313 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 14
 • Quick view

  Elodie Details Embedding Bloom Speelmat Petrol

  Met de Elodie Details Embedding Bloom Speelmat Petrol heeft je kindje zijn eigen plekje in huis. De speelmat is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is wasbaar in de wasmachine.

  99,-

  69,-

 • Quick view

  Vtech Dierenvriendjes Speelmat

  Op deze Vtech Dierenvriendjes Speelmat ligt je kindje lekker zacht en kan het heerlijk spelen. Door te spelen maakt je kindje kennis met verschillende kleuren, vormen en dieren.

  63,50

  62,99

 • Quick view

  Elodie Details Sandy Stripe Speelmat

  Met de Elodie Details Sandy Stripe Speelmat heeft je kindje zijn of haar eigen plekje in huis en ligt heerlijk zacht. De speelmat is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan aan beide kanten worden gebruikt.
  129,-
 • Quick view

  Kidkii Butterfly Speelmat Velvet Baby Pink

  De Kidkii Butterfly Speelmat Velvet Baby Pink kun je naast uitwasbare speelmat voor baby’s en oudere kinderen ook gebruiken als decoratie of als rugsteun wanneer je op de grond wilt zitten met je rug tegen de muur.
  159,-
 • Quick view

  Elodie Details Kindness Cat Speelmat

  Met de Elodie Details Kindness Cat Speelmat heeft je kindje zijn of haar eigen plekje in huis en ligt heerlijk zacht. De speelmat is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan aan beide kanten worden gebruikt.
  129,-
 • Quick view

  Kid's Concept NEO Hobbel Mammoet

  De Kid's Concept NEO Hobbel Mammoet is een onmisbaar item voor jouw kindje. De mammoet is gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor hij stevig is en erg comfortabel zit. Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden.
  169,95
 • Quick view

  Janod Olifant Schommelstoel

  De schattige Janod Olifant Schommelstoel is stoer voor je kindje om er op te schommelen. De schommelstoel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, staat stevig op de vloer en voldoet aan de veiligheidseisen.
  149,99
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Ovenwant / Pannenlap Fiori

  De Cam Cam Copenhagen Ovenwant / Pannenlap Fiori is een handige accessoire voor de kleine kok. Deze set is een leuke accessoire voor bij het Cam Cam Copenhagen speelkeukentje. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  19,-
 • Quick view

  Sebra Houtbewerkingsbank

  Met de Sebra Houtbewerkingsbank kan de kleine klusser wel vooruit. De werkbank beschikt over allerlei onderdelen en biedt de mogelijkheid om te timmeren, zagen en wat te bouwen. Te gebruiken vanaf 3 jaar.
  179,-
 • Quick view

  Little Dutch Houten Gereedschapskist

  De Little Dutch Houten Gereedschapskist is leuk speelgoed voor de kleine klusser. Het wordt met allerlei spulletjes geleverd. Het is erg leuk voor kindjes vanaf 3 jaar oud. Het speelgoed voldoet aan de Europese Veiligheidseisen.

  21,95

  18,22

 • Quick view

  Vtech Schep & Leer IJscokar

  Met de Vtech Schep & Leer IJscokar kan je kindje uren spelen! Met behulp van de 6 bestelkaarten maakt je kindje kennis met verschillende cijfers, kleuren, smaakjes en dieren.

  70,-

  69,95

 • Quick view

  Little Dutch Hamertje Tik

  Het Little Dutch Hamertje Tik is leuk voor je kindje om mee te spelen. Het spel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en zorgt ervoor dat je kindje op een speelse manier verschillende vaardigheden ontwikkelt.

  17,95

  14,90

 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Hamerbank Olive

  De Little Dutch Little Goose Hamerbank Olive is een leuk spel waarbij de staafjes met een hamer in de bank worden geslagen. Het spel is gemaakt van hout en wordt geleverd inclusief hamerbank, staafjes en hamertje.

  13,95

  11,58

 • Quick view

  Little Dutch Houten Kassa Met Scanner Mint

  Met de Little Dutch Houten Kassa Met Scanner is het leuk voor je kindje om winkeltje te spelen. De kassa is gemaakt van kwalitatief materiaal en voldoet aan de Europese veiligheidseisen.

  17,95

  14,90

 • Quick view

  Little Dutch Dokterstas

  De Little Dutch Dokterstas bevat 15 items om je kindje doktertje te laten spelen waardoor de zieke knuffels en poppen weer beter kunnen worden. De spullen in dit dokterstasje zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  26,95

  22,37

 • Quick view

  Little Dutch Houten Keuken

  Met de Little Dutch Houten Keuken wordt je kindje een echte keukenprins of prinses. Het keukentje is voorzien van een kookplaat, wasbak, kraantje en oventje. De keuken is inclusief accessoires en verhogingset.

  119,95

  89,90

 • Quick view

  Little Dutch Ocean Hamerbank Blue

  De Little Dutch Ocean Hamerbank Blue is een leuk spel waarbij de staafjes met een hamer in de bank worden geslagen. Het spel is gemaakt van hout en wordt geleverd inclusief hamerbank, staafjes en hamertje.

  13,95

  11,58

 • Quick view

  Little Dutch Houten Marktkraam

  Met de Little Dutch Houten Marktkraam kan je kindje de lekkerste groente en fruit verkopen. De marktkraam is voorzien van een stoffen luifel, een krijtbordje, 4 houten kratjes en 10 stuks groente en fruit.

  89,95

  76,46

 • Quick view

  Flexa Houten Speelkeuken Red

  De Flexa Houten Speelkeuken Red is een kwalitatief meubel wat gemaakt is van verschillend hout. Het is een leuk cadeau voor kinderen vanaf 3 jaar oud. Bij de keuken kunnen verschillende sets aangeschaft worden.

  175,-

  157,50

 • Quick view

  Dantoy Tiny BIO Hamerbank

  Met de Dantoy Tiny BIO Hamerbank kan je kindje zich urenlang vermaken. Door het spelen met de hamerbank wordt de motoriek van je kindje gestimuleerd. Het speelgoed van Dantoy is gemaakt van duurzaam materiaal.
  35,-
 • Quick view

  Sebra Houten Keuken Gereedschap

  Met het Sebra Houten Keuken Gereedschap kan je kindje zich urenlang vermaken. De spulletjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal. Verder is het gereedschap te combineren met de keuken uit de Sebra collectie.

  45,-

  38,95

 • Quick view

  Kid's Concept Dokterskoffer Met Accessoires Mosterdgeel

  De Kid's Concept Dokterskoffer Met Accessoires Mosterdgeel draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Met het stijlvolle dokterskoffertje beleeft je kindje eindeloos speelplezier. Geschikt vanaf 3 jaar.

  31,95

  27,16

 • Quick view

  Flexa Houten Werkbank Blue

  De Flexa Houten Werkbank Blue is een kwalitatieve werkbank waar je kindje lang mee kan spelen. Het beschikt over een bankschroef, zaag en een opbergkastje en kan eventueel uitgebreid worden met verschillende sets.

  175,-

  157,50

 • Quick view

  Kid's Concept Aiden Ziekenhuis

  De Kid's Concept Aiden Ziekenhuis mag niet ontbreken in de speelgoedkast van ieder kindje. Je ontvangt bij het ziekenhuis een receptiebalie, een ziekenhuisbed, 2 patiënten, 2 brancards en een speelgoedhartmonitor.
  79,95
313 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 14
Trustpilot