64 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Trixie Camel Bijtring

  De Trixie Camel Bijtring verzacht het tandvlees als je kindje erop bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardige materialen en draagt door de verschillende texturen aan de ontwikkeling van je kindje.
  13,95
 • Quick view

  Trixie Camel Knuffeldoekje

  Met het Trixie Camel Knuffeldoekje kan je kindje heerlijk knuffelen. Het schattige doekje draagt door de verschillende structuren bij aan de ontwikkeling van je kindje. Gemaakt van heerlijk zacht materiaal.
  19,95
 • Quick view

  Trixie Whale Knuffeldoekje

  Met het Trixie Whale Knuffeldoekje kan je kindje heerlijk knuffelen. Het schattige doekje draagt door de verschillende structuren bij aan de ontwikkeling van je kindje. Gemaakt van heerlijk zacht materiaal.
  19,95
 • Quick view

  Trixie Whale Bijtring

  De Trixie Whale Bijtring verzacht het tandvlees als je kindje erop bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardige materialen en draagt door de verschillende texturen aan de ontwikkeling van je kindje.
  13,95
 • Quick view

  Trixie Whale Pols Rammelaar

  Met de Trixie Whale Pols Rammelaar zal je kindje zich urenlang kunnen vermaken. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal en is eenvoudig aan de pols te bevestigingen door de klittenbandsluiting.
  11,95
 • Quick view

  Trixie Camel Pols Rammelaar

  Met de Trixie Camel Pols Rammelaar zal je kindje zich urenlang kunnen vermaken. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal en is eenvoudig aan de pols te bevestigingen door de klittenbandsluiting.
  11,95
 • Quick view

  Ootje Kadootje Linnenlook Speenkoord Naturel / Hout

  Met het Ootje Kadootje Linnenlook Speenkoord Naturel / Hout raakt je kindje de speen niet meer kwijt. Het speenkoord is gemaakt van zacht materiaal en kan aan de kleertjes van je kindje bevestigd worden.
  8,95
 • Quick view

  Nijntje Rammelaar Met Bijtring

  De Nijntje Rammelaar Met Bijtring zal het tandvlees verzachten als je kindje erop bijt en kauwt. Het vrolijke speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  5,99
 • Nieuw
  Quick view

  Nijntje Curduroy Sparkle Knuffel 23 cm

  Deze schattige Nijntje Curduroy Sparkle Knuffel 23 cm is gemaakt van zacht materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. De stijlvolle knuffel kan ook leuk als decoratie gebruikt worden in de babykamer.
  22,95
 • Nieuw
  Quick view

  Nijntje Snuffie Terry Knuffel Cream

  Deze mooie Nijntje Snuffie Terry Knuffel Cream is gemaakt van zacht materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. Het schattige hondje kan ook leuk als decoratie gebruikt worden in de baby- of kinderkamer.

  31,95

  21,95

 • Nieuw
  Quick view

  Nijntje Snuffie Teddy Knuffel 21 cm

  Deze mooie Nijntje Snuffie Teddy Knuffel 21 cm is gemaakt van zacht materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. Het schattige vriendje van Nijntje kan ook leuk als decoratie gebruikt worden in de babykamer.
  24,95
 • Quick view

  Elodie Details Hout Speenkoord

  Met deze Elodie Details Hout Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het speenkoord is gemaakt van zacht materiaal en eenvoudig te bevestigen met een clip. Geschikt vanaf de geboorte.

  12,90

  10,97

 • Quick view

  Nattou Speenkoord

  Met deze stijlvolle Nattou Speenkoord heeft je kindje zijn of haar speentje altijd bij de hand. Het mooie koord is gemaakt van hoogwaardig materiaal en eenvoudig te bevestigen aan de kleding van je kindje.

  Normale prijs: 13,49

  Special Price 12,95

 • Quick view

  Sebra Speenkoord

  Met dit stijlvolle Sebra Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. De speenkoord is gemaakt van zacht materiaal en kan je eenvoudig bevestigen aan de kleertjes door middel van een klemfunctie.
  19,-
 • Quick view

  Done by Deer Tiny Tropics Cozy Keeper Speenkoord

  Hoe leuk en handig is dit Done by Deer Tiny Tropics Cozy Keeper Speenkoord? Door middel van de clip kun je het speenkoord vastmaken aan de kleding van je kindje. Zo raakt je kindje de speen niet meer kwijt!

  12,95

  11,65

 • Quick view

  Ootje Kadootje Linnenlook Speenkoord

  Met het Ootje Kadootje Linnenlook Speenkoord raakt je kindje zijn of haar speen niet meer kwijt. Het speenkoord is gemaakt van zachte materiaal en makkelijk aan de kleertjes van je kindje te bevestigen met een clip.

  9,95

  8,95

 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Forest Speenkoord

  Met deze Cam Cam Copenhagen Forest Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het koord is gemaakt van zacht materiaal en eenvoudig te bevestigen met een clip aan de kleding van je kindje.
  16,-
 • Quick view

  Bambam Speenkoord Met Hart

  Schattige speenkoord van het merk Bambam, wat voorzien is van een hart.
  13,95
 • Quick view

  Difrax Speenkoord Hartjes

  Raak je kindje de speen vaak kwijt? Dan biedt deze Difrax Speenkoord de ideale uitkomst. Je maakt de speen eenvoudig vast aan de lus van de ketting en met een clip bevestig je de speenkoord aan de kleding van je kindje.

  6,99

  4,89

 • Quick view

  Elodie Details Meadow Flower Speenkoord

  Met deze Elodie Details Meadow Flower Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het speenkoord is gemaakt van zacht materiaal en eenvoudig te bevestigen met een clip. Geschikt vanaf de geboorte.

  12,90

  11,99

 • Quick view

  Smallstuff Gebreid Speenkoord

  Met deze Smallstuff Gebreid Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. De speenkoord is gemaakt van zacht materiaal en eenvoudig te bevestigen met een clip. Geschikt vanaf de geboorte.
  18,95
 • Quick view

  Difrax Woezel en Pip Speenkoord

  Met deze Difrax Woezel en Pip Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. De speenkoord is gemaakt van zacht materiaal en kan je eenvoudig bevestigen aan de kleertjes door middel van een clip.

  5,99

  5,95

 • Quick view

  Les Rêves d'Anaïs Bliss Speenkoord

  Met deze Les Rêves d'Anaïs Bliss Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het koord is gemaakt van zacht materiaal en eenvoudig te bevestigen met een clip aan de kleding van je kindje.
  11,95
 • Quick view

  Ootje Kadootje Metallic Speenkoord

  Met het Ootje Kadootje Metallic Speenkoord raakt je kindje zijn of haar speen niet meer kwijt. Het speenkoord is gemaakt van zachte materiaal en makkelijk aan de kleertjes van je kindje te bevestigen met een clip.

  9,95

  8,95

64 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Trustpilot