Babynestjes

Wist je dat babynestjes steeds populairder worden? Deze trend komt uit Zweden. Hier wordt een babynestjes al jarenlang gezien als een echte musthave voor de babyuitzet. Met een babynestje kun je in een handomdraai een knus en comfortabel plekje voor je kindje creëren. Ook in Nederland wordt een babynestje steeds populairder.

Lees meer...

Een babynestje voor thuis en onderweg

Een babynestje is multifunctioneel en komt zowel thuis als onderweg van pas. Thuis kun je een babynestje gebruiken in de box of op de bank om in de spelen of te slapen. Je kunt het babynestje ook gemakkelijk meenemen op visite zodat je kindje daar ook een vertrouwd en knus plekje heeft. Babypark heeft veel verschillende merken babynestjes in haar assortiment, waaronder de bekende merken zoals Sleepyhead en Done by Deer

Maak veilig gebruik van een babynestje

Het is belangrijk dat je je kindje altijd in de gaten houdt wanneer hij in een babynestje ligt. Er is namelijk een kans dat je kindje met het gezicht te dicht tegen de rand van het babynestje aan gaat liggen. Hoewel veel babynestjes in dat geval vanzelf open springen, raden wij u aan het zekere voor het onzekere te nemen en altijd in de buurt te blijven. 

Lees minder...
123 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 • Quick view

  DockATot Deluxe Babynestje Silver Lining

  Het DockATot Deluxe Babynestje Silver Lining is een comfortabel babynestje voor baby’s tot 9 maanden. Het babynestje is gemakkelijk mee te nemen maar kan ook perfect thuis in de box of op bed gebruikt worden.

  160,-

  154,99

 • Quick view

  Cam Cam Wave Babynestje Grey

  In het Cam Cam Wave babynestje kan je pasgeboren baby heerlijk gaan slapen! Het nestje is lekker zacht en comfortabel. Door aan de touwtjes te trekken pas je de maat van het nestje aan.

  133,-

  106,40

 • Quick view

  DockATot Deluxe Babynestje Carrara Marble

  Het DockATot Deluxe Babynestje Carrara Marble is een comfortabel babynestje voor baby’s tot 9 maanden. Het babynestje is gemakkelijk mee te nemen maar kan ook perfect thuis in de box of op bed gebruikt worden.
  170,-
 • Quick view

  DockATot Deluxe Babynestje La Vie en Rose

  Het DockATot Deluxe Babynestje La Vie en Rose is een comfortabel babynestje voor baby’s tot 9 maanden. Het babynestje is gemakkelijk mee te nemen maar kan ook perfect thuis in de box of op bed gebruikt worden.

  170,-

  169,-

 • Quick view

  DockATot Deluxe Babynestje Pristine White

  Het DockATot Deluxe Babynestje Pristine White is een comfortabel babynestje voor baby’s tot 9 maanden. Het babynestje is gemakkelijk mee te nemen maar kan ook perfect thuis in de box of op bed gebruikt worden.

  150,-

  127,50

 • Quick view

  DockATot Deluxe+ Babynestje Busy Bees

  Het DockATot Deluxe+ Babynestje Busy Bees is een comfortabel babynestje voor baby’s tot 8 maanden. Het babynestje is gemakkelijk mee te nemen, maar kan ook perfect thuis in de box of op bed gebruikt worden.
  170,-
 • Quick view

  Jollein Savannah Babynestje

  Het Jollein Savannah Babynestje is multifunctioneel en biedt je kindje overal een knusse en geborgen omgeving. Het babynestje kun je bijvoorbeeld gebruiken in de box of kinderwagen en is gemakkelijk te verplaatsen.

  64,99

  50,18

 • Quick view

  DockATot Deluxe+ Babynestje Golden Willow Boughs

  Het DockATot Deluxe+ Babynestje Golden Willow Boughs is een comfortabel babynestje voor baby’s tot 8 maanden. Het babynestje is gemakkelijk mee te nemen, maar kan ook perfect thuis in de box of op bed gebruikt worden.

  180,-

  169,95

 • Quick view

  DockATot Grand Cover Willow Boughs

  De DockATot Grand Cover Willow Boughs is een handige extra hoes voor jouw DockATot Grand babynestje. Ideaal voor wanneer de originele hoes in de was zit maar ook leuk om je babynestje mee te personaliseren.

  130,-

  110,50

 • Quick view

  Jollein Meadow Babynestje

  Het Jollein Meadow Babynestje is multifunctioneel en biedt je kindje overal een knusse en geborgen omgeving. Het babynestje kun je bijvoorbeeld gebruiken in de box of kinderwagen en is gemakkelijk te verplaatsen.

  Normale prijs: 57,95

  Special Price 48,74

 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Windflower Babynest Cover Cream

  De Cam Cam Copenhagen Windflower Babynest Cover Cream is een handige extra hoes voor jouw Cam Cam Copenhagen babynestje. Ideaal voor wanneer de originele hoes in de was zit of om je babynestje te personaliseren.

  47,-

  37,60

 • Quick view

  DockATot Grand Cover Cloud Grey

  De DockATot Grand Cover Cloud Grey is een handige extra hoes voor jouw DockATot Grand babynestje. Ideaal voor wanneer de originele hoes in de was zit maar ook leuk om je babynestje mee te personaliseren.
  95,-
 • Quick view

  Filibabba Dancing Swallow Babynest

  In het Filibabba Dancing Swallow Babynest geniet je kindje van een veilig en een geborgen gevoel. Het babynestje is multifunctioneel en kan in de kinderwagen, box of het ledikant neergelegd worden.
  106,99
 • Quick view

  Jollein Stargaze Babynestje

  Het Jollein Stargaze Babynestje is multifunctioneel en biedt je kindje overal een knusse en geborgen omgeving. Het babynestje kun je gebruiken in de box of kinderwagen en is gemakkelijk te verplaatsen.

  Normale prijs: 64,99

  Special Price 43,59

 • Quick view

  Jollein Wild Flowers Babynestje

  Het Jollein Wild Flowers Babynestje is multifunctioneel en biedt je kindje overal een knusse en geborgen omgeving. Het babynestje kun je gebruiken in de box of kinderwagen en is gemakkelijk te verplaatsen.

  64,99

  43,59

 • Quick view

  Done By Deer Confetti Cozy Babynest

  In het stijlvolle Done By Deer Confetti Cozy Babynest geniet je kindje van een veilig en een geborgen gevoel. Het babynestje is multifunctioneel en kan in de kinderwagen, box of het ledikant neergelegd worden.

  119,95

  69,95

 • Quick view

  DockATot Grand Cover Indigo Chambray

  De DockATot Grand Cover Indigo Chambray is een handige extra hoes voor jouw DockATot Grand babynestje. Ideaal voor wanneer de originele hoes in de was zit maar ook leuk om je babynestje mee te personaliseren.
  95,-
 • Quick view

  DockATot Grand Babynestje Marine Chambray

  Het DockATot Grand Babynestje Marine Chambray is een comfortabel babynestje voor baby’s van 8-36 maanden. Het babynestje is gemakkelijk mee te nemen maar kan ook perfect thuis in de box of op bed gebruikt worden.
  230,-
 • Quick view

  DockATot Deluxe+ Babynestje Lovely Lilac Chambray

  Het DockATot Deluxe+ Babynestje Lovely Lilac Chambray is een comfortabel babynestje voor baby’s tot 8 maanden. Het babynestje is makkelijk mee te nemen, maar kan ook perfect in de box of op bed gebruikt worden.
  150,-
 • Quick view

  DockATot Deluxe+ Babynestje Acanthus

  Het DockATot Deluxe+ Babynestje Acanthus is een comfortabel babynestje voor baby’s tot 8 maanden. Het babynestje is gemakkelijk mee te nemen, maar kan ook perfect thuis in de box of op bed gebruikt worden.
  180,-
 • Quick view

  Done By Deer Cozy Babynest Dreamy Dots

  In het Done By Deer Cozy Balloon Babynestje geniet je kindje van een veilig en een geborgen gevoel. Het babynestje is multifunctioneel en kan in de kinderwagen, box of het ledikant neergelegd worden.
  79,96
 • Quick view

  Little Indians Dots Babynestje

  Met dit stijlvolle Little Indians Dots Babynestje creëer je een knusse omgeving voor je kindje. Het nestje kun je op allerlei plaatsen gebruiken, bijvoorbeeld in de reiswieg van de kinderwagen of in het ledikant van je kindje.

  Normale prijs: 89,95

  Special Price 53,97

 • Quick view

  DockATot Deluxe+ Babynestje Cloud Grey

  Het DockATot Deluxe+ Babynestje Cloud Grey is een comfortabel babynestje voor baby’s tot 8 maanden. Het babynestje is gemakkelijk mee te nemen, maar kan ook perfect thuis in de box of op bed gebruikt worden.

  150,-

  149,-

 • Quick view

  Laessig Babynest

  Met de Laessig Babynest creëer je een knusse omgeving voor je kindje. Het nestje kan in de kinderwagen, box of in het ledikant neergelegd worden, zodat je kindje een knus en geborgen gevoel krijgt.

  Normale prijs: 79,95

  Special Price 72,96

123 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
Trustpilot