Ardo

Ardo

Op deze pagina vind je ons assortiment aan Ardo borstkolven en bijbehorende accessoires. Daarnaast vind je op deze pagina ook accessoires zoals tepelzalf en zoogcompressen om de borstvoedingsperiode zo comfortabel mogelijk te maken.

Lees meer...

Ardo borstkolven

Ardo borstkolven zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo is er voor iedere moeder een kolf die bij haar past. Kolven met een Ardo borstkolf kan zowel handmatig als elektrisch. Met behulp van aparte accessoires kun je de handkolf heel makkelijk omzetten naar een elektrische borstkolf.

Ardo borskolfaccessoires ook online verkrijgbaar

Vrijwel alle onderdelen en accessoires van de Ardo borstkolven zijn online verkrijgbaar. Ideaal wanneer je een onderdeel bent kwijt geraakt! Ook de borstschilden zijn in diverse maten online verkrijgbaar. Vaak wordt er een standaard maat bij de kolf meegeleverd maar dat is niet altijd de juiste maat. In de uitgebreide productbeschrijvingen lees je meer over de juiste maat borstschelp.

Lees minder...
20 Resultaten
 • Quick view

  Ardo Alyssa Dubbelzijdige Borstkolf

  De Ardo Alyssa Dubbelzijdige Borstkolf heeft unieke eigenschappen zoals het opslaan van de kolfgeschiedenis en een Power Pumping-programma voor clusterkolven. Dankzij geïntegreerde batterij kun je overal kolven.

  279,-

  184,50

 • Quick view

  Ardo Dubbele Afkolfset

  De Ardo Dubbele Afkolfset bestaat uit alle onderdelen (behalve de borstkolf zelf) die nodig zijn voor het kolven. Deze reserve onderdelen zijn ideaal wanneer je een langere periode intensief borstvoeding geeft.

  42,50

  39,99

 • Quick view

  Ardo Calypso Double Plus Borstkolf

  De Ardo Calypso Double Plus Borstkolf maakt dubbelzijdig kolven op een comfortabele manier mogelijk. De borstkolf maakt nauwelijks geluid en wordt geleverd inclusief borstschelpen en andere accessoires.
  229,-
 • Quick view

  Ardo Calypso To Go Dubbelzijdige Borstkolf

  De Ardo Calypso To Go Dubbelzijdige Borstkolf wordt geleverd met alle accessoires zoals een tas, diverse borstschilden en een koeltas. Deze complete set neem je makkelijk mee zodat je overal kunt kolven.

  299,-

  216,50

 • Quick view

  Ardo Temperature Pack Borstkompres

  Het Ardo Temperature Pack Borstkompres kan zowel warm als koud gebruikt worden en verlicht bij stuwing, gespannen borsten of beginnende borstontsteking. De ruime uitsparing voorkomt contact met de gevoelige tepel.

  33,10

  29,50

 • Quick view

  Ardo Optiflow Borstmassage Inzetstuk 2 Stuks

  Het Ardo Optiflow Borstmassage Inzetstuk maakt kolven efficiënter en aangenamer. Het borstmassage inzetstuk is gemaakt van zacht silicone. Let op! Uitsluitend geschikt voor de Ardo borstschelp van 31 mm.

  17,50

  14,75

 • Quick view

  Ardo Borstvoedingstas

  De Ardo Borstvoedingstas heeft verschillende handige binnenvakken, een beschermhoes voor je borstkolf en een verstelbare draagriem om de tas prettig te dragen. Ideaal voor borstvoeding of kolven onderweg!
  49,95
 • Quick view

  Ardo Tulips Tepelhoedjes Mt. M

  Ardo Tulips Tepelhoedjes worden geleverd met een opbergdoosje en zijn gemaakt van dun en zacht materiaal zodat het voeden natuurlijk aan blijft voelen. Tepelhoedjes beschermen bij gewonde en pijnlijke tepels.

  9,25

  8,75

 • Quick view

  Ardo Borstschelp 36 mm 2 Stuks

  De Ardo Borstschelp is verkrijgbaar in diverse maten. Om comfortabel te kunnen kolven is een borstschild in de juiste maat van groot belang. Deze borstschelp heeft een maat van 36 mm en wordt geleverd per 2 stuks.

  13,50

  12,50

 • Quick view

  Ardo Borstschelp 26 mm 2 Stuks

  De Ardo Borstschelp is verkrijgbaar in diverse maten. Om comfortabel te kunnen kolven is een borstschild in de juiste maat van groot belang. Deze borstschelp heeft een maat van 26 mm en wordt geleverd per 2 stuks.

  13,50

  12,50

 • Quick view

  Ardo Easy Clean Magnetronzak 5 Stuks

  De Ardo Easy Clean Magnetronzakken worden geleverd in een set van 5 stuks. De ruimtebesparende magnetronzak is geschikt voor 20 reinigingsbeurten in de magnetron van babyflessen en borstkolf accessoires.
  12,50
 • Quick view

  Ardo Calypso Flessenhouder

  De Ardo Calypso Flessenhouder is een handige accessoire voor de Ardo Calypso borstkolf. De flessenhouder is makkelijk aan de borstkolf te bevestigen en zorgt ervoor dat de flesjes niet om kunnen vallen.
  12,50
 • Quick view

  Ardo Medical Amaryll Vacuüm Filter

  De Ardo Medical Amaryll Vacuüm Filter is perfect wanneer de dop van de Ardo Amaryll Start Handkolf toe is aan vervanging. De filter zorgt weer voor optimale vacuüm tijdens het kolven en is eenvoudig te vervangen.
  12,95
 • Quick view

  Ardo Beschermingshoesje

  Dit Ardo Beschermingshoesje is ideaal als je de kolf mee moet nemen. Het beschermingshoesje is waterdicht en voorkomt lekken. Je kunt het hoesje gebruiken als reserveonderdeel.
  6,25
 • Quick view

  Ardo Tube Connector

  Met de Ardo Tube Connector sluit je de siliconen slang aan op het Calypso motorblok. De connector kun je als reserveonderdeel gebruiken.
  7,50
 • Quick view

  Ardo Membraan + Dop

  De Ardo Membraan + Dop sluit de kolf vacuüm af zodat er een gesloten systeem ontstaat. De onderdelen kun je als reserveonderdelen gebruiken.
  13,50
 • Quick view

  Ardo Calypso Adapter

  Met de Ardo Calypso Adapter kun je de Calypso borstkolf (enkelzijdig, Double Plus en To Go) ook gebruiken wanneer de batterijen op zijn. De adapter heeft een extra lang snoer voor voldoende bewegingsvrijheid.

  28,50

  19,95

 • Quick view

  Ardo Amaryll Kombikit

  Met de Ardo Amaryll Kombikit verander je de Ardo Afkolfset heel makkelijk naar de Ardo Amaryll Handkolf. Het voordeel van een handkolf is dat je nooit van stroom of batterijen afhankelijk bent om te kolven.
  22,50
 • Quick view

  Ardo Calypso Enkelzijdige Borstkolf

  De Ardo Calypso Enkelzijdige Borstkolf is praktisch en veilig en maakt weinig geluid zodat je discreet kunt kolven. De borstkolf werkt met twee fases en kan worden aangepast aan jouw persoonlijke wensen.

  169,-

  128,30

 • Quick view

  Ardo Borstschelp 31 mm + 28 mm Inzetstuk 2 Stuks

  De Ardo Borstschelp is verkrijgbaar in diverse maten. Om comfortabel te kunnen kolven is een borstschild in de juiste maat van groot belang. Deze borstschelp van 31 mm wordt geleverd met een inzetstuk van 28 mm.
  17,50
20 Resultaten
Trustpilot