,-
 • Quick view

  Elvie Pump Enkele Elektrische Borstkolf

  Met de Elvie Pump Enkele Elektrische Borstkolf kun je op een comfortabele manier kolven doordat de kolf draad- en geluidloos is. De kolf is eenvoudig te reinigen doordat de kolf uit slechts 5 onderdelen bestaat.
  329,-
 • Quick view

  Elvie Pump Dubbele Elektrische Borstkolf

  De Elvie Pump Dubbele Elektrische Borstkolf is uniek doordat de kolf geluid- en draadloos is. Hierdoor heb jij als mama onder het kolven je handen vrij. De kolf wordt compleet geleverd en is makkelijk te reinigen.

  599,-

  569,-

 • Quick view

  Elvie Curve Borstkolf

  Met de Elvie Curve Borstkolf is het eenvoudig om melk af te kolven. De borstkolf past in je bh, zo houd je zelf je handen vrij. De buidel is gemaakt van siliconen, waardoor de kolf aansluit op elke borst.
  39,99
 • Quick view

  Lola & Lykke Borstvoeding Starter Kit

  De Lola & Lykke Borstvoeding Starter Kit bestaat uit een set met accessoires en onderdelen die je nodig hebt om te kolven. De kolf is uitgerust met 15 kolfcombinaties die je bedient met het Smart Touch Screen.
  279,-
 • Quick view

  Lola & Lykke Smart Elektrische Borstkolf

  De Lola & Lykke Smart Elektrische Borstkolf is lichtgewicht en maakt weinig geluid tijdens het kolven. De kolf beschikt over 6 stimulatie- en 9 expressie standen die je makkelijk bedient met het Smart touch screen.
  159,-
 • Quick view

  Medela Swing Maxi Dubbele Elektrische Borstkolf

  De Medela Swing Maxi Dubbele Elektrische Borstkolf is uitgevoerd met Flex-technologie waardoor je comfortabel in iedere gewenste houding kunt kolven. Bovendien is de borstkolf compact en erg gebruiksvriendelijk.

  279,-

  199,-

 • Quick view

  Ardo Calypso Double Plus Borstkolf

  De Ardo Calypso Double Plus Borstkolf maakt dubbelzijdig kolven op een comfortabele manier mogelijk. De borstkolf maakt nauwelijks geluid en wordt geleverd inclusief borstschelpen en andere accessoires.
  229,-
 • Quick view

  Ardo Calypso Enkelzijdige Borstkolf

  De Ardo Calypso Enkelzijdige Borstkolf is praktisch en veilig en maakt weinig geluid zodat je discreet kunt kolven. De borstkolf werkt met twee fases en kan worden aangepast aan jouw persoonlijke wensen.
  169,-
22 Resultaten
Trustpilot