Ardo

Ardo

Op deze pagina vind je ons assortiment aan Ardo borstkolven en bijbehorende accessoires. Daarnaast vind je op deze pagina ook accessoires zoals tepelzalf en zoogcompressen om de borstvoedingsperiode zo comfortabel mogelijk te maken.

Lees meer...

Ardo borstkolven

Ardo borstkolven zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo is er voor iedere moeder een kolf die bij haar past. Kolven met een Ardo borstkolf kan zowel handmatig als elektrisch. Met behulp van aparte accessoires kun je de handkolf heel makkelijk omzetten naar een elektrische borstkolf.

Ardo borskolfaccessoires ook online verkrijgbaar

Vrijwel alle onderdelen en accessoires van de Ardo borstkolven zijn online verkrijgbaar. Ideaal wanneer je een onderdeel bent kwijt geraakt! Ook de borstschilden zijn in diverse maten online verkrijgbaar. Vaak wordt er een standaard maat bij de kolf meegeleverd maar dat is niet altijd de juiste maat. In de uitgebreide productbeschrijvingen lees je meer over de juiste maat borstschelp.

Lees minder...
40 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Ardo Amaryll Kombikit

  Met de Ardo Amaryll Kombikit verander je de Ardo Afkolfset heel makkelijk naar de Ardo Amaryll Handkolf. Het voordeel van een handkolf is dat je nooit van stroom of batterijen afhankelijk bent om te kolven.
  20,30
 • Quick view

  Ardo Beschermingshoesje

  Dit Ardo Beschermingshoesje is ideaal als je de kolf mee moet nemen. Het beschermingshoesje is waterdicht en voorkomt lekken. Je kunt het hoesje gebruiken als reserveonderdeel.
  4,60
 • Quick view

  Ardo Optiflow Borstmassage Inzetstuk 2 Stuks

  Het Ardo Optiflow Borstmassage Inzetstuk maakt kolven efficiënter en aangenamer. Het borstmassage inzetstuk is gemaakt van zacht silicone. Let op! Uitsluitend geschikt voor de Ardo borstschelp van 31 mm.
  15,50
 • Quick view

  Ardo Calypso Adapter

  Met de Ardo Calypso Adapter kun je de Calypso borstkolf (enkelzijdig, Double Plus en To Go) ook gebruiken wanneer de batterijen op zijn. De adapter heeft een extra lang snoer voor voldoende bewegingsvrijheid.
  19,85
40 Resultaten
 1. 1
 2. 2