Kraamverzorging

Ook voor producten voor de kraamverzorging kun je bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan kraamverband, wegwerphandschoentjes of zoogkompressen. Het is handig als je deze spulletjes nog vóór de bevalling in huis hebt. In veel gevallen wordt een kraampakket vergoed door je zorgverzekeraar, maar soms moet je zelf de benodigde verzorgingsproducten regelen.

Lees meer...

Complete kraampakketten

Wij verkopen complete kraampakketten van HeltiQ. Deze pakketten bevatten alle producten die eventueel na de bevalling nodig zijn. Denk bijvoorbeeld aan een matrasbeschermer, kraammatrassen, onderleggers, navelstrengklemmen, alcohol, kraamverband, maandverband, hechtpleisters, verbandwatten, zoogkompressen en gaaskompressen.

Kraammatrassen

Sommige producten voor de kraamverzorging zijn ideaal. Tijdens de bevalling is het handig om gebruik te maken van een kraammatras, een onderlegger of een matrasbeschermer. Deze beschermen je matras tijdens de bevalling tegen vlekken. Op deze pagina vind je nog meer producten voor de kraamverzorging die je niet mag missen. Plaats vandaag nog je bestelling online via onze webshop!

Lees minder...
9 Resultaten
 • Quick view

  HeltiQ Kraampakket

  Met dit handig HeltiQ kraampakket ben je helemaal voorbereid op de bevalling. Het pakket bevat alle basisbenodigdheden die nodig zijn voor, tijdens en na de bevalling. Het pakket is inclusief 10 producten.

  33,30

  29,99

 • Quick view

  Carriwell Zwangerschaps Netbroekjes Zwart 2 Stuks

  De Carriwell Zwangerschaps Netbroekjes Zwart 2 Stuks is een handig hulpmiddel tijdens de zwangerschap en na de bevalling. De broekjes zorgen er voor dat de kraamverbanden niet verschuiven. Geleverd per 2 stuks.
  12,99
 • Quick view

  Carriwell Beha-Verlengers 4 Stuks

  De Carriwell Beha-Verlengers 4 Stuks zijn perfect voor tijdens je zwangerschap. Met de verlengers pas je eenvoudig de onderwijdte van je Carriwell bh's aan. Verder worden de verlengers geleverd per 4 stuks.

  5,99

  4,79

 • Quick view

  Carriwell Zwangerschapsslip Zwart

  De Carriwell Zwangerschapsslip Zwart is geschikt voor tijdens de zwangerschap en heeft een perfecte pasvorm om het lichaam. De brede band zorgt ervoor dat de buik en rug optimaal worden ondersteunt.

  Normale prijs: 19,99

  Special Price 16,99

 • Quick view

  Carriwell Post Partum Netbroekjes 4 Stuks

  De Carriwell Post Partum Netbroekjes 4 Stuks is een handig hulpmiddel na de bevalling. De broekjes zorgen er voor dat de kraamverbanden niet verschuiven. Verder worden de broekjes per 4 stuks geleverd.

  9,99

  8,49

 • Quick view

  HeltiQ Kraammatras 60 x 90 cm

  Deze kraammatras van het merk HeltiQ wordt gebruikt voor en gedurende de bevalling als bescherming voor je bedmatras tegen doorlekken van vruchtwater en / of urine.
  6,15
 • Quick view

  HeltiQ Wegwerpwashandjes

  Deze wegwerpwashandjes van het merk HeltQ bieden optimale hygiëne voor als je onderweg of op vakantie bent.
  6,99
 • Quick view

  HeltiQ Zoogkompressen Voorgevormd

  Handige zoogkompressen van het merk HeltiQ, wat bescherming biedt gedurende de periode van borstvoeding.
  3,35
 • Quick view

  HeltiQ Celstofonderleggers

  De onderlegger van het merl HeltiQ biedt veiligheid en zekerheid rondom en gedurende de bevalling.
  6,99
9 Resultaten
Trustpilot