Ardo

Ardo

Op deze pagina vind je ons assortiment aan Ardo borstkolven en bijbehorende accessoires. Daarnaast vind je op deze pagina ook accessoires zoals tepelzalf en zoogcompressen om de borstvoedingsperiode zo comfortabel mogelijk te maken.

Lees meer...

Ardo borstkolven

Ardo borstkolven zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo is er voor iedere moeder een kolf die bij haar past. Kolven met een Ardo borstkolf kan zowel handmatig als elektrisch. Met behulp van aparte accessoires kun je de handkolf heel makkelijk omzetten naar een elektrische borstkolf.

Ardo borskolfaccessoires ook online verkrijgbaar

Vrijwel alle onderdelen en accessoires van de Ardo borstkolven zijn online verkrijgbaar. Ideaal wanneer je een onderdeel bent kwijt geraakt! Ook de borstschilden zijn in diverse maten online verkrijgbaar. Vaak wordt er een standaard maat bij de kolf meegeleverd maar dat is niet altijd de juiste maat. In de uitgebreide productbeschrijvingen lees je meer over de juiste maat borstschelp.

Lees minder...
40 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Ardo Enkele Afkolfset

  De Ardo Enkele Afkolfset bestaat uit alle onderdelen (behalve de borstkolf zelf) die nodig zijn voor het kolven. Deze reserve onderdelen zijn ideaal wanneer je een langere periode intensief borstvoeding geeft.
  24,50
 • Quick view

  Ardo Dubbele Afkolfset

  De Ardo Dubbele Afkolfset bestaat uit alle onderdelen (behalve de borstkolf zelf) die nodig zijn voor het kolven. Deze reserve onderdelen zijn ideaal wanneer je een langere periode intensief borstvoeding geeft.
  39,90
 • Quick view

  Ardo Calypso Enkelzijdige Borstkolf

  De Ardo Calypso Enkelzijdige Borstkolf is praktisch en veilig en maakt weinig geluid zodat je discreet kunt kolven. De borstkolf werkt met twee fases en kan worden aangepast aan jouw persoonlijke wensen.

  169,-

  142,50

 • + Gratis Easy Clean
  Quick view

  Ardo Calypso Double Plus Borstkolf

  De Ardo Calypso Double Plus Borstkolf maakt dubbelzijdig kolven op een comfortabele manier mogelijk. De borstkolf maakt nauwelijks geluid en wordt geleverd inclusief borstschelpen en andere accessoires.
  191,-
 • Quick view

  Ardo Calypso To Go Dubbelzijdige Borstkolf

  De Ardo Calypso To Go Dubbelzijdige Borstkolf wordt geleverd met alle accessoires zoals een tas, diverse borstschilden en een koeltas. Deze complete set neem je makkelijk mee zodat je overal kunt kolven.

  299,-

  229,-

 • Quick view

  Ardo Amaryll Start Handkolf

  Ardo Amaryll Start Handkolf heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding en is bovendien praktisch en efficiënt in gebruik. De handkolf heeft een draaibare hendel en wordt geleverd met een borstschild van 26 mm.
  29,95
 • Quick view

  Ardo Temperature Pack Borstkompres

  Het Ardo Temperature Pack Borstkompres kan zowel warm als koud gebruikt worden en verlicht bij stuwing, gespannen borsten of beginnende borstontsteking. De ruime uitsparing voorkomt contact met de gevoelige tepel.

  33,10

  29,95

 • Quick view

  Ardo Calypso Motorblok

  Het Ardo Calypso Motorblok is het enige dat nog ontbreekt om de Ardo Amaryll handkolf samen met de Pumpset kit te gebruiken als elektrische borstkolf. Het motorblok wordt geleverd zonder overige toebehoren.
  129,95
 • Quick view

  Ardo Moedermelk Koeltasje

  Het Ardo Moedermelk Koeltasje is ideaal om gekolfde moedermelk in te bewaren. Het koeltas wordt geleverd met 3 koelelementen en biedt plaats aan 6 Ardo flesjes. Het compacte model is makkelijk mee te nemen.

  27,50

  25,95

 • Quick view

  Ardo Calypso Adapter

  Met de Ardo Calypso Adapter kun je de Calypso borstkolf (enkelzijdig, Double Plus en To Go) ook gebruiken wanneer de batterijen op zijn. De adapter heeft een extra lang snoer voor voldoende bewegingsvrijheid.

  24,95

  19,95

 • Quick view

  Ardo Amaryll Kombikit

  Met de Ardo Amaryll Kombikit verander je de Ardo Afkolfset heel makkelijk naar de Ardo Amaryll Handkolf. Het voordeel van een handkolf is dat je nooit van stroom of batterijen afhankelijk bent om te kolven.

  22,25

  18,-

 • Quick view

  Ardo Silicone Tube 2 Stuks

  De Ardo Silicone Tube is een siliconen slang waarmee je de afkolfset heel gemakkelijk aan kunt sluiten op de Ardo Calypso borstkolf. Handig wanneer een onderdeel kwijt geraakt is. Wordt geleverd per 2 stuks.
  9,95
 • Quick view

  Ardo Medical Amaryll Vacuüm Filter

  De Ardo Medical Amaryll Vacuüm Filter is perfect wanneer de dop van de Ardo Amaryll Start Handkolf toe is aan vervanging. De filter zorgt weer voor optimale vacuüm tijdens het kolven en is eenvoudig te vervangen.
  12,50
 • Quick view

  Ardo Easy Store Moedermelk Bewaarzakjes 25 Stuks

  De Ardo Easy Store Moedermelk Bewaarzakjes 25 Stuks worden geleverd per 25 stuks en zijn ideaal om moedermelk in te bewaren. De gevulde zakken kunnen zelfstandig staan en zijn afsluitbaar met een handige zipsluiting.
  7,95
 • Quick view

  Ardo Temperature Pack Hoesje

  Dit Ardo Temperature Pack Hoesje beschermt de huid tegen te sterke kou of warmte. De hoes past bij de Ardo Temperature Pack Borstkompres en is te gebruiken als reserveonderdeel.
  13,50
 • Quick view

  Ardo Calypso Hoesje

  Dit Ardo Calypso Hoesje is erg handig als je de kolf mee moet nemen. Het beschermingshoesje is waterdicht en voorkomt lekken. Je kunt het hoesje gebruiken als reserveonderdeel.
  6,25
 • Quick view

  Ardo Beschermingshoesje

  Dit Ardo Beschermingshoesje is ideaal als je de kolf mee moet nemen. Het beschermingshoesje is waterdicht en voorkomt lekken. Je kunt het hoesje gebruiken als reserveonderdeel.
  6,25
 • Quick view

  Ardo Lipventiel

  Het Ardo Lipventiel monteer je aan de onderzijde van de borstschelp. Het ventiel zorgt er voor dat het kolven effectief verloopt.
  6,95
 • Quick view

  Ardo Tube Connector

  Met de Ardo Tube Connector sluit je de siliconen slang aan op het Calypso motorblok. De connector kun je als reserveonderdeel gebruiken.
  7,95
 • Quick view

  Ardo Membraan + Dop

  De Ardo Membraan + Dop sluit de kolf vacuüm af zodat er een gesloten systeem ontstaat. De onderdelen kun je als reserveonderdelen gebruiken.
  12,95
 • Quick view

  Ardo Glazen Flesje 130 ml

  Het Ardo Glazen Flesje 130 ml is eenvoudig schoon te maken heeft heeft als grote voordeel dat vetten niet tegen de wand van het flesje blijven plakken. Het Ardo glazen flesje wordt in veel ziekenhuizen gebruikt.
  4,50
 • Quick view

  Ardo Day&Night Zoogcompressen 60 Stuks

  De Ardo Day&Night Zoogcompressen bieden comfort en maximale bescherming tijdens de borstvoedingsperiode. De zoogcompressen zijn hygiënisch per stuk verpakt en worden geleverd in een doos van 30 stuks.
  9,95
 • Quick view

  Ardo Day&Night Zoogcompressen 30 Stuks

  De Ardo Day&Night Zoogcompressen bieden comfort en maximale bescherming tijdens de borstvoedingsperiode. De zoogcompressen zijn hygiënisch per stuk verpakt en worden geleverd in een doos van 30 stuks.
  4,95
 • Quick view

  Ardo Multi-Mam Balm 10 ml

  De Ardo Multi-Mam Balm is een plantaardig alternatief voor Lanoline. Deze tepelzalf is gebaseerd op een selectie van plantaardig oliën. De tepels worden beschermd tegen kloofjes en de huid blijft zacht en soepel.
  6,95
40 Resultaten
 1. 1
 2. 2