Kraamverzorging

Ook voor producten voor de kraamverzorging kun je bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan kraamverband, wegwerphandschoentjes of zoogkompressen. Het is handig als je deze spulletjes nog vóór de bevalling in huis hebt. In veel gevallen wordt een kraampakket vergoed door je zorgverzekeraar, maar soms moet je zelf de benodigde verzorgingsproducten regelen.

Lees meer...

Complete kraampakketten

Wij verkopen complete kraampakketten van HeltiQ. Deze pakketten bevatten alle producten die eventueel na de bevalling nodig zijn. Denk bijvoorbeeld aan een matrasbeschermer, kraammatrassen, onderleggers, navelstrengklemmen, alcohol, kraamverband, maandverband, hechtpleisters, verbandwatten, zoogkompressen en gaaskompressen.

Kraammatrassen

Sommige producten voor de kraamverzorging zijn ideaal. Tijdens de bevalling is het handig om gebruik te maken van een kraammatras, een onderlegger of een matrasbeschermer. Deze beschermen je matras tijdens de bevalling tegen vlekken. Op deze pagina vind je nog meer producten voor de kraamverzorging die je niet mag missen. Plaats vandaag nog je bestelling online via onze webshop!

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Carriwell Post Partum Netbroekjes 4 Stuks

  De Carriwell Post Partum Netbroekjes 4 Stuks is een handig hulpmiddel na de bevalling. De broekjes zorgen er voor dat de kraamverbanden niet verschuiven. Verder worden de broekjes per 4 stuks geleverd.
  8,99
 • Quick view

  Carriwell Zwangerschapsslip Zwart

  De Carriwell Zwangerschapsslip Zwart is geschikt voor tijdens de zwangerschap en heeft een perfecte pasvorm om het lichaam. De brede band zorgt ervoor dat de buik en rug optimaal worden ondersteunt.
 • Quick view

  HeltiQ Kraammatras 60 x 90 cm

  Deze kraammatras van het merk HeltiQ wordt gebruikt voor en gedurende de bevalling als bescherming voor je bedmatras tegen doorlekken van vruchtwater en / of urine.
  5,85
 • Quick view

  HeltiQ Wegwerpwashandjes

  Deze wegwerpwashandjes van het merk HeltQ bieden optimale hygiëne voor als je onderweg of op vakantie bent.
  6,79
 • Quick view

  HeltiQ Zoogkompressen Voorgevormd

  Handige zoogkompressen van het merk HeltiQ, wat bescherming biedt gedurende de periode van borstvoeding.

  3,19

  2,55

 • Quick view

  HeltiQ Celstofonderleggers

  De onderlegger van het merl HeltiQ biedt veiligheid en zekerheid rondom en gedurende de bevalling.
  6,69
 • Quick view

  HeltiQ Kraamverband Fluff

  Dit kraamverband van het merk HeltiQ biedt de eerste dagen na de bevalling buitengewone zekerheid.
  3,19
7 Resultaten
Trustpilot