Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Kraamverzorging

Kraamverzorging

Ook voor producten voor de kraamverzorging kun je bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan kraamverband, wegwerphandschoentjes of zoogkompressen. Het is handig als je deze spulletjes nog vóór de bevalling in huis hebt. In veel gevallen wordt een kraampakket vergoed door je zorgverzekeraar, maar soms moet je zelf de benodigde verzorgingsproducten regelen.

Lees meer...

Complete kraampakketten

Wij verkopen complete kraampakketten van HeltiQ. Deze pakketten bevatten alle producten die eventueel na de bevalling nodig zijn. Denk bijvoorbeeld aan een matrasbeschermer, kraammatrassen, onderleggers, navelstrengklemmen, alcohol, kraamverband, maandverband, hechtpleisters, verbandwatten, zoogkompressen en gaaskompressen.

Kraammatrassen

Sommige producten voor de kraamverzorging zijn ideaal. Tijdens de bevalling is het handig om gebruik te maken van een kraammatras, een onderlegger of een matrasbeschermer. Deze beschermen je matras tijdens de bevalling tegen vlekken. Op deze pagina vind je nog meer producten voor de kraamverzorging die je niet mag missen. Plaats vandaag nog je bestelling online via onze webshop!

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

8 producten

Populariteit
  • Carriwell Zwangerschapsslip Zwart
    19,99 Adviesprijs 0,-
Filteren

8 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader